- iPhone topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Google Pixel topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Ez is egy kafa utólagos fejegység - Carpodgo T3 Pro
- iOS alkalmazások
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
válasz
hajbazer #744 üzenetére
Erről folytattam éppen egy érdekes beszélgetést. A partner ebben egy egyáltalán nem hülye politikailag nem érintett digitálisszolgáltatás-szakember volt.
Szerinte az már nem érv, hogy valakinek nincs okostelefonja. Ha nincs, de használni akarja / használnia kell a DÁP_szerű szolgáltatásokat, akkor vegyen. Ha úgy gondolja, akkor nem kell másra is használnia, és akkor fogja fel úgy, hogy ez egy céleszköz, amelyet kizárólag ezekre a szolgáltatásokra használ, de a "nem akarom" szempontot pont le kell szarni. Havi pár száz forintból meg lehet úszni egy alapkészüléket, úgyhogy erre senki ne hivatkozzon. Ha meg erre hivatkozna, akkor vonuljon be személyesen ügyet intézni, mivel annak a lehetőségét még nagyon sokáig fenn fogják tartani.
Említettem neki azt, amit már itt is: mi van azokkal, akiket mondjuk az egészségi állapotuk akadályoz az okostelefon-használatban.
Na, erre nagyrészt megoldás a szoftveres akadálymentesítés vagy céleszközök ingyenes rendelkezésre bocsátása. De az "elvi okokból nem akarom" és a "hülye vagyok ehhez és nem vagyok hajlandó megtanulni" nem érv.MaCS
Aktív témák
- Citroen C3 Picasso 1.4 Benzines, 2011, 156E valós km, sérülésmentes, vadiúj gumi garnitúra, KLÍMÁS!
- Ipad Pro 11 M4 - Cellular - 10 hó apple gari, 4 ciklus
- Gamer PC i7 32GB Rtx 3080
- HP Probook 440 G11 (9Y7Q2ET) - ÚJ 14" üzleti notebook - Core U5 , 512SSD
- HP Probook 440 G11 (AA0Y5ES) - ÚJ 14" üzleti notebook - Core U5 , Win11 pro
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumul
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest