Aktív témák
-
Egon
nagyúr
De azon is elgondolkodhatsz - mert a linkeket nem olvastad el, hiaba kerestem ki -, miert a titokminiszter felugyelete alatt van a Digitalis Allampolgarsag Program.
A teljes állami informatika, IdomSoft-ostul, mindenestül átkerült a BM-től Rogán tárcája alá, még 2022-ben, a választások után (a titkosszolgálatokkal egyetemben, csomagban).
Az oka pedig Pintér megbüntetése lehetett, a Schadl-ügy nyilvánosságra kerülése miatt.
Természetesen azt is megfigyelhetik, aki nem paranoiás, de tippem szerint itt inkább a szokásos zsebbemutyiról van szó. -
PSti
tag
Ezzel teljesen egyetértek: "De probald meg felfogni, hogy en csak tippeltem, ezermillio mas modja is lehet a kovetesednek, ne csak azt lasd meg, amit akarsz."
Itt én inkább azt látom nagyon nagy bajnak, hogy a kormány azt "elfelejtette" közölni, hogy a sima ügyfélkapu ki lesz nyírni 2 hónap múlva. Pl. adóbevallásnál, amikor átlag ember évente 1x belép (persze utolsó nap) és rájön, hogy most hoppá nem megy, az nagyon ciki lesz.
Aktív témák
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Részletfizetés. ASUS TUF Gaming F16 FX608JMR-QT021
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest