- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Aktív témák
-
Sucuka
senior tag
Gratulálok, nagyon kiváló sorozat lett! Valaha én is szeretnék majd ilyen színvonalat... Néhány "titkot" megoszthatnál, pl, mekkora érzékenységen készültek? Mert ha csak természetes fényt használtál, akkor ez dontő jelentőségűnek érzem. Egy-két kép exif értékeire kíváncsi lennék, pü-ben is jöhet.
-
Sucuka
senior tag
Nemolyanrosszez!
(Mostakkormindentegybeírósatjátszunk, vagymivan?)
(#44400) cOxeR: Megpróbáltam a lényegre világítani. Úgy látszik bejött.(#44402) Zseketto: Örülök, hogy te is így látod a dolgokat! Javasolni tudom a Scott Kelby-féle könyveket, én is azzal kezdtem. Lényegretörő, és használható.
-
Sucuka
senior tag
válasz
#24334592 #44361 üzenetére
Nos, hogy legyen hozzá még egy ontopic hozzászólás is:
Én már nem is említem az alapszintű műveleteket kép közzétételekor, megtették helyettem. Inkább leszedtem a képeket egyesével, és megnéztem őket beforgatás után.Általánosságban mondom el a szubjektív véleményemet. Bármennyire is hihetetlennek tűnik, de a címnek vajmi kevés köze van a képek tartalmához. No de nézzük csak szépen sorban:
1.: Ennél az esőcsatornás, olvadásos képnél az a problémám, hogy a havas részekről visszaverődő fény alaposan beégette a kép egyes részeti, emiatt elhúzza a szemem a nagy világosság az egyébként is gyenge főtémáról. A képnek alig van éles része, és ahol éles, az sem igazán tükrözi a lényeget. Én a helyedben inkább a csatorna végében lévő csordogáló vizet helyetem volna a fókuszba, de úgy hogy az jóal szűkebb kivágásban szerepeljen.
2.: A kövekkel teli patakos kép esteében, ahogy látom a napszak még csak-csak ideális lenne, a baj csak az, hogy egy fényszegény helyet választottál. Szépen meg lehetett volna mutatni a táj eme részének szépségét, ha mondjuk kora hajnalban fotózod ezt a völgyet, vagy a"túloldalról", onnan ahol a ház van. Így nekem sajnos nem jön át...
3.: Ilyent inkább ne... abszolút előnytelen egy belógó fél test egy képen. Inkább a patak széléről kellett volna a köveken csörgedező vizet érzékeltetni, mondjuk egy hosszú záridős felvétellel.
4. és 5.: Mindkét épületfotónak van baja. Egyszerű túristaképek, sajnos sötétek is, de nem ez a fő probléma, hanem kevesebb dolgot megmutatva a képen, az néha sokszor beszédesebbé válik, mintha mindent meg akarsz rajta mutatni. Az oldalról készült képen túl sok a havas előtér, a fehéregyensúllyal is bajok vvannak, és az épületből "kiáll" egy nagyfeszültségű rácsos tartóoszlop... ilyesmikre tájfotózáskor illik figyelni.
A Pentax K-5 egy jó kis gép de meg kell tanulnod kiaknázni a tudását, épp ezért javaslom, hogy olvasgass kicsit, ajánlanék pár könyvet, de ha elolvasol pár hozzászólást az ide vonatkozó topikokban, akkor magad is megtalálod.
A kopozíciós alapelvekről inkább nem is beszélnék, gyakorlatilag egyik kép sem tesz eleget nekik. Röviden szólva zeknek a képeknek fattyu fórumtárs által említett "Amatőr fotósok digitális fényképei" c. topikban a helyük. Ami pedig az egymás személye ellen irányuló fikázást illeti, inkább tartózkodnék tőle, de pont fattyu az akit nem neveznék kicsinyesnek...
Még valami: kéretik nem "besértődni" a hozzászólásomon, én anno ezeket ugyanígy megkaptam, meglehet, hogy nem pont itt, de azóta igyekeztem fejlődni valamelyest. Ha érdekel a fotózás, akkor megfogadod a tanácsom, ha viszont nem ,akkor meg úgyis mindegy.
-
Sucuka
senior tag
válasz
sztyui2 #44302 üzenetére
Akkor néhány szót én is hadd
Személy szerint a belinkelt sorozatból a 2-5-ig terjedő képek színvilága kimondottan tetszik! Sok szakmait nem tudok hozzászólni, de nagyon ott vannak a fények! A legelső külön belinkelt képen az arcnak egy-két része szerintem is kicsit erős, valamint olyan "félárnyékos az arcnak a jobb fele. De gondolom ennél a képnél pont az hozta magával ezt a hatást, hogy fentről készült, és a fények helyzete "ezt dobta".
Rövide szólva: emelem kalapom!
-
Sucuka
senior tag
válasz
#31757056 #44252 üzenetére
Szerintem se "hanyagold" mert ez a kép többet is mutathat még
(#44255) forceberg: Jóféle lett! HDR van benne? Mert annak látszik, és nagyon eltaláltad!
(#44261) spanyoll: Ari cicus
Kicsit fura nekem a lilás árnyalat, de ettől még jó!
(#44266) spuros: A világosabb részek kicsit túlosak, de ettől még ötletes a kivitelezés. Közben továbblapoztam a flickr-en és kíváncsi vagyok, milyen jószágod van? A színek miatt neháéz tippelnem, de Lasiodora parahybana talán?
(#44274) total90: Látnád a miénket
-
Sucuka
senior tag
válasz
*Ropi* #44225 üzenetére
Köszi, hogy mondtál róluk ezt-azt!
Gondolkodtam az utómunkán a Chaplin-képeken, aztán ez jött össze belőle, próbáltam közelíteniahhoz, amitket eddig láttam. Hozzáteszem nem nézek Chaplin-filmeket, bár lehet hogy kéne(A kollegina viszonlag nagyobb kaliber minden testrészét illetően
)
Sparrow kapitány tényleg karakteresebb lenne "erősebb" arccal, erre nem is gondoltam.
A kollegina saját magának nem tetszik,. de ez az Ő baja... pedig (nem csak) szemrevaló teremtés.
Nos a tombolánál már erősen illuminált volt az állapotom, ha lehet így nevezni.(#44235) Fejo: Nagyon szépek ezek is, adja nagyon az ellenfény! Össznépi kökörcsinezés volt ma?
(#44233) cOxeR: Nekem ez kifejezetten tetszik, ágy fölé keretezve elfogadnám! Grat!
-
Sucuka
senior tag
válasz
eastsider #44212 üzenetére
Nagyon jó lett! Az alsó nagy sziromnál lévő részek miatt elfért volna kicsivel nagyobb DOF s, de jók a színek nagyon.
Én meg céges farsangi buliban voltam cirka egy hete:
Chaplin I.:
Jack Sparrow:
Kollegina:
Tombola:
Kíváncsi lennék néhány véleményre, hideg-meleg egyaránt jöhet, úgyis rég toltam fel képet.
Talán annyit írnék hozzájuk, hogy szórakozni mentem, nem fotózni, így bennem volt már 1-2 "vadászmester" és némi házi pálinka -
Sucuka
senior tag
Pfff, mennyi hsz. megint
alig bírom követni...
(#44208) Fejo: Nagyon szépek lettek!
(#44163) Sir Riccio: A portrédélután sorozat szerintem nagyon jó lett! Közben ment egy PÜ is!
(#44157) End-ru: Nagyon jó fényeid voltak! Klasz kölyökfotó, akciódús
(A gyakorló apuka beszél belőlem ám
)
#44153) cOxeR: Nekem ez egy kicsit egyhangú, persze szubjektív ítéletet mondok, nehogy a szívedre vedd
A fűszálak közti pókhálót tettem volna fő témává.
(#44135) filózoli: Nem "cseszegetésképpen", de ez egy gyenge madárfotó szerintem. Kicsivel nagyobb erőfeszítéssel, és utánajárással (olvasgass a témában) többre mész szerintem.
(#44120) total90: Ez jó lett!
(#44111) fattyu: Nem vagyok nagy fegyverbarát, most adtam el két Röhm RG8-at, meg egy Slavia 631-et (tudom, ezek csak játékszerek), az árát meg fotóscuccra költöttem
de ezt a lapot lehet, hogy megveszem (a kép miatt)! Gratula!
(#44100) sztyui2: Igazi gyöngyszem! Minden tekintetben! Tetszik az ellenfényes megoldás!
(#44074) Karima: Le a kalappal! Imádom a közlekedéssel kapcsolatos képeket! Különleges lett!
(#44067) kiskornel: Nem semmi! És most akkor az egyik garnitúra felesleges? Nem eladó
(#44032) Sir Riccio: Gratula!
(#44022) filózoli: Felső nagyjából oké, de kicsi expó még elférne rajta. Az alsónál az arc vágása nem túl szerencsés, és az arckifejezés sem annyira jó, mint felül.
-
Sucuka
senior tag
Bocs, hogy "beleugatok", de hogy érted azt, hogy nincs pártatlan véleményezős oldal? A fotozz-on kívül melyiket ismered még? Leszámítva persze a fotorace-t
Én speciel a topfoto.hu-t és a fotovilág.hu-t gondolom jónak. Persze ez utóbbi kettőből csak a topfoto.hu-ra töltöttem még fel képet, a másikhoz nincs elegendő minőségi fotóm (de majd lesz.)
Más:
Végignyaltam 120 körüli hszt-t megint, de nem térnék ki képenkéti véleményekre idő hiányában, sajnos korán kell kelnem. :SA madaras képek nagyon ott vannak mindkét madárfotós fórumtárstól! Pókos képek is tetszettek, bár az ugrópók a mérete miatt nehéz téma...
Összességében annyit, hogy megint jó nagy hátrányban vagyok egy két fórumtárshoz képest tudásban
Lesz mit behoznom.
Jó éjt! -
Sucuka
senior tag
válasz
kiskornel #43679 üzenetére
Sziasztok!
Sikerült 3 napot "kihagyni" a fórumból, így most eme jónéhány (több mint 200) hozzászólást reakció nélkül hagynám
Viszont a maqdárkás képek most is nagyon jók. Érdekes a portréban rejlő "apró" mozdulatsor. Szép munka, grat!
(#43681) sztyui2: Kíváncsi vagyok, már vártam.
-
Sucuka
senior tag
válasz
Sucuka #43410 üzenetére
Aki keres, az talál:
A múltkori preset-eltűnésemre megtaláltam a "gyógyírt", gőzöm sincs, mitől tűntek el, de ha valakinek hasonló gondja akadna, hogy a gyári presetek eltűntek, akkor az "Edit" menü, "Preferences" menüpontjában az ablak "Presets" fülén bármelyik "garnitúra" visszaállítható, nem csak az ecsetek.
(#43493) eastsider: Nagyon jók a felhők szinte mindegyiknél! (Megy PÜ)
(#43463) inprovision: valóban laposnak hat az arc, és kicsit kevesebb lágyítással talán jobb lene. A hattyús képed nekem nagyon bejön, szépen felsorakoztattad őket, a leghátsót pedig kiváló pillanatban kaptad el, pont a szárnyait emelte! Hol készült? Grat!
(#43455) m3ss: Szépen kihoztad minden részletét a templombelsőnek!
-
Sucuka
senior tag
Nem konkrétan on-topic, de itt talán gyorsabban kapok rá választ:
LR3.6-ban a korrekciós ecsetekhez tartozó preset-ek eltűntek, ilyesmikre gondolok: "teeth whitening, soften skin stb." Ki nem töröltem őket, tehát nem tudom, hogy most miért csak az alapbeállítások látszanak. Lehet, hogy a z LR4 béta űz tréfát velem? Aki találkozott hasonlóval, az mondjon valami ötletet
Köszi!
-
Sucuka
senior tag
válasz
Karima #43407 üzenetére
Én mindkét szememre távollátó vagyok, de "balszemes" vagyok én is
és pont a gyors visszanézéssel vagyok gondban, mert mikor leveszem az orrom elől a gépet tuti, hogy épp párás a kijelzővédő
Szerencsére a dipotriakorrekció nagyon jó a távollátás esetére. A Zenittel készült képeim sosem ott voltak élesek, ahol én akartam
(mérőék nélküli mattüveges "szegény")
Egyébként én is a kozépső + újrakomponál módszert szoktam általában használni, és észrevettem a fókuszsík többszöri elmozdulását eddig nem tudtam mire vélni, de ez most rávilágított számomra is. Viszont vannak olyan esetek, mikor szélső pontot használok, pl szűkebb rekesz, nagylátószög-állás használatakor, általában tájképnél, mikor már állványon a gép. Bár ott általában egyszer fókuszálok, utána meg AF kikapcs.
-
Sucuka
senior tag
válasz
Sir Riccio #43317 üzenetére
Respect! Nagyszerű képek, és érdekes ötlet
(#43321) End-ru: Talán kicsit a felső részeknél, de amúgy minden más rendben van szerintem. Talán pici zajszűrés a madáron elfért volna.
(#43336) Karima: Azért vannak közte jók. Mekkora vágás van rajtuk? Ha jól olvasom a további hsz-eket, akkor neked is Sigma-d van, talán épp ugyanolyan, mint nekem? (Ha jól látom, tegnap megint "itt" jártál a parton? És nem szóltál
)
(#43347) Horbal: Jók a színes "apróságok" benne!
-
Sucuka
senior tag
-
Sucuka
senior tag
válasz
*Ropi* #43088 üzenetére
Nem pont erre gondoltam, hanem ara, hogy a végleges LR4 később megnyitja-e a 3.6 katalógusait. De megkaptam a választ elvileg
(#43092) cOxeR: ez a kép is jó lett, színvilágban is, meg modellben is
Kicsit a háttérnek az a része zavaró számomra, amiben a fekete téglalapok vannak, elhúzta a szemem.
Egyébként az én lánykámról készült, ilyen máshová bámulós, érdekesen nézős képére azt mondták, hogy sz@r kép, mert nincs szemkontaktus, meg mert nem látni, hogy mit néz a baba stb...Tény, hogy nem sok utómunka volt vele, a várfalas háttér sem tetszett nekik... Mondenom sem kell, hogy hol mondták mindezt...
(#43105) m3ss: Én pont a képcserés opció miatt váltottam pro-ra. Lesznek (vannak) olyan képek, amit többféle verzióban dolgozok ki, és ha adott a lehetőség, akkor inkább kicserélem a lehető legjobbra, mint újként töltöm fel, max egy-két különleges eset... Meg persze a stat is egy jó dolog, ahogy cOxeR irta. Egyébként a "matkás" képed jó lett
jópofa cicus.
-
Sucuka
senior tag
válasz
*Ropi* #43078 üzenetére
Ezt elmentettem
Köszi!
(#43068) m3ss: Az autós sorozat nemigazán fogott meg, autó nélkül szerintem is jobb lenne, remélem nem haragszol érte, a hölgy képei viszont tetszenek, talán a fura kéztartásos nem annyira.
(#43077) cOxeR: jófej a kissrác! Klasz kép, a színvilága is tetszik!
Leszedtem az LR4 beta-t az adobe oldaláról, és valahogy nagyon nem tudja megnyitni az LR3.6 katalógusait. Tudja valaki, hogy van-e erre megoldás? Köszi!
-
Sucuka
senior tag
válasz
forceberg #42897 üzenetére
Összeszedve néhány hsz-t
:
(#42897) forceberg: Köszönöm szépen, azóta változott párszor, bár cOxeR szerint is elbírna még egy kis expót.
(#42905) kiskornel: A kép a zamárdi csónakkikötő jegén készült, egyfolytában koriztak, azért olyan, mintha félreállna, mert figyelni kellett nehogy fellökjenek minket. Ha más szöget választok, akkor a hátterem tele lesz korcsolyázókkal, ebben az esetben pedig nem az volt a cél
Próbálkoztam több féle szűrővel, nekem a legtöbb közül ez tetszett a legjobban, bár ízlés kérdése, ez még változhat
Te milyen színösszetételt javasolnál különben? A madárkával kapcsolatban ismét csak azt tudom mondani hogy remek! Ágtakarás ide vagy oda, szépek a színei!
(#42917) Karima, (#42919) Larry303: Mindegyik képe nagyon jó, de a #7-es visz mindent számomra is
(#42928) kiskornel: Verébből a 2., cinkéből az 1. Hatalmas grat!
(#42930) Chapel: Makrótéma ilyenkor is akad bőven, nem kell feltétlenül az élővilágra menni... Bár lenne makróobim, vagy közgyűrűim, de ami késik....
-
Sucuka
senior tag
Ez gyakorlatilag egy hirtelen elkapott mosoly volt, megfordult a korcsolyázás közben, én meg nyomtam is a gombot. A haja valóban lemaradt, a fogak pedig "alapbeállítású" teeth whitening ecsetet kaptak, de ezek szerint nem sikerült túl jól. Veszek vissza belőle akkor. Köszi az észrevételt. A sapka árnyéka ellen engem is zavar, de majd legközelebb figyelek rá.
Köszi!szerk.: Javítottam rajta, talán most jobb lett a fogaknál.
-
-
Sucuka
senior tag
válasz
Sir Riccio #42846 üzenetére
Grat!
-
Sucuka
senior tag
Nos igen, Neki ez az élete, a munkája, a hobbija
Megáll az ész, nem nézek be 1 napig ide, és máris 50 feletti hozzászólást kell "átnyálazni"
(#42650) m3ss: Jók ezek! A cicus különösen, az nagyon bejövős!
(#42644) gzola: remek, nagyon jön a hangulat, az enyémek elég gyengécskék ehhez képest
(#42632) Sir Riccio: Klasz kis sorozat! Nem fázott ebben a "ruciban"
Hoztam két képet tegnapról, nem "egetverőek", első próbálkozásaim a svenkkel, nem túl nagy sikerrel:
Ezen szándékosak a melegebb tónusok:
-
Sucuka
senior tag
Ne vedd rossz néven Zoli, de ha vonatos, akkor róla vegyél példát. Rizsavi Tamás
A fénykavalkád elhúzza a tekintetet, ahogy nesa mondta, de nem derült ki, hogy ez volt-e a végcél
-
Sucuka
senior tag
-
Sucuka
senior tag
Szeretnék tanácsokat kérni, ugyanis ma egy kedves ismerős házaspár megkért, hogy készítsek az ikreikről pár képet. Amit tudni érdemes az egészről: nem kérek érte semmit, nem ez a cél. Az egész az otthonukban fog zajlani, valószínűleg a délutáni órákban. A jelenlegi felszerelés a következő, amivel próbálkozhatok: D7000 váz, 50/1.8D + 18-105VR, bár ez utóbbi szerintem belső térben vaku nélkül felejtős, vakuzni meg nem szeretnék pár hónapos babák révén, ugyan van még villanj körte 2db, háttér, SB-600.
Várnám az esetleges tanácsokat. A képekről csak annyit, hogy családi albumba mennek, de nem "átlagos" fotókat akarnak.Köszi mindenkinek!
-
Sucuka
senior tag
válasz
kiskornel #42526 üzenetére
Köszi az elismerő szavakat! Igazából én meg téged irigyellek, hisz pont te, meg a hozzád hasonlók azok, akiknek a hosszú várakozás végén végre meg kéne kapniuk a "jutalmukat". Csodálom a kitartásod!
Ugyan hosszú út áll még előttem, de kezd körvonalazódni számomra, hogy mely témák érdekelnek jobban, és melyek kevésbé. A madárfotózást részemről meghagynám nektek, jobban kedvelem a riportszerű dolgokat, szociót, életképeket stp. csak pont ezek azok, amikhez igazából még baromira nem konyítok. Csodáloztam is ezen a képen, mikor átraktam a PC-re. Nagy mázli volt.(#42527) Peregrinator: Köszi!
-
Sucuka
senior tag
Sziasztok!
Jönnék egy képpel, ami önmagában nem biztos, hogy sokat mond, épp ezért leírom, hogy miről van szó:
Egy jelenet a "Herkules bonbon" c. Rejtő-darabból, a Zamárdi színkör előadásában: A telefonnál dr. Biritz ügyvéd úr:
A fény kevés volt, a zaj meg sok
-
Sucuka
senior tag
Nos azért természetesen "hülye azért nem vagyok" alapon, azonnal kivettem a kártyát a gépből, és itthon egy progival elővarázsoltam a fájlokat... gyerekjáték volt.
Azoknak a hölgyeknek, akiket lefotóztam, kellenek a képek, tehát már csak azért is.Különben a nevedről jutott eszembe: hétvégén megyek a Zamárdi színjátszó csoporttal szlovákiába, és Galántán fogunk megszállni
-
Sucuka
senior tag
-
Sucuka
senior tag
Közben hoztam két képet, és egy "történetet", mely tegnap esett meg velem:
A dolog ott kezdődik, hogy elmentem meglátogatni a székesfehérvári esküvő kiállítást, melyet az albaeskuvo.hu szervezett. Riportcélú fotók miatt mentem, hogy egy kicsit gyakoroljak, valamint egyébként is érdekel a téma. Látogatók voltak szép számmal, akik nézegették, fotózták (mobillal, kompakttal, és volt, aki tükrössel). Fotózgatok már egy ideje, (kb. 3-4) órája keresgetve a különböző érdekességeket a kiállító standok közt. (Volt két kiállító, akiket személyesen is ismertem.)
Egyszer csak odajön hozzám egy tagbaszakadt zsírfejű barom, és közli velem, hogy itt nem lehet fényképezni ám! És hogy ő a minisztériumban dolgozott, meghogy feljelent, mert suttyomban fotózok (egy 50/1.8D obi volt a gépen egész végig) a standoknál, és ez törvénybe ütköző tevékenység. Mondanom sem kell, mennyire felkaptam a vizet... és töröltem az összes képet, aztán távoztam. De azért azt tudnotok kell, hogy sehol nem volt kiírva, hogy tilos fotózni, valamint amikor embereket fotóztam, az vagy kérésre történt (szép lányok menyasszonyi ruhákban) vagy utána megmuatattam a képet, és ha nem tetszett, akkor töröltem. Ja és persze kifizettem a belépődíjat is. A szervezőkkel beszéltem, ők is mondták, hogy tilos fotózni (de kiírva nem volt, ahogy már említettem, csak szóban említették) de hogy ne legyen probléma felajánlottam, ha jók lesznek a képek akor elküldöm őket. Valamint mikor megkérdeztem, hogy a sok látogató, akik szintén fizettek, hogy bejöhetssenek, azok miért fotóztak, akkor még nekik állt feljebb.
Szerintetek most kinek van igaza? A véleményeteket kérném (no meg a képekre is):Pláza:
Ford A modell:
-
-
Sucuka
senior tag
-
Sucuka
senior tag
válasz
kiskornel #42060 üzenetére
Köszönöm a véleményed, van a mondandódban valami.
Nem érzem magam akkora "nagyágyúnak" hogy logóznom kéne, ez való igaz. Még akkor sem ha már 10 éve lennék a fotóstársadalom aktív tagja. Nem ezen múlik, és mindig ezt tartom szem előtt. Viszont láttam már egy képemet viszont úgy egy másik oldalon, hogy meg sem kérdezték, használhatják-e. Kissé rossz érzés volt. Nem mintha akkora értéke lenne, de mégis a szellemi tulajdonom, valami, amit én "alkottam", ha lehet így nevezni. Ha veszi a fáradtságot, hogy kiretusálja a logot, hát egészségére, az már onnantól olyan ember, viszont aki tiszteletben tartja, az úgysem szedi le, ha tetszik neki, talán megjelöli a forrást is. (Én így tennék...)
Úgy vélem, hogyha Peethy használ egy szöveget, akkor én is használhatok hasonlót. Aki a képet nézi, az tudja úgy is értékelni, hogy elvonatkoztat tőle.
Persze ez csak az egyéni véleményem, nem kötelező adni ráHa egy mód van rá, akkor nem tennék a képre olyan dolgot, ami eredendően sem volt rajta (a logo-t most ne vegyük ide, azt nem tartom képi elemnek), nekem úgy tetszik a látvány, ahogy ott és akkor volt. Más dolog, ha nem adja vissza, ezen még próbálok csiszolni, részben a TI, részben mások segítségével.
-
Sucuka
senior tag
Köszi szépen Zoli!
Igazából azt hittem, hogy a HDR-re kapok rosszabb kritikát, de teljességgel egyetértek azzal amit mondasz. Ha a Badacsonyosnak nagyobb látószöget adok, sok lesz alul a zavaró részlet, bár ezt vághatom is, de azt nem tartom jónak. Az obi 105 mm-es állásában készült, tehát kb 157 mm-en. (A logo ebben az esetben a sötét rész miatt emelkedik ki. És mivel ez exportáláskor kerül rá, csak úgy tudom a helyét változtatni, ha minden egyes képet külön exportálok. Ha majd olyan képek kerülnek ki a kezeimből, amik ezt megkívánják, természetesen lesz a logó esetében is változás. Ez nekem most így "megteszi".) -
Sucuka
senior tag
válasz
Sir Riccio #41966 üzenetére
-
Sucuka
senior tag
-
Sucuka
senior tag
-
Sucuka
senior tag
Üdv!
Elnézést, hogy csak "nagy volnalakban" de az éjszakás műszak elég kimerítő.
cOxeR: Köszi a váéleményt a siófoki képekre. Az éttermes képek nekem tetszenek.
kiskornel: Szépen elkapott mozdulat! Grat! Érdekelne, hogy ez pontosan mit takar: "egyedilag készített távkioldó", csak ha nem "titok"
forceberg: Örülk, hogy tetszik, a logót majd megoldom, türelem
Off lennék kicsit:
Használ-e itt valaki Voltcraft IPC-1 ill. IPC-1L típusú ceruzaakku-töltőt? Egy teszttel kapcsolatban kérdezem mindezt, akinek van, az legyen kedves megkeresni privátban, a részletetek elmondom.
Köszi!
-
Sucuka
senior tag
Nos az igazság az, hogy a bódésor-t is olyan szemszögből akartam lefotózni, ahonnan senki nem látja, hisz ettől különleges, és úgy gondoltam, ha már felmentem a tetőre a víztorony miatt, akkor megpróbálom. Mint tudjátok, Siófok főtere az ősszel teljesen átalakult, márciusban nyit a Víztorony-kilátó-kávézó, melynek forgó szintje is lesz meg két panorámaliftje. Alapjában tehát ez volt a fő téma. A bódésor az adventi vásár "része", gyakorlatilag adta magát. Hogy az utolsó bó ne kerüljön levágásra, akkor meg kellett volna tanulnom a levegőben járni, így is veszélyes volt a tető széle. 3 emelet magasról nagyot lehet ám esni, ki ne próbáljátok
Különben köszönöm az eddigi véleményeket.Jut eszembe: ha megnézed az "üvegablakos valamit" és a két tornyos képet a torony lábánál, rájössz, hogy van összefüggés
Persze ezt csak úgy mondom...
-
Sucuka
senior tag
Üdvözletem Uraim!
Kihagytam pár napot, és máris 100 feletti hozzászólást kellett visszaolvasnom
Pörög ez a topik rendesen.
Peethy, Általánosságban a legutolsó sorozatodról: Lenyűgöző amit művelsz! Legalábbis nekem az! Tiszta, és profi munka! Érdekelne, hogy hogyan világítasz, mert én is próbálkoztam a hétvégén fehér háttérrel, két áteresztő ernyős Villanj-körtével, meg a rendszervakuval, de ez amolyan "első próba" volt, koncepció még nincs benne, csak leültek az emberkék a székre, és annyi.Péntek reggel Siófokon:
(Még mindig elnézést a logóért, nem foglakoztam vele, de azt hiszem tudom mi a megoldás, ki fogom próbálni hamarosan.) -
Sucuka
senior tag
válasz
Sir Riccio #41538 üzenetére
Én biztos kérdezek majd egyet s mást
Amint aktuális lesz. Mert valami oldalfélén én is gondolkodom, de míg nincs tartalom, addig ugyebár felesleges...
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- Eladó Karcmentes Xiaomi Mi 14T Pro 12/512GB / 12 hó jótállással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest