- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
m3ss
veterán
amugy nekem valahogy freddyn akad meg a szemem ezen a kepen, mar igy sokaid megnyitasra is. mondjuk lehet azert, mert ilyen oromteli arcal fujja a buborekokat
olyan kompo is tetszene, ahol egymas fele fordulnak, kicsit tobb hely van kozottuk, es fele fujja a buborekokat. freddy bal felso harmadolopont, Julcsi jobb also.
-
m3ss
veterán
kep az szokasos
nekem tetszik az eredeti logotok amugy, jobban mint igy keret nelkul. bar lehet ez kevesbe tolakodo a kepen, vevoknek biztos szimpibb, de marketing szempontbol meg a masik...
buborekok viccesen mutatnak. jol el lehet jatszani veluk, meg az ellenfennyel biztos
freddy zakoja amugy tok jol passzol szinben meg texturaban is a vintage vilaghoz, valld be freddy te ezt elore kitalaltad, ismerven coxer kepeit
-
m3ss
veterán
akkor csak hasonlok? vagy varialva van masik texturaval? amiket en latok flickren meg facebookon ugyanazt a texturat velem felfedezni rajtuk...bar te biztos jobban tudod
(#49223) Retro11 erre is kellene lepteknek? hmm lehet. volt belole egy olyan verziom, ahol van egy ember a jobb oldalon, de nekem nem hianyzott ra. amugy odaallitottam itt parszor, csak az egy korpanorama lenne, de meg nem raktam ossze..
-
m3ss
veterán
válasz
kiskornel #49214 üzenetére
(#49214) kiskornel ja meg lehetne ilyenekkel bolonditani. azert csinaltam mindet ugyanolyanra, mert eredetileg egy montazst akartam csak csinalni. aztan rajottem hogy 3 fekbo kephez nincs semam es feltettem kulon-kulon...
(#49215) Larry303 hat ezek eleg jo kepek
jo a multkori kepek se mint halfotok tetszettek, csak feldobtak a halak, nekem...
(#49217) Larry303 mindegyik kepukon ez a textura van sztem, nem tunt fel?de tenyleg jo, kep is
-
m3ss
veterán
válasz
Peethy #49209 üzenetére
nezted fokusztesztben? mondjuk pontos fokuszu vaz alapkovetelmeny ekkora dofnal. csaloka azert ez a kicsi rekesz. foleg ha kozel van a tema. neha nagyon kicsi tud lenni a dof. gondolom mondjuk ezzel nem sok ujat mondok neked..
de 50-esnel neha en is racsodalkozok, hogy 1.8 korul inkabb az a gond, hogy kozeli temanal 1-2 cm a dof, es ha a kamera pl orra, hajra akarmire fokuszal a szem helyett akkor mar lehet gond. es megteszi ezt eleg gyakran.
most latom hogy gab.m is hasonlokrol irt...
egy pano, nem huztam tul a kontraszt/mikrokontraszt stb ? mindig utana jovok ra, hogy mertekkel kellene...mondjuk az a vicc, hogy ez lr-ban meg egesz jo de flickre felteve hmm...
itt meg lehet huzhattam volna tovabb
na meg talaltam meg par uszkalosat, tudom csaladi albumba valok de nekem tetszenek
-
m3ss
veterán
válasz
kiskornel #49188 üzenetére
ja ennyi a nagyitasom, mind2 kep kb ugyanakkora (25%+) crop, csak elso 50 1.8d, masodik meg 55mm+kicsit nagyobb nagyitas. de ugy latom a csepp azert a formaja miatt torzit nalad is. lehet valami ilyesmi van nalam is a masodik kepen? dof nalad se tul sok ugy latom...na mind1 majd kiprobalom injekcios tuvel, allvannyal, ilyen-olyan rekesszel...tuvel nagyobb cseppet ki tudok rakni mint amiket igy esoben talalnek?
amugy cayman kepere visszaterve, azert az a fa bal oldalt rengeteg pixel...megneznem hogy tunteti el azt barki clone stamppel meg javito ecsettel. hattercsere nelkul azert necces lenne. persze az is lehet (biztos), hogy nem ertek elegge ps-hez.
amugy en nem szorakoznek vele, bar lehet csak nekem nem tetszik az a kep. klasszisokkal jobb kepei vannak caymannak ennel. elfogultak vagytok a modell hianyos oltozeke miatt(#49189) Retro11 tegnap meg nem nagyon tetszett, mara kicsit jobban. talan ez a kontrasztos, komorabb szinvilagu utomunka annyira nem passzol a kephez. talan ilyen coxer szeru, vilagosabb, vintages jobban illene...
a lakers sapkas fannis viszont nagyon tetszik nekem. termeszetes mosoly, klassz utomunka -
-
m3ss
veterán
válasz
#31757056 #49176 üzenetére
jobb hatteret nem talaltatok? azok a fak nagyon nincsenek jo helyen
nalunk meg ennyi maradt a hobol delutanra...
keves lenne a dof? nem tunnek tul elesnek, foleg a masodik...egyik ki is egett, pedig igy is eleg alexposak voltak...mondjuk orulok hogy lett par jobbacska, nagyon nem szereti az af ezeket a cseppeket, foleg ilyen borus idoben
-
m3ss
veterán
válasz
Freddy76 #49153 üzenetére
nekem is bejon az, kb azt az egy kepet lottem olyan doffal/beallitassal, hogy a kocsi ne legyen eles. viszont nekem azon a kepen a poz/labtartas fura
nekem amugy a 4. tetszik legjobban, utomunkara is meg pozra is. meg az 5. is, csak ott nincs tukrozodes, meg az a faag idegesit.
(#49156) szepsuti koszi. probaltam kinyitni a bukolampat, az oregit 5-10 evet
-
m3ss
veterán
válasz
Retro11 #49143 üzenetére
klasszak
mi meg retro temara probalkoztunk epp az iment. persze kerdeses, hogy mennyire retro a kocsi, a ruha es az utomunka...vagy egyaltalan retro-e barmelyikmeg az otlet se sajat, de hat ez van, mindent lefotoztak mar, nem?
pozokhoz nem ertunk, bar most utolag talaltam ilyet, itt latom hogy pl a comb osszezarasa jol mutat...
szoval szerintetek melyik poz/kep jo melyik nem? 1 2 3 4 5(szerk: viszont errol jutott eszembe, ilyen nyitott motorhaztetos autoszerelos kepet majd tavasszal loni fogok, vmi lenge ruhaban, mint a filmekben...
ja es nem en fogom az autot szerelni. )
-
m3ss
veterán
válasz
ballington #49069 üzenetére
sztem direkt zajos, gyanitom elegge fel kellene tekerni a d7k-n az isot hogy ilyet csinaljon
-
m3ss
veterán
válasz
Larry303 #49057 üzenetére
ja! sztem is jo a kalap. valahogy a jobb oldali gomba a masodik kepen jobban mutat, de igy osszessegeben a ketto kozul az elso kep a jobb. en is sokszor vagyok igy, hogy utolag jovok ra, hogy mashogy, mashonnan kellett volna. ha van ido, korbe kell loni minden felol, millio keppel, ilyen-olyan rekesszel aztan csak lesz vmi...
-
m3ss
veterán
válasz
Larry303 #49051 üzenetére
jahjah, ezen a deritolapon agyalok mar en is miota, nagyon hasznos lenne. kell egy sima is, meg en eskuszom baseball sapkara, vakupapucsra is szerelnek egyet
majd kiprobalom alufoliabol. nem mintha igy nem neznenek elegge hulyenek, amikor locsolom a fuvet spriccelovel hason fekve
-
m3ss
veterán
válasz
Larry303 #49046 üzenetére
hja, az a tukrozodes eleg jo...
szaby_gyerek, crey koszi.(#49044) szaby_gyerek ja nekem is bejon, nem linkeltem, sztem itt a lo hdr kepek annyira nem aratnanak nagy sikert
de mondjuk vicces, hogy 3 expobol nem mozdult be. talan a fuvet hagyhattam volna sotetebbre akkor eletszagubb lenne. jol elretusalgattam azon a kepen, volt 2 kerites, lo laban, meg az egen is egy...
-
m3ss
veterán
válasz
ballington #49040 üzenetére
koszi. nem olyan veszes, montegroban meg raynoxal probaltam elkapni oket 10cm tavolsagbol, na ugy nehez volt...
ugy is le lehetett, de doffal gondok voltak.
igen, a hatteret elegge bemakkoltam itt. meg a legtobb kepet ennel szukebb rekesszel lottem (f3.5-f5), nem is lett ilyen szep a hattermosas...dehogy raktam le a gepet, maszkaltam a bokor korul, korbe-korbe. neha elijesztem oket, de 60-bol 30 kep biztos jo lett af-c-vel. aztan probalkoztam ellenfenyesekkel, de itt mar fokuszgondok voltak, itt probaltam inkabb gyorsan af-s-el rafokuszalni az agra szukebben. sajnos nem lett olyan eles, mint az elozo, de nekem tetszik a feny. durvan megbolonditja az ellenfeny a kepeketmeg van 2 az oldalamon ha erdekel vkit.
ellenfeny + popup flash:
vagas kompo olyan amilyen. probalkoztam ilyesmivel is, de nekem tetszenek a viragok igy ellenfenyben, inkabb nezzen ki a kepbol...na meg kicsiben meg jobban latni, hogy azert nem karcol a szender itt... -
m3ss
veterán
koszi. mire gondolsz? 50 1.8D@f2.5. vagy a fokuszalasra gondolsz? nem olyan nagy szam am, ne madarakat kepzelj el
ott "lebegnek" egy helyben par masodpercig...amugy soha nem szallnak le (a viragokra).
(#49034) aldebaran koszi. eloszor en is igy akartam vagni, de mar az en verziom is eleg fura keparanyu, azert gondoltam a retusalasra...
-
m3ss
veterán
válasz
forceberg #49023 üzenetére
en is kerestem ma gombakat, de nem talaltam csak ilyen kicsiket. valszeg nem voltam elegge "vadonban". keresnem kell uj helyeket...be is talaltam itt vmi helyi fotos arcot, o majd ad par tippet elvileg
en szendereket probaltam most fotozni, talan roluk lesz 1-2 kep...de hat oket nem egyszeru, tele kellene leginkabb. meg itt mar a fokuszrendszerem hatranyait is kezdtem erezni...af-s-ben csak tekerte az otvenest...fura modon af-c modban azzal az egy kozepso ponttal neha talaltam fokusztde veluk probalkozok meg, mert ellenfenyben, vakuval lett volna par nagyon jo kep, csak pont kirepultek a kepbol...pedig probaltam 1-2 viragra baracklevet onteni, hatha akkor odajonnek, de hidegen hagyta oket.
aztan meg jol beleestem a toba terdig koszonhetoen ennek a bekanak, de ertelmes kep nem lett rola -
m3ss
veterán
válasz
forceberg #49017 üzenetére
kiraly. lassan minden kepedet befavolom? mi lesz igy?
nem ertem a tobbiek mit takaritananak? a gomba tetejet? remelem nem a leveleket. engem a bal oldali nem eles gomba zavar csak kicsit. jo ez a hideg szinvilag a hatterben, te huztad el? tegnap vegigneztem 1x makrokat, es eleg sok utomunka otlet jott onnan. lepkes meg ilyen-olyan makrok nagy reszen ilyen kekes-hideg hatter van...bejon nagyon.
melyiken gondolsz kiegesre, a hdr lovon?(#49019) kiskornel ezt a modszert meg emesztgetem..majd kiprobalom. en nem is hasznalok spot meteringet amugy, kitapasztaltam milyen korulmenyek kozott hogyan viselkedik matrixban aztan csak expo kompenzalok...
-
m3ss
veterán
válasz
Larry303 #48995 üzenetére
ja az egy lehetoseg, de nem akarok utana ezzel szorakozni orakig...
amugy az ilyen fenyvisszaverok kb milyen tavolsagrol mukodnek? mennyire kellene kozel vinnem, peldaul egy lohozhogy meg erjen vmit? ez amugy makrora is jo lenne, nem? csak hat ki tartja ott...mindig is azon gondolkoztam, hogy ilyen vakupapucsra szerelheto 20 x 20 cm-es tok jo lenne ellenfenyes makrohoz pl
-
m3ss
veterán
válasz
Chance #48990 üzenetére
koszi. ja nekem is az tetszik legjobban, bar a bringas is jo. vagas tenyleg lehetne jobb, talan nagyon fentre nyulik a noveny? eleg nehez komponalni/fokuszalni igy, egyik kezedben a gep, masikkal meg locsolsz kozben lelkesen
fattyu: atmenetes nd itt peldaul nem segitene, nem? fel lovat is lesotetitene. szogletes, hat igen. 2.2 felett ez ilyen. engem mondjuk nem zavar egyaltalan.
-
m3ss
veterán
tegnapi naplemente 50mm-rel. kivetelesen igaziak a fenyek
legjobb kepeket meg bebuktam, ellenfenyben ossze vissza fokuszalt...vajon mf segithet ilyenkor? vagy az is ugyanarra a pontra jelezne be, tevesen, amire az af?
ja es ha bele akarom komponalni a napot is a kepbe, ilyesmi tortenik. tul vilagos gondolom. dinamikahiany? ha minuszexpozom teljesen bebukik az eloter. ha plusz expozom akkor jo lesz a nap, de tulexpos lesz mindentajkepeknel 3 expobol nem szokott gond lenni hdrnel, de itt nem tudok hdrt loni mert mozog...
-
-
m3ss
veterán
válasz
rumos14 #48960 üzenetére
(#48960) rumos14 pdave-val voltal? nala is fent vagy egy szinte teljesen ugyanilyen kep
(#48961) Larry303 ugyanez volt az elso benyomasom, en biztos atszineztem volna a hatteret kicsit mas szinure. de mondom nem mondok mar ilyeneket, milyen dolog mar ez egy termeszetfotonal
-
m3ss
veterán
válasz
kiskornel #48950 üzenetére
hat szerintem lesz tobb helyszin is. bar sztem eltolodik tavaszra a dolog...
klassz a gombas. jok nagyon a szinek, fenyekigazi oszi hangulat.
cica: hehe, ezt az M betut mi is kiszurtuk. kapott is ma par jutalomfalatot az exploredos pozert cserebe
autos: milyen foltra gondolsz? szembol bal oldali? amugy kiidegeltem magam azon a kepen most. minden baja van, bar talaltam egy kicsit kevesbe bemozdultat, de az is f4.5
olyan szinten okadek kepe van a kitobinak f4.5-on, foleg a sarokban...eredeti rawot jobb hogy nem latjatok. ennyi erovel ma ujra is lohettem volna, csak automosashoz nem volt kedvem..
azt nem tudom szines, szepias, vagy az eredeti szeru feldolgozas legyen. igy is persze idaig minden palyazatos kepet ujragyurtam, par orat biztos elszorakoztam veluk. nem adnak egy nightvisiont cserebe tiszta ideg leszek(#48949) forceberg hmm nekem is jobban bejon ez a szolidabb
-
m3ss
veterán
válasz
Larry303 #48942 üzenetére
ja ez eleg szubjektiv. nekem mar ugy raallt a szemem a hdrre, hogy ez a felhozet a standard nalam
inkabb csak arra lennek kivancsi, hogy mondjuk ha majd 5+ ev mulva visszanezek az ilyen hdr kepekre, akkor is tetszeni fognak-e...
mert pl az ilyen kontrasztos ff kepek pl elege idot allok, sok evtizeddel kesobb is...
ez annak a tipikus esete, hogy megprobalok a semmibol kepet csinalni
bar sztem egesz jo lenne, fokusz lehetne feljebb...?
ez meg csak egy "terepszemlere" indultam vmikor nyaron, fateromnak van egy regi veteran bmwje, azt akarom lefotozni mar egy ideje..mondjuk beoltoztetem a parom vmi retro ruhaba, szemuvegbe es raultetem. jo kis vintazs kep lehetne...
jobb alul engem zavar a padka mondjuk...meg lehet fokuszhibas is? ehh. meg jo h beallitottam a vazat, regi kepeim egy resze backfokuszos...
-
m3ss
veterán
válasz
#31757056 #48917 üzenetére
ja lehet, de azert kevesebb a lehetoseg. nincs metro, villamos, kevesebb mozgolepcso. es ahogy mondod kevesebb kirivo, erdekesnek tuno ember. na meg magaslatok hianyoznak nekem, egyszeruen nincs tul sok olyan hely, ahova felmaszhatnak erdekesebb perspektivaert...
mas, jarmuvek vonzasaban. ezt a kepet ti beadnatok? nem temailag erdekel, hanem technikailag. eloter bemozdult, olyan hirtelen jott a vonat hogy nem volt idom taviranyitozni es gondolom bemozdult az allvany/gep. legyen masik?
cicas kepemmel meg mi a fene van, 19 kedvenc 1 nap alatt?
neha en se ertem mi tortenik, csomo kep amit fel sem akarok rakni jon be a legjobban az embereknek...
-
m3ss
veterán
iwo jima. eleg komoly kep...
-
m3ss
veterán
nem tulexpos kicsit? vagy a vaku volt sok? kicsit tobb dof jo lenne. a kompo viszont franko, valahogy bejon geometriailag az elrendezese, a szarak szabalyossaga meg a ket oldalra meno virag
megneznem 1:1 vagasban csak jobbrol, balrol vagva kicsit. meg lehet en elfeketitenem a zoldes hatterfoltokat.
-
-
m3ss
veterán
válasz
forceberg #48896 üzenetére
"Kiskornel: úgy lenne az igazi, ha az első "boly" lenne az éles."
jaja, nekem is ez ugrott be.koszi. jo ez a fekete hatter hozza? elvileg zold lett volna, csak zold level zold hatter az olyan snassz es lefeketitettem
(szerk: lehet hogy te a billiardos spiralosra gondolsz, akkor a koszi utan ignore)
-
m3ss
veterán
válasz
Larry303 #48892 üzenetére
valojaban nem sok okosat tudok mondani, de megprobalom megeroltetni magam, a topic erdekeben
elson az ilyen jol bevalt kritikat lehetne felhozni, hogy kinez a kepbol. de amugy a hangszer vagasa jobban zavar. ha mar zenesz jobb lenne ha latszodna az egesz hangszere. itt bejon a latoszog.a masodik ilyen streetfotoszeruseg akar lenni, de vegulis mind1 minek hivjuk. szerintem kellene nagyobb latoszog hogy jobban atjojjon hogy mi tortenik. te aki ott jartal tudod, meg igy hogy elmondod mar mi is, de jobb lenne szerintem latni az egesz ettermet. szoveg nelkul nem nagyon erteni. persze ugy a figura arca nem latszodna. de ha meg az a tema, jobban bejonne ha tobbiek el lennenek mosva. jo tudom ezt ott kivitelezni...
na mind1, kakukktojas temara amugy jelen formajaban is jo lett volna, neni a sok feher pincer kozott...a velenceit linkeld be
hangulatos, jo kep lett. talan most igy masodszor nezve a bal sarokban levo csonakokos reszen sotetitettem volna, vilagosabb mint a jobb oldal. A modban lotted, nem fix expoval? amugy hugin pl egesz jol korrigalja a kulonbozo expoju kepeket. bar ilyen kicsit utolag is tudsz korrigalni.
-
m3ss
veterán
hmm jol fel lett dobva ez az a5...amikor kiskornel elkezdte irni, hogy vmi sema en is azt hittem hogy ugy csinaltad. volt mar vmi hasonlo teherautos is...
az a feny fel sem tunt igy elsore a lampaknal, de kell oda igy szolidan. vegulis csak azert nem favolom mert nem csipem az audikat, alulkormanyzott *** mind(#48893) kiskornel nekem igy jobban tetszik, de szuk rekesszel mint az elozo. viszont vicces, hogy tokinaval igy lehet erdekes dofos nagylatos kepeket loni, jol le lehet valasztani az alanyt ha szukseg van ra...
-
m3ss
veterán
válasz
Santiagain #48889 üzenetére
miert mi a baj a mehes makroval, nem nagyon illene a temara? nem baj ha kapok makro varazslatot is, van makro dogivel
nem tudom milyen szempontok alapjan ertekel a zsuri amugy egy palyazaton. probaltam inkabb jobb fajta kepeket bekuldeni, meg akkor is ha kicsit kevesbe illenek a temara. aztan lehet, hogy inkabb a temara passzolast, kreativitast ertekelik jobban, mint a technikai oldalat, minoseget...
azert ott pesten, a belvarosban ezt a temat eleg jol meg lehet oldani, amit a tobbiek is mondtak...gyakorlatilag barhova mesz a belvarosban zsongas van...mondjuk ez nem hianyzik budapestbol
bar fotozni jo lenne sokszor, metroban itt-ott...en pl metrot lonek erre, hosszu zaridovel amikor beszalnnak az utasok a szerelvenybe.
-
m3ss
veterán
válasz
Santiagain #48886 üzenetére
regi cipo, zenebona, reggeli zsongasra nekem is lonom kell majd vmit, biztos megkapom majd oket...
talan zsongasra be fogok szurni vmi mehes makrot azert is...igaz annyira nem passzol a temara de mind1...
-
m3ss
veterán
válasz
Peethy #48853 üzenetére
marmint melyik kepre gondolsz hogy tarolna? a fekvo rozsaszinesre, vagy a kek napszemcsisre?
remelem az utobbira, mert a rozsaszin nekem nem gyere be abszolut. sem a modell, sem a ruhaja (wtf) sem a hatter. persze karima megtett minden tole telhetot, nem ot biralom itt...de az elso az tenyleg mehetne vmi magazinba kb. en meg mindig a frizurajatol vagyok ki, milyen jo mar -
m3ss
veterán
válasz
kiskornel #48860 üzenetére
(#48860) kiskornel jah, nekem is feltunt hogy a bal oldal tulzsufolt lett.
(#48862) kiskornel szep ez a taj, nekunk is elferne itt egy ilyen domboldalas, vizes, szep suru novenyzetes videk. talan nesanak igaza van, en is kihagynam a kovet.
(#48877) Santiagain nekem sem igazan jonnek be, de a cipos sem. talan a 2. vagy a 4. a legjobb akkor mar.
(#48879) cOxeR nekem tetszik mind, jok lettek. -
m3ss
veterán
válasz
Santiagain #48847 üzenetére
mintha bemozdult volna...foleg felul latni a nadakon.
-
m3ss
veterán
válasz
Karima #48833 üzenetére
ja hat akkor gondolom nem
sztem jo kep lett. mar parszor rakattintottam, bar nem tudom ez mennyire a te erdemed
mmint ottani vakuk voltak, es azokat tudtad hasznalni? softbox vagy mi? merre voltak a fenyek? hany vakuval lehet ilyen megvilagitast megoldani, 2 eleg? nincs tobb kep? -
m3ss
veterán
(#48825) Cayman + (#48826) Chapel
ty -
m3ss
veterán
csinaltam fibonaccibol ilyet is, de akkor mar csigavonal jobb, nem? csak lehetne jobban kivitelezni
de fene akar delelott ezert billairdszalonba menni, haha. foleg hogy max nd szurovel erolkodhetnek...
-
m3ss
veterán
leveleket fotoztam ma kreativra akkor talaltam ra
nikon fotopalyazat szammisztika...tok jo otletem tamadt. na jo a billiard az flickr: numbers keresesbol jott, de a fibonacci meg a csigavonal az sajat otlet
szinesben kellene inkabb? meg fentebbrol fotozva jobban kijonne a csigavonal, csak az allvany ami volt nalam nem "bolint" lefelena meg jo lett volna ha a feher golyo a sarokbol jon...ujrafotozzam?
-
m3ss
veterán
válasz
kiskornel #48815 üzenetére
jokat irsz. hat igen, a montenegroi tema eleg jol eladja magat, annyira valtozatos foldrajzilag a taj, hogy a mi szemunkben minden kep 1-2 kategoriaval jobbnak tunik
kreativitas? az nincs, hogy lehet azt a skillt fejleszteni?en nezegetem a kepeket, probalom tanulni,ellesni hogy mitol jo egy kep, aztan keresem a pattern-oket a vilagban. mint egy robot. zero kreativitas
na ok pl kreativak, muveszkednek: balassa photo, hossain zare
zsinagogara visszaterve, ha majd esik a ho, epp telihold van, meg vmi hullocsillag arrajar ujrafotozom
viccet felreteve igazatok van, tenyleg keresni kell az extrem korulmenyeket, szogeket, hogy ne legyen hetkoznapi a foto. mondjuk en amugy is kevesbe szelektalok ezen a forumon, tobb (hetkoznapibb) kepet felrakok, mint kellene vagy mint fotozzra.
szammisztika tema nikon palyazaton, duh. valaki vmi otlet, mit fotozzak erre?
-
m3ss
veterán
válasz
forceberg #48813 üzenetére
koszi az eszreveteleket. hat se 12 mm se repulo, nezopont es kompo nekem tovabbra is tetszik
biciklisen en is gondolkodtam amugy, kicsit nekem is elvonja a tekintetem. bar egyre jobban tetszenek az olyan lassu zaridos kepek, amin van vmi tortenes. bar altalaban azok inkabb streetfotok, mint taj/epuletkepek. majd csinalok egy ejjelit is sztem nyugodtabb korulmenyek kozott...vagy havasat...
-
m3ss
veterán
válasz
zgospel #48806 üzenetére
most hogy igy ennyit nezegettem miattad a kepet...
az eg mondjuk talan nem tetszik a zsinagoga felett, ahol tul feher/vilagos, talan ott kicsit szolidabban is eleg lett volna a hdr. vmi +white controlpontosdi jatszott ott a zsinagogan, es sztem atszaladt az egre is...
magamnak meg cifrabb verziot csinaltam amugy, csak itt mar nagyon kijott, hogy a felso reszet nem ujitottak meg fel... -
m3ss
veterán
válasz
zgospel #48806 üzenetére
hozzaszolasod csak az enyem elkuldese utan lattam...
oszekeversz vkivelen egy szot nem szoltam a srac kepere, sot magamban megjegyeztem hogy: egesz jo ellefenyes foto, ferdeseg engem is zavart. ha mar ferde akkor vagy legyen sokkal jobban ferde vagy egyaltalan ne. en legutobbi autos kepemen is ez volt az erzesem. talan lehetett volna meg a cicut lentebbrol fotozni.
szoval en csak arra irtam, ha mar elkezdete a srac mondani hogy nemelyik kep nem idevalo, akkor indokolja meg, legalabb annak ertelme is lenne...amugy 1 expobol van ez is. mi zavar teged, mibol van sok? az emberek, vagy sok az eloter? belogo fa? (ez eleinte engem is zavart, de ha ele alltam akkor max panoramaba fert volna bele, es beuktam volna a jardavonalat lent, ami szerintem jo kompozicios elem)
emberek nekem bejonnek, legalabb kicsit mozgalmas. -
m3ss
veterán
vagy temahianyosnak, unalmasnak talalod? amugy en is szivesebben fotozok tengerparton, meg nezegetek tengerpartos kepeket de ez van
mar regota le akarom fotozni ezt az epuletet, eleg sokszor korbejartam mar eletemben szerintem tok jo kompot talaltam...csak szerenyen
meg most rakerestem googleban az epuletre, ott sem lattam sok jobb kompot. lehet nagyobb latoszoggel kozelebbrol meg lehetne probalkozni. amugy eredetileg olyat akartam, hogy elotte mennek az autok, hosszu zaridovel, es a piros csik menne az epulet fele, jobbrol. aztan rajottem, hogy nincs eleg sotet ehhez, meg csak gorillapodos vmi volt nalam, ugyhogy lottem egy ilyet csipobol es kesz
-
m3ss
veterán
válasz
j.bravo #48801 üzenetére
amugy errol jut eszembe, nem veletlen jo a fotozz.hu rendszere. kepelni akarsz? kommentelned kell. mukodik is, nincs az mint itt, hogy hebe-hoba jon par komment a kepekre. kreativ topic is azert megy, mert kotelezo kommentelni kb
miert lett szetszedve amugy a ket tema?(#48800) Gorbesz: mar lehet is sorolni, hogy melyikek azok es miert, de tenyleg
ugy is keves a komment, tessek mondani
-
m3ss
veterán
en is pont azt akartam irni, hogy a csipke kicsit fura nekem, talan ha nem lenne ilyen nagy kulonbseg a csipke szine es a hatter szine kozott, tul kontrasztos, elut. mondjuk a hatter szine/texturaja nekem bejon. bar nagyon nem en vagyok a celkozonseg, menyasszonyjelolteknek biztos bejon a csipkes dolog...
-
-
m3ss
veterán
válasz
madgie #48747 üzenetére
ja jo nehez tema, vegignezve a kepeket nem is nagyon van tul sok jo kep ebben a temaban. a paradicsomos "folyamatkep" mondjuk nagyon jo, meg az idos kezek is bejonnek nekem. talan vmi idos par nezegetne a fiatal kori kepet igenyesen kivitelezve jo lenne, mondjuk ilyenek is vannak, bar eleg gyatra kepek.
-
m3ss
veterán
nikon fb oldalon, de lehet jelentkezni/tetszikelni kell hogy megnezhesd oket. kepek 90%-a kritikan aluli, de van par nagyon jo is. el ne merj indulni
(#48744) madgie huh az meg rosszabb, mint az enyem. vmi idos kori portre ha van jo? en amugy ilyen hervadt makrot raknek arra a temara. ez a keped pl bejon, sztem vmennyire temara is illene...monduk ujra feldolgoznam, a blur es az utomunka nem tetszik, de hangulata nagyon jo
Aktív témák
- Motoros topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Gaming notebook topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest