- Yettel topik
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- iOS alkalmazások
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Aktív témák
-
csornay
csendes tag
Köszi az infókat.Szerintem én is ezt fogom akkor választani,jó vételnek tünik.
-
kobra60
csendes tag
Sziasztok!
Én most éppen azon tépelődök,hogy milyen digitalizáló kártyát vegyek!
Én is néztem az ADVC-50 kártyát.
Igazából azért erre gondoltam,mert elsósorban a régi analóg videóimat szeretném digitalizálni és ez csak arra valo, az új mini DV kamerámról firewire kapcsolaton jó minőségben sikerült a bevitel avi formátumban a Pinnacle Studio9 programmal és vágás és effekt után elkészült az avi fájl ezt Tmpegencoder programmal átalakítottam Mpeg-2 vé ,majd az ulead Movei Factory segítségével elkészítettem az asztali dvd-n lejátszható lemezt!
Nos ugyanezt szeretném megcsinálni az analóg felvételekkel is!
Akkor mentem be a Speci Computerhez és az eladó ezt a készüléket ajánlotta,mert ez tud avi-t is!
Igazából nem vagyok benne ebben a témában és egy esküvői videós barátom mutatta meg a Pinnacle Studio9 használatát és elég egyszrűnek és jó minőségűnek tünik az elkészült video!
Előtte símán mpeg-1-be vittem be a mini dv jelet,de sokkal rosszabb a minősége!
Szóval az lenne a kérdésem,hogy mi lenne az optimális megoldás és lehet-e vágni effektezni úgy, hogy a jelet egyből mpg-2-be viszem be vagy csak aviban lehet!
Előre is köszönöm a segítséget! -
Apicius
tag
átmenetek: kb. 90-100, de mindegyiknek van egy csomó paramétere, amiket külön állítgathasz..
video filter: 26db (pl.: chrominance, old movie, blur, noise, region, emboss, picture in picture stb.) persze ezeket kombinálhatod is.
Egy Main és egy Insert AV sávot kezel a progi.
Premiere Pro alatt a kártya kompizit kimenetét kötöttem rá a tv-re, de a real-time lejátszás nem volt olyan folyamatos, mint a kártya saját szoftveréből. Ennek az is oka lehet, hogy a PPro-hoz kevés az AMD 2600+ proci és az 512MB RAM. -
csornay
csendes tag
Ahogy gondoltam.És ez a progi mit tud(milyen,és mennyi effekt van,hány videó sávot tud kezelni stb).Illetve annyit árulj még el nekem,hogy pl. Premiere alatt érzel-e valamiféle gyorsulást ha kirakod a képet TV-re avagy semmi ilyesmiről nincs szó.Előre is köszi
[Szerkesztve] -
Apicius
tag
A csomagban csakugyan egy AceDVio kártya van. A saját szoftverével real-time (nagyon profi, hogy a pc monitorán látom az idősávot, rápakolok egy-két szűrőt és átmenetet és a tv-n már látom is az eredményt) Premiere alatt nem. Mivel analóg videokamerám van, a hozzáadott kompozit-S-video csatlakozóval kötöttem rá a kártyára. A Tv-re ugyanezzel kötöm rá a kártya video kimenetére. Túl sok szűrőt nem raktam még fel egyszerre, de majd megmézem mennyit bír el.
-
csornay
csendes tag
Jól tudom,hogy ez a csomag egy AceDVio kártyát tartalmaz,mert ez a Canopus magyar oldalán nem nagyon derül ki?Mit tud (hány effekt,filter valós idejü)?Használható-e pl. Premierrel vagy csak a saját szoftverével?Milyen ez a kombinált kompozit-S-video csatlakozó (adnak-e hozzá átalakitót)?Csak azért kérdezem mert én is gondolkodok valami hasonló beszerzésén.Előre is köszi
-
Apicius
tag
Végül is a Let's EDIT RT+ csomagot vettem meg. Nagyon durva!!! Real-time tudom a tv-n nyomon követni az éppen szerkesztés alatt levő effekteket. Mivel még nincs DV kamerám (csak egy régebbi analóg) nagyon szuper, hogy a digitalizálás során nem csúszik el a hang és a kép. A képminőség pedig elsőosztályú.
-
koax
tag
megvetted mar?
-
Apicius
tag
Senki? :O
-
Apicius
tag
Rövid leszek. Most készülök egy ADVC-100, EASY DV párost venni a gépemhez, hogy jó minőségben bedigitalizáljam a családi videokat (VHS, Video8, majd MiniDV). Viszont most hallottam a cég AceDVio kártyájáról. Vajon ez a kártya kiválthaná az ADVC-EASY kombót?
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Nyáron jönnek a gyártói DGX Spark verziók
- Yettel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Gyúrósok ide!
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Medence topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - Ryzen 7 5700 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest