Hirdetés
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
válasz
Gabonetta
üzenetére
Igen, ezért is kérdeztem, hogy mi lesz az AVDH megszűnésével. Az ingatlanügyek egyelőre (határozatlan időre) haladékot kaptak.
De a DÁP igazából nem tud az AVDH helyébe lépni, hiszen messze nincs mindenkinek, és még jó ideig nem is lesz. Egyrészt, mert eleve baromi nagy a vele szemben tanúsított ellenérzés, másrészt, mert sokak számára egyáltalán nem olyan triviális elzarándokolni a kormányablakba (pláne, ha az három településsel odébb van) -- még akkor sem, ha egyébként nem elvből DÁP-szkeptikus.
Én a munkám során egy csomó ügyet azért tudtam megoldani, mert az ügyfeleknek egyszerű volt AVDH-val számomra elfogadható nyilatkozatot tenni és azt hozzám időveszteség nélkül eljuttatni. Holnaputántól borítékolhatóan bejönnek a komoly szívással járó, esetleg ténylegesen megoldhatatlan helyzetek az AVDH hiánya miatt.
MaCS
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 11T 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest