- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- iOS alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
hajbazer #744 üzenetére
Ha neked csak az számít, elfogadom (hogy te csak ezt nézed).... Nekem nem csak az számít!
A #745-es hsz-ed picit aláássa az egészet egyébként...// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
válasz
hajbazer #744 üzenetére
Mennyi emberről beszélünk?
MO-on 12 millió aktív sim kártya van 10 millió emberre. Namost a 14 évnél fiatalabbakat és 90 évnél idősebbeket leszámítva kinek nincs? Az a fél százalék ha bejár a hivatalba az miért baj? Sőt még sim sem kell csak wifi. A DÀP nem kötelező. De a 99% penetráció már bőven elegendő a sikerhez.
-
válasz
hajbazer #744 üzenetére
Erről folytattam éppen egy érdekes beszélgetést. A partner ebben egy egyáltalán nem hülye politikailag nem érintett digitálisszolgáltatás-szakember volt.
Szerinte az már nem érv, hogy valakinek nincs okostelefonja. Ha nincs, de használni akarja / használnia kell a DÁP_szerű szolgáltatásokat, akkor vegyen. Ha úgy gondolja, akkor nem kell másra is használnia, és akkor fogja fel úgy, hogy ez egy céleszköz, amelyet kizárólag ezekre a szolgáltatásokra használ, de a "nem akarom" szempontot pont le kell szarni. Havi pár száz forintból meg lehet úszni egy alapkészüléket, úgyhogy erre senki ne hivatkozzon. Ha meg erre hivatkozna, akkor vonuljon be személyesen ügyet intézni, mivel annak a lehetőségét még nagyon sokáig fenn fogják tartani.
Említettem neki azt, amit már itt is: mi van azokkal, akiket mondjuk az egészségi állapotuk akadályoz az okostelefon-használatban.
Na, erre nagyrészt megoldás a szoftveres akadálymentesítés vagy céleszközök ingyenes rendelkezésre bocsátása. De az "elvi okokból nem akarom" és a "hülye vagyok ehhez és nem vagyok hajlandó megtanulni" nem érv.MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
Új hozzászólás Aktív témák
lo Talán láttátok utcán a hatalmas "legyél te is digitális állampolgár" reklámokat. Ugyanis született egy...
- PowerColor RX 6600 XT 8GB GDDR6 FIGHTER Eladó!
- HP ProBook 6475b : AMD A6-4400M / 8GB DDR3 / HD 7520G / 256GB SSD
- PowerColor RX 6600 XT 8GB GDDR6 HELLHOUND Eladó!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest