- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
pocokxx #48531 üzenetére
Ezt a linket jobban szeretem.
-
spanyoll
addikt
válasz
pocokxx #47110 üzenetére
Ez most túlmagyarázás, de mivel ez az haladó fotós megosztó, ezért aki ide linkel annak már kevésbé van szüksége tutorra mint annak aki a kezdő / amatőr topicba.
Persze ez nem azt jelenti, hogy nincs, folyamatosan tanul mindenki, ki tutorialból, ki gyakorlat során, ki jobb fotóstól
A lényeg, hogy a fent említett topicban inkább tudok egy ilyet elképzelni -
spanyoll
addikt
válasz
pocokxx #47097 üzenetére
A leggyakrabban használ a Lightroom, mellette a PS, ezek mellett HDR-ekhez, star trailekhez, panorámákhoz ki-mit használ...
Tutorialt nem tudom, hogy csináltak-e biztos, de ha nincs rá igény akkor nem sok értelmét látom a nagy világba oktatásnakA képek használata nyugodtan kijelenthetem, hogy kizárólag beleegyezéssel. A fotós allergiás állatfaj, a képek beleegyezés nélküli használatától felfúvódnak mint a gömbhalak, és támadó pozícióba állnak. Tudom, csináltam már olyat párszor
Ha ilyet akarsz, akkor írsz a kép készítőjének egy kedves levelet és meglátod, hogy engedi-e (valószínű, hogy ilyen kaliberű versenyre engedi). A lényeg, hogy megtiszteld a kép készítőjét a kérdéssel.Kezdő hszt miről kéne írni? Aki akar az rak képet, a linkelés nem nagy művészet, értékelni meg ki hogy szeret
Aktív témák
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest