Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Gear S3 - második kör
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Aktív témák
-
cocka
veterán
És mi indokolja az ujjlenyomat adását a törvényben? Mert ésszerű okot nem tudok rá.
Hát ami törvényes az korántsem biztos, hogy emberileg is vagy logikailag is érhető és elfogadható.Tehát egy ujjlenyomat kiválthat egy okostelefont az ilyen azonosítós esetekben? Mert akkor TALÁN hajlandó lennék adni, csak nem tudom miért akarják ennyire beazonosítható módon tudni mindenáron, hogy ki vagyok, ha mondjuk a saját EESZT-mre akarok ránézni.
Tudom az az alapvetésük, hogy én aki bejelentkezek a saját ügyfélkapummal az EESZT-be vagy bármi egyéb kormányzati cuccba, nem én vagyok, hanem valaki más helyettem.
De állítólag ezt annak kéne bizonyítania, aki ezt vélelmezi. Amíg ez nincs bizonyítva, addig miért én adjam meg 20-féleképpen, hogy én vagyok én (és te vagy te, akkor ki a hülye én vagy te)?
Aktív témák
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest