- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
Aktív témák
-
válasz
Foglalt név #110 üzenetére
Valószínűleg jobban képben vagyok, mint a fórumtársak nagy része.
-
Ha jol emlexem, en is hasonlokeppen fogalmaztam tegnap - kerlek javits ki, ha nem ilyen ertelmu volt az egyik tegnapi posztom.
Foglalt nev: el lehet bagatellizalni a dolgot Afrikaval es nevetos smiley-val, hajra. A kinai rendszer (amit a jelenlegi kormanyzat megvasarolt Kinatol), osztalyozza az embereket es bizonyos szolgaltatasokhoz valo hozzaferesek ezektol a pontszamoktol fuggenek: ha nem eleg magas a pontszamod, nem kapsz hitelt, ha meg ennel is alacsonyabb, akkor tomegkozlekedest sem hasznalhatsz, ha meg lejjebb kerulsz, esetleg elkuldenek egy atnevelo taborba.
Ajanlom megtekintesre a Fekete tukor 3. evadanak elso reszet, egy nagyon hasonlo rendszert mutat be.
-
-
De kell - nekem is van telefonszamom, meg aktivan hasznalt telefonom, de nem az en nevemen van.
"Az appnak amúgy alig van joga a telefonon, még tárhelyhez, mikrofonhoz se fér hozzá vagy ilyesmi. Kamera, net, és az ujjlenyomathoz van, de az kell az azonosításhoz."
Udito naivitas, tobb okbol is. Kamera-net-ujjlenyomat, pont eleg, hogy kovethetove valjal, mikrofonnal pedig en nem a telefonera gondoltam, hanem a terfigyelok mellett elhelyezett mikrofonokra.
De probald meg felfogni, hogy en csak tippeltem, ezermillio mas modja is lehet a kovetesednek, ne csak azt lasd meg, amit akarsz. De azon is elgondolkodhatsz - mert a linkeket nem olvastad el, hiaba kerestem ki -, miert a titokminiszter felugyelete alatt van a Digitalis Allampolgarsag Program.
-
Megtennem, de mivel a technikai reszletek csak Rogan elott ismertek, csak tippelhetnek. Az viszont oknyomozo ujsagiroi tevekenysegbol kiderult, hogy Rogan mar tavaly decemberben benyujtotta a digitalis allampolgarsagrol szolo torvenyjavaslatot, ami a torvenyes alapjat teremtette meg a kinai megfigyelorendszernek.
Egyebkent pedig nem az app onmagaban fog megfigyelni, hanem az app, a bankszamlaid, -kartyaid es hitelkartyaid, a megfigyelokamerak, mikrofonok tomkelege fog megfigyelni egyuttesen - mint peldaul az irasodban is szerepel, majdnemcsak real time-ban lesz kovetheto, mikor, milyen autot veszel, mennyiert es egyebek. Ahogy Apollyon is irta, elmeletben ez mar most is lehetseges lenne, feltetelezem az app general egy egyedi azonositot, cellainformaciok alapjan beloheto, merre jar egy adott azonosito - igy viszont mar biztosan lehetseges. Felhivnam a figyelmet: ez meg mindig csak tipp.
-
-
Nos, az mar biztosan elmondhato, hogy egy forumtarsunk onkent alavetette magat a kormany kinai tipusu megfigyelesenek. Ez azt is jelenti, hogy a rendszer mar mukodik.
Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Google Pixel topik
- EA Sports WRC '23
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Synology NAS
- Extra D betűvel jöhet GeForce RTX 5090D utódja
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest