- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megkapta az FCC engedélyeit a Galaxy A36
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- MIUI / HyperOS topik
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- iPhone topik
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Aktív témák
-
cocka
veterán
És mi indokolja az ujjlenyomat adását a törvényben? Mert ésszerű okot nem tudok rá.
Hát ami törvényes az korántsem biztos, hogy emberileg is vagy logikailag is érhető és elfogadható.Tehát egy ujjlenyomat kiválthat egy okostelefont az ilyen azonosítós esetekben? Mert akkor TALÁN hajlandó lennék adni, csak nem tudom miért akarják ennyire beazonosítható módon tudni mindenáron, hogy ki vagyok, ha mondjuk a saját EESZT-mre akarok ránézni.
Tudom az az alapvetésük, hogy én aki bejelentkezek a saját ügyfélkapummal az EESZT-be vagy bármi egyéb kormányzati cuccba, nem én vagyok, hanem valaki más helyettem.
De állítólag ezt annak kéne bizonyítania, aki ezt vélelmezi. Amíg ez nincs bizonyítva, addig miért én adjam meg 20-féleképpen, hogy én vagyok én (és te vagy te, akkor ki a hülye én vagy te)? -
+1
A kettő nagyon nem egy kategória. Több szempontból sem. Én személy szerint egyébként kimondottan örülök annak, hogy regisztrálják az ujjlenyomatomat. (Annak meg még jobban örülnék, ha az ehhez kapcsolódó bizalmam az államban is maradéktalan lenne...)
Egy ügyfelem egyébként éppen most kényszerül rá, hogy felhagyjon az okostelefon-használattal, miután a legelső lehetőséggel élve lett DÁP-os.
Ő akkor mit tehet?
Köszönettel: MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
Aktív témák
lo Talán láttátok utcán a hatalmas "legyél te is digitális állampolgár" reklámokat. Ugyanis született egy...
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EA Sports WRC '23
- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- EAFC 25
- Hálózati / IP kamera
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honda topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok