- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- MWC 2026: telefonból kivehető akciókamerát hoz az Ulefone RugOne
- Megkaptuk az első hivatalos fotókat a Honor Magic V6-ról
- Tényleg kicsit más lesz a Xiaomi 17 Ultra európai különkiadása
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Tényleg kicsit más lesz a Xiaomi 17 Ultra európai különkiadása
- One mobilszolgáltatások
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Aktív témák
-
cocka
veterán
És mi indokolja az ujjlenyomat adását a törvényben? Mert ésszerű okot nem tudok rá.
Hát ami törvényes az korántsem biztos, hogy emberileg is vagy logikailag is érhető és elfogadható.Tehát egy ujjlenyomat kiválthat egy okostelefont az ilyen azonosítós esetekben? Mert akkor TALÁN hajlandó lennék adni, csak nem tudom miért akarják ennyire beazonosítható módon tudni mindenáron, hogy ki vagyok, ha mondjuk a saját EESZT-mre akarok ránézni.
Tudom az az alapvetésük, hogy én aki bejelentkezek a saját ügyfélkapummal az EESZT-be vagy bármi egyéb kormányzati cuccba, nem én vagyok, hanem valaki más helyettem.
De állítólag ezt annak kéne bizonyítania, aki ezt vélelmezi. Amíg ez nincs bizonyítva, addig miért én adjam meg 20-féleképpen, hogy én vagyok én (és te vagy te, akkor ki a hülye én vagy te)?
Aktív témák
- HP EliteBook 845 G8 14" Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProBook 445 G9 14" Ryzen 3 5425U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Godox X3N kioldó (NIKON)
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest