- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egy óra, két rendszer
- iOS alkalmazások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
realist
őstag
Most számhordozok Digimobilra. Dual sim-es telefont használok és januártól tudni szeretném, hogy hogyan állok a lebeszélhető 200 perccel. Sajnos a Diginek nincs olyan alkalmazása ahol ezt meglehet nézni.
Próbálkoztam pár alkalmazást tesztelni, de nem találtam olyat ami kimenő hívásidő esetében megkülönböztetné a 2 simet. Van erre valakinek valamilyen ötlete? -
trec12
addikt
válasz
Lajosnagy17 #29546 üzenetére
Így utólag persze könnyű okoskodni de a Digi lehet jobban járt volna ha az optikát tolta volna korábban is a mobil helyett....
-
Lajosnagy17
senior tag
-
martonl
senior tag
válasz
Lajosnagy17 #29543 üzenetére
Legutóbb, amikor arra sétáltam, még felfelé álltak az antennái. Egy antennás srác mondta, hogy a Diginél az "nem beállított" antennát jelent. Majd megnézem, most mi a helyzet.
-
kurtuzov
senior tag
válasz
gorbep #29513 üzenetére
Azért az adományvonal olyan téma kifejtés lenne amely profilba illik. Nem tudom, de sejtem, hogy a három másik versenytárs mindegyike nyújtja ezt a szolgáltatást. Nem jó utólag megtudni, hogy ezt amúgy Diginél nem lehet. Amellett, hogy én ezt a fajta támogatási metódust személy szerint nem preferálom.
Más: Az utóbbi hónapban négyből két Digi SIM (régi buta telefonokban) elkezdte dobálni a hívásokat. Pontosabban hol a hívó nem hallott semmit, hol őt nem hallották egy idő után. Újrahívás segít, de kb 5-15 percenként előfordul , ki lett próbálva mindenféle hívás irányban.
SIM-eket még nem raktuk ki-be foglalatból. -
balco
aktív tag
Vajon januártól digis vezetékesről továbbra is ingyenes marad a digi mobil hívása?
-
cdl
senior tag
Sziasztok.
Járt így már Valaki?
Hetente kb egyszer lecsatlakozik a Digis kártya a hálózatról.
Ki kell vennem a Sim tálcát, visszatolnom, hogy újra csatlakozzon.
Már megcseréltem a 2 kártyát (2 simes telo), de csak a Digis szakad. -
Blackmate
őstag
Van DIGI Mobiol SIM kártyán és nyilatkoztam arról, hogy nem kérem 2021.01.01-től. Ezt látom is ügyfélkapon a szolgáltaltasáim között. VIszont meggondoltam magam, hogyan tudok mégis csomagot választani az ügyfélkapun?
-
martonl
senior tag
válasz
Marengo #29509 üzenetére
Nem adnak SIM-et, ha nem vagy (a szolgáltatási cím nincs) hivatalosan Digimobil lefedett helyen. Igen, a műhold mindent lefed, a szerelésnek csak olyan technikai akadálya lehet, ami miatt nem lehet az épületre antennát tenni. Pl. műemlék, társasházi beleegyezés szükségessége, meg ilyesmi gondolom. Talán emiatt is, a SIM kártyát a műholdas mellé csak akkor kapod meg, ha beszerelték.
-
kurtuzov
senior tag
válasz
#23310336 #29499 üzenetére
Nekem ez is elég, ha azt látom leírva, hogy "a Digi nem ad lehetőséget az emeltdíjas számok és adományvonalak hívására" akár egy mondatban is, nem kell szétszálazni. De ennek a szabatos megfogalmazását sem látom az ÁSZF mobiltelefon mellékletében. És arról sincs infóm, mi lesz jövőre.
-
Marengo
csendes tag
válasz
KRoli92 #29506 üzenetére
Most megnéztem a Digi honlapján a díjait a szerelésnek.
Hűségidő vállalás nélkül valóban 11500 Ft.
1 év hűségidő vállalással 6000 Ft a szerelési díj.Műholdas tv szolgáltatást szerintem bárhová lehet kérni az országban, mert a tv adó műhold footprint biztosan lefedi az egész Magyarországot.
Ezért szerintem saját címre kell kérni a műholdas tv szolgáltatást.
De hogy adnak-e ki sim kártyát, ha van tv előfizetés, de nincs mobiltelefon szolgáltatás
azon a területen, azt nem tudom. Szerintem lenne értelme eladni ez utóbbi esetben is, mert
az ember jön-megy és tudja használni a telefont máshol, továbbá vowifi-n ott is tudja, ahol
nincs Digi térerő, de be tud kapcsolódni wifi hálózatba.
Ezt meg kell kérdezni ügyfélszolgálaton. -
válasz
KRoli92 #29500 üzenetére
Csak annak a nevén lehet simkártya, akinek az adott lakcímen a digi többi szolgáltatása a nevén van. És csak annak a nevén lehet a diginek a többi szolgáltatása, aki az adott lakcímre van bejelentve. Sőt talán az is feltétel, hogy az adott ingatlan tulajdonosa legyen. De az utóbbiban nem vagyok biztos.
A lényeg, hogy ha digi szolgáltatás nincs a neveden, nem lehet simkártyád. Legalábbis a nevedre nem kerülhet. -
törölt tag
válasz
kurtuzov #29495 üzenetére
Miért kellene beírni? Az ÁSZF-ben a létező dolgok vannak, pontosabban ennek a szabályozása. Nemcsak itt, mindenhol.
Mivel a Digi nem ad lehetőséget az emeltdíjas számok és adományvonalak hívására nem írták bele az ÁSZF-be, ahogy pl az MMS vagy hangposta szolgáltatást sem, lévén, hogy ezek sem elérhetőek a DIGInél. -
4Grider
félisten
válasz
kurtuzov #29493 üzenetére
Az ászf-ben azokat az emelt díjas vagy speciális díjazású számokat fel kell tüntetni, amelyek a hálózatból elérhetőek. Mivel a mobil ászf-ben ilyen nincs, csak két eset lehetséges: Ezek a számok nem hívhatóak Digi mobil felől, vagy trehányság miatt kimaradt ez a rész az ászf-ből.
Mivel nagynénéd nem tudta az adott számokat elérni, ezért az első eset a valószínűbb. -
kurtuzov
senior tag
válasz
herdsman12 #29492 üzenetére
Alakul ez.
Sajnos nem ez a releváns, mert amit küldtél az a Digi ÁSZF D.MELLÉKLET A helyhez kötött telefonszolgáltatásra vonatkozó speciális szabályok -
azaz a vezetékes telefon szolgáltatáshoz kötődő feltételek.
Nekünk a Digi mobil szolgáltatásra vonatkozó vagy valami általános, mindre vonatkozó instrukció kellene az adományvonalakról.Nagynéném a Jónak lenni jó! program keretében az Együtt az Autistákért Alapítvány 13616-os számát szerette volna Digi mobilon hívni, illetve a Katolikus Karitász 1356 számát, de nem megfelelő szám értesítést kap csak.
Ezek szerint vezetékes Digi vonalról is csak az utóbbi szám hívása lehetséges, a vezetékes telefonos mellékletben legalább listázva vannak az elérhető adományvonalak.
Amúgy Flip vezetékesről sem elérhetőek a fenti adományvonalak. -
kurtuzov
senior tag
válasz
herdsman12 #29485 üzenetére
Lehet nem volt jó a fogalmazás. Az adományvonalak hatósági és jogi szabályozása remélem rendben van. Engem adományvonalak kapcsán a Digi és az előfizetői közt kötött szerződésekre vonatkozó szabályok - szerződési feltételek - előírások érdekelnek. Tkp ÁSZF-jükben hol van leírva.
-
válasz
MasterMark #29484 üzenetére
Volt erről már itt a fórumon vita, nincs kedvem megkeresni, de ahhoz, hogy a digi vowifi működhessen iphone-on, ahhoz diginek fizetnie kellene almának. Ezért sosem lesz. A digi nem az a szolgáltató, pénzügyileg sem.
Ja és nem a volte-ról van szó, hanem a vowifiről.
Szerk.: Esim sem lesz egy jó db-ig... Szerintem. Technológiailag komoly pénzekbe kerülne a bevezetése. A digi még nincs abban a helyzetben, sokáig nem is lesz. Főleg ha nem kap frekvenciát. -
kurtuzov
senior tag
Az adományvonalak hívása és azokra SMS küldés Digi SIM-ről nem működik. Megnéztem ÁSZF-et, ott nem találtam kifejezetten leírva. Felhívtam a 1272 call centert, ott sem tudtak nekem konkrét ÁSZF pontot mondani, csak a saját belső sorvezetőjükre hivatkoztak. Azt sem tudta megmondani jövőre mi lesz a helyzet.
Ti erről mit tudtok?
Milyen kifejezést kellene keresnem, hogy megtaláljam az adományvonalak elérésére vonatkozó szabályozást?
Jövőre lesz változás?
Én legfőképpen az egyszeri fix díjas adományvonalakat engedélyezni szeretném, a jellemzően üzleti alapú emelt percdíjas meg lehúzós SMS szolgáltatásokat viszont tiltani. -
válasz
MasterMark #29481 üzenetére
Kizárt, hogy lesz. Az alma komoly jogdíjat kér érte, a Digi pedig nem fog fizetni az Apple-nak horribilis összegeket azért, hogy az Iphone-okon elérhető legyen a vowifi. Nem éri meg nekik. Másra kell a pénz.
Pedig jó dolog, ahol nincs térerő, ott is kiváló hangminőséggel telefonálhatok, androidosként már nem egyszer élvezhettem a technológia előnyeit. Ráadásul januártól hálózaton belül ingyenes vowifin a hívás, ha valaki nem férne bele a lebeszélhető percekbe. -
pjen
félisten
-
kissvendel
tag
Szerintem sincs ezzel semmi baj. Tesztüzemnek volt hirdetve mindvégig, volt megadva határidő, amit többször is hosszabbítottak, határidő előtt rendesen meghirdettek pár elég korrekt tarifát, nem mellesleg eddig szinte ingyen volt. Értem én, hogy mindenki azt szeretné, hogy ingyen legyen, mert mindig mindenre ezt szeretnénk, de lássuk be, ez így is veszteséges lesz, nemhogy ha nem kérnek előfizetési díjat és nem emlenek. Kibírható, sőt, nagyon korrekt összeg, akinek ez is sok, az tényleg menjen a csudába... sehol nem kapod meg kérszer ennyiért sem ezeket a feltételeket. Szóval inkább szurkoljunk és támogassuk a DIGI-t, hogy tudjon valamit kezdeni ezzel az ellehetetnített helyzettel. Én bízom benne, hogy lesz megoldás, és szinvonalas szolgáltatást fognak tudni nyújtani, hogy utána akár kétszer ennyit is megérje kiadni az előfizetésre. És valószínűleg lesznek akciók, lesz korlátlan net és korlátlan csomag is, meg világroaming.... csak ne akarjunk egyszerre mindent. Ezt fel kell építeni, meg kell teremteni, be kell ruházni... blablabla... Szükség van arra az előfizetési díjra hozzá. Szóval ne sírjunk, hanem inkább örüljünk és támogassuk a DIGI-t. hogy fapados, olcsó, de minőségi szolgáltatást tudjon nyújtani, ahogy eddig tette a vezetékes oldalon.
-
kurtuzov
senior tag
válasz
ggabor02 #29451 üzenetére
Mi 8 topikjába is leírtam, hogyan sikerült és hogy a driverre külön figyelni kell. Utána nobiligates fórumtárs még linkelt egy Qualcomm_Diagnose_Tools_Xiaomi-signed.apk
ezzel több mindent is lehet csinálni a diagnose mode által és egyszerűbb a profilváltás is. Én még nem próbáltam. Redmi note 9, MI 8 Pro más tészta, pl huliganboy fórumtárs is Mi 8 pro-val harcol és néha nagyon más problémákba ütközik, mint a sima Mi 8 tulajok. Szerintem nálad is az új készülék bibi van, még nem írta le senki a jól működő metódust. Talán a Digi VoWiFi jan 1 ingyenesség élesedéséig lesz az újabbakra is megoldás. -
-
MadMancs
veterán
Sziasztok.
Volt kérdés hogy VoWiFi prioritást digi korlátozza e. Most már biztos hogy igen. Digi simmel nem lehet állítani, Telekom simmel egyből megjelent a választás lehetősége. -
4Grider
félisten
Én csődöt nem írnék addig, amíg hajlandó újabb milliárdokat beléjük nyomni a fő finanszírozó bankjuk. Szerintem nem sok olyan - leírt dolgokat értelmezni tudó - előfizetőjük van, aki nem fél attól, hogy a Digi kénytelen lesz több okból is eladni a hazai üzletágát. Mert egy ilyennel mi előfizetők garantáltan nem járhatunk jól.
-
norbee2244
senior tag
Sziasztok! Huawei e5785-320 -rol van valami infonk? Kezeli a digi kartyakat ?
-
UHHH
őstag
Diginet aktív 50-et lehet online rendelni pandémia idején, vagy mindenképp be kell menni személyesen?
Esetleg meglévő "teszt hang" simet átkonvertálni lehet ilyenre távolról? -
Littoral
aktív tag
Arra, hogy elfogytak a "normális" lefedhető települések.
Nos, itt Eger körül - ha megnézzük a lefedettségi térképet - van néhány falu (Szalók, Demjén, Maklár, Nagytálya, Ostoros), amiket kifejezetten kikerül a szolgáltatás, maximum Andornak'-on van valami kis bemozdulás. Én az egyikben lakom ezek közül, a település két legmagasabb pontján vannak a tornyok, az egyiken Digi is van, a következő falut királyul lefedi, pedig az van távolabb. De nálunk szolgáltatás nincsen. Kár, pedig kipróbáltam volna, pénzért is. Igaz, hogy egész nap a megyeszékhelyen nyomom, ahol szintén van lefedettségük, de mivel a lakcímkártyám nem oda szól, nem lehetséges a szerződéskötés. Az érdeklődéseimre jön a sablonválasz. Hát, ez van. -
fujifilm1
senior tag
válasz
jimmy5 #29411 üzenetére
Szia Jimmy5.
Itt olvastam a leghasznosabbakat: [link]
A lépések itt vannak egyszerűen leírva: [link]
De a lényeg röviden:
1. Kell egy Qualcomm USB driver
2. A QPST programot instalálni kell.
3. A telefont diag módba kell kapcsolni.
4. QPST program csomagból a PDC programot el kell indítani.
5. PDC kilistázza a jelenlegi szolgáltatói profilokat, és egy másikat kell kiválasztani mint ami most aktív.
6. Szinte biztos hogy valamelyikkel működni fog a VoWifi DIGI-vel.Na és most jönnek a trükkök
tipp 1. Ha túl friss QPST verzió jó programot töltesz le, az nagyon új USB drivert vár el. Azt meg nem találsz sehol a neten
Ezért én ezt kombót ajánlom. Nekem ez működött:
[link]- usb driver: QUD.WIN.1.1 Installer-10037.3 Setup.exe
- QPST: QPST_2.7.474.zip ez utóbbi nem a legfrissebb de teljesen jól működött nekem.tipp 2:
Az USB driver felrakás után a Windows teszt üzemmódot ír ki- nem kell vele foglalkozni.tipp3:
A QPST- Install közben a default "Qualcomm HS-USB WWAN" beállítást kell választani.tipp4:
A készüléket USB-re csatlakoztatva feljön a kérdés hogy No data vagy charge, vagy PTP,
módon kapcsolódjon a számítógéphez.
Egyenlőre ne válaszolj semmit.tipp5
Az ADB. exe-t el kell indítani és a készüléket DIAG módba kell kapcsolni. Erre több mód is van. Nézd meg az első Telegram os linket. (ADB, vs. APP, vs. kód)
De mivel nekem -van root - az ADB-s volt a legegyszerűbb:adb shell
su
setprop sys.usb.config diag,serial_cdev,rmnet,adbEkkor az USB üzemmód kérdésre a mobil készüléken a No Data-t kell választani.
És ekkor jelenik meg device manager ben a "Qualcomm Wireless HS-USB Ethernet Adapter 9091 port(A Windows device manager addig nem mutatja a
"Qualcomm Wireless HS-USB Ethernet Adapter 9091" portot
amíg a mobil készüléket nem csatlakoztatod és teszed be diag üzemmódba.)Ezután lehet indítani a PDC-t és kiválasztani a "...9091" Portot.
Ezután lehoz egy listát kábé ilyen:Nekem az SW_DEFAULT volt aktív - ezt deaktiválni kell. Aztán átállítottam a SmartFren_VoWifi_Comercial - profil-ra. Ezt aktiválni kell.
És ekkor megjelent a VoWifi icon.*#*#INFO#*#* - ot kell DIALER (telefon) beírni. És ez kiírja a Network pillanatnyi állapotát jobb oldalt felül a három pöttyre ha kattintasz, megjelenik az IMS Service Status.
Itt láthatod hogy a voice over wlan : Available.
Sok sikert.
légyszi jelezz vissza hogy sikerrel jártál? -
jimmy5
aktív tag
Szia fujfilm1 !
Szia ! Bocs hogy zavarlak de szeretném én is beállítani a VoWifit a Poco F2 Pro telefonomon. Bootloader nyitva. Eu rom fent. Ezt a két programot(qpst és pdc tool) nem ismerem.Tudnál nekem segíteni hogy mi ennek a folyamata ? Step by step. Vagy ha van valami jó leírás valahol olyannak aki még nem csinálta ?
Előre is köszönöm a segítséget !Digi és Vodafone kártya van a teloba.
-
fujifilm1
senior tag
Sziasztok,
Végre működik a Digi VoWifi a Poco F2 Pro (avagy K30 Pro ) val!
XIAOMI.EU Stable 12.2.1.0 (Android 11-es) ROM-on.
Itt alapban csak a VoLTE működik, de nem megy a VoWifi a Digi-vel.
A VoWifi engedélyezve van és preferált, de ennek ellenére nem működött.A QPST - PDC-vel kell a:
SmartFren_VoWifi_Comercial - profilt kiválasztani.Ez benne a van ebben a ROM-ban. (Ebben nem talátam viszont DT_Greece profilt.)
Tökéletesen működik egy apró szépséghibája van, hogy a repülő üzemmód + wifi páros esetén nem működik a VoWifi. - De ez engem most nem érdekel.
Egy kicsit részleteseben itt van leírva. [link]
-
dchard
veterán
válasz
bociusz #29398 üzenetére
Azt ne felejtsük el, hogy az SDL sáv ugye önmagában értéktelen, mivel azon uplink szolgáltatás nem valósítható meg. Tehát ez csak arra jó, hogy egy más sávban lévő spektrum keretet előre irányban kiegészítsen. A Diginek ez nem opció, mivel a jelenlegi uplink kerete túl kicsi ahhoz, hogy egy SDL sávot ki tudjon hajtani. Kompatibilis eszköz sincs még a legjobb tudomásom szerint.
-
bociusz
aktív tag
válasz
vallentb #29392 üzenetére
Tavaly decemberben tartott az NMHH egy nyilvános meghallgatást, melynek részeként az 1500 MHz-es SDL (Supplemental Downlink) sáv 2023. decemberéig történő értékesítése is felkerült a témák közé.
Vári Péter előadásában az alábbi dia szerepelt, melyre a hatóság reakciókat várt a résztvevőktől.Szolgáltatói reakciók:
Digi:
Telenor:
Vodafone:
és végül Telekom - bár ebből nem sokat tudtunk meg -
Diák66
őstag
Hát szerintem elfogytak az "értelmes" települések, ahová lehetne rakni 1800 MHz-et, mert van rá némi remény, hogy lesz valamennyi bevétel is. Az Alföld jórésze kék, a Dunántúl és az Északi-középhegység a többi szolgáltatónak is nehéz feladat. Ott, ahol van Digi optika és viszonylag nagy lélekszámú település, már valószínűleg van Digi mobil. Ha nincs, akkor max ott várható és a lefedettség már érdemben nem nagyon fog bővülni.
-
nyitom
aktív tag
válasz
Lajosnagy17 #29387 üzenetére
Nekik kell a magyar piac , nekünk meg a DIGI.
Mindenesetre így is rengeteget köszönhetünk nekik. Pláne mert a neres komcsikhoz semmi közük sincs . Nem véletlen vikiék ott tesznek be a DIGInek ahol tudnak. Bár a coviddal tennék ezt, de ott tehetetlenek vagy csak lesza...ják. Nem számít hányan halnak meg miattuk!!!
-
DevKiller
senior tag
válasz
trec12 #29383 üzenetére
Inkább hogyan vallják be az anyacégnek és mindenkinek, hogy: "elbasztuk, nem kicsit, nagyon."?
Ha abbahagyják, elismerték, hogy belebuktak.
Jobb lett volna, ha az RCS & RDS indul, de mint láttuk erről az NMHH éveken keresztül hallani sem akart. A DIGI Kft. meg kb ennyire volt képes... -
domper2015
senior tag
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Most hogy kinyiffant a vezetékes digi, kipróbáltam a telefon internet megosztás - PC WiFi kapcsolatot. Hát, nem valami fényes: 1.6/2.26 Mpbs. Ez nagyon gagyi. Másnál mennyi / számíthatni a jövőben többre?
-
Lajosnagy17
senior tag
Az NMHH honlapja egyetlen egy engedélyezési kérelmet nem publikált egy hét óta. Nemcsak DIGI kérelem, semmilyen más kérelem sincs fent.
Érdekes naponta 20-30 különböző kérelem szokott fent lenni.
-
trec12
addikt
válasz
Lajosnagy17 #29357 üzenetére
Nyugat mo-n sehol sincsenek pedig pedig Vas megye keleti fele tiszta Invitel.
Én nem gondoltam volna, hogy még máig nem történt arrafelé egy kapavágás sem, mert mindenhol a fos dsl van csak.
Digi mobil az meg már van régebb óta csak ugye döntően a kisebb - de drága - ktv cégeknél van mindenki....Nem csoda, hogy maxon megy a mobilnetük arra felé..
-
Prien
addikt
Teljesen kapufa az applikáció szerintem, most épp azt írja ki, hogy az én területemen nem is érhető el még a Digimobil szolgáltatás.
Február óta van teszt SIM kártyám és természetesen elérhető a szolgáltatás.
-
ggabor02
aktív tag
válasz
Lackooo84 #29328 üzenetére
Külön engedély alapján igen. Ez volt Romániában az ingyenes roaming bevezetésekor:
Az ANCOM a következő többletdíjakat hagyta jóvá (TVA nélküli összegek):
0,031 euró/perc híváskezdeményezésekért
0,0108/perc hívásfogadásokért
6,37 euró/GB a június 30.- december 31. közötti adatforgalomért.
Az uniós szabályozás lehetővé teszi, hogy többletdíj felszámolását kérvényezzék az illetékes hatóságtól azok a szolgáltatók, amelyek számára jelentős veszteséget okoz a belföldi díjszabás szerinti barangolás („roam like home”) bevezetése. Ezt a lépést a Digimobil meg is tette. Az RCS&RDS alelnöke, Valentin Popoviciu pénteken elmondta: a cég jelenleg 7,7 eurót fizet GB-onként a külföldi szolgáltatóknak ügyfeleik adatroaming-használatáért az EU területén, tehát az ANCOM által jováhagyott 6,37 eurós többletdíj nem fedezi költségeiket.
https://www.maszol.ro/index.php/gazdasag/82766-hivatalos-nem-ingyenes-a-roaming-az-eu-ban-a-digimobil-ugyfeleinek -
Dracula72
senior tag
"Közkívánatra: kedvező árú roaming a DIGIMobilnál"
Közkívánatra nem lehetne a hálózaton belüli hívás és sms ingyenes?
Több haszna lenne, persze nem 1000ft/hó, akár 2500ft-ot is adnék havonta simenként, de a roaming a fontos ezeknek.
-
Lajosnagy17
senior tag
[link]
DIGI roaming -
szabonagyur
félisten
válasz
Ludovicus #29317 üzenetére
A kérdés ugye az, hogy milyen felhasználó fog maradni a piacon... pl. az otthoni oktatás miatt az összes Mifi-met elvitték percek alatt azok akik tudnak DIGI 4G-t használni.
Mert simán lehet, hogy olyan helyen jársz ahol állandóan a hálón lógnak és megy mondjuk egy stream stb.
-
4Grider
félisten
válasz
Lajosnagy17 #29309 üzenetére
Itt még sajnos a Digi nem jelentős piaci szereplő. Ahhoz azért egy 5-10%-ot illik elérni. Kérdés, hogy ezt ? év alatt fogja a Digi elérni. Egyre inkább költői...
-
4Grider
félisten
válasz
Lajosnagy17 #29307 üzenetére
Gondolod, hogy a többi piaci szereplő az egyedül a Digi-t jelenti?
-
Lajosnagy17
senior tag
"Az internetforgalmat bonyolított SIM-kártyák aránya alapján számított piaci részesedések alakulásában nem azonosíthatók jelentősebb változások 2015 vége óta, a piaci részesedések ingadozása mindvégig 1-2 százalékponton belül maradt. A piacvezető Magyar Telekom mögött a Telenor és a Vodafone hasonló piaci részesedéssel rendelkezik. A három nagy szolgáltató mellett a többi piaci szereplő együttes piaci részesedése elenyésző, 2020 második negyedéve végén 1,95 százalékot tett ki."
Kíváncsi leszek mikor említik meg először a DIGI-t az NMHH kutatásokban.
-
adolfo01
tag
válasz
wwenigma #29292 üzenetére
Szia.
Akkor tessék egy kép a kifogásolt 1mp hívásokról hálón belül!
Külön látszik,hogy az adatforgalom az más és ez megint más!
Mindig ugyanannak a digis számnak a hívásánál fordul elő és ha viszont hívnak arról a számról akkor úgyszintén az illetőnek is sok az 1mp számlázott hívása.
Erről beszéltem és erre még nem kaptam választ a szolgáltatótól!
És ebből van több tucat....üdv.
-
4Grider
félisten
válasz
herdsman12 #29286 üzenetére
Ha ez valóban kérdés volt:
Az NMHH már vagy 10 éve megszüntette annak a lehetőségét, hogy a garantált sebesség az esetek 100%-ában ne garantált sebesség legyen. Ez azt jelenti, hogy ha te a szolgáltatási területeden bárhol nem tudod a garantált sebességet biztosítani, kötbért kell fizetned. Ez mobilszolgáltatóknál a legproblémásabb, mert az ő szolgáltatási területük az összes lakcím (Diginél van csak kivétel, mert ők településekre határozzák meg, hogy hol hajlandóak szerződni). Képtelenség az esetek 100%-ára rádiós technológiával garantált sávszélességet biztosítani, több okból is. Ezért az összes mobilszolgáltató egységesen a garantált sebességet 0/0 Mbps-ban határozza meg. Hülyék lennének ettől eltérni, a gatyájuk rámenne ilyen szabályzás mellett. Gondolj egy pandémia-mentes mogyoródi F1 futamra, vagy egy budapesti tűzijátékra, esetleg egy-egy dombsági/középhegységi túraútvonalra. -
Sziasztok
Költözünk a 17-ből 11-be december közepén. Itt sajna nem volt digi így a netet a barátnőm T-n intézte. Annak a hűségidejét és egyéb dolgokat nem is keverném ide. Bementem a digihez hogy milyen netet és tv csomagot tudnak adni és mennyiért. Azt mondta hogy 6200-ért van tv+net+vezetékes telefon. (nyilván arra semmi szükség, de tudom így olcsóbb.) Azt mondja hogy alapból 100-as net van és ha bekötötük utána tudunk kérni felülvizsgálatot, hogy tudja-e az 500-st. Ez létezik? Fizessek egy szolgáltatásért ami nem is tudom hogy mennyit fog tudni? Nem lehet előre felméretni? (a csaj szerint nem)
A másik vicc hogy a 100-500-1000-es net is ugyan annyiba kerül. Ez megint milyen román fa**ság már?
Mindig is digi netet akartam, mióta Veszprémben anno két évig használtuk, de szaros 100 mbites netet tuti nem köttetek be 2020 végén. Ennél egy kis faluba is sokkal jobb sebesség van. Ti mit gondoltok fel lehet méretni előre? Az 500-assal még duzzogva ellennék. 🙂 -
csacsi67
addikt
válasz
wwenigma #29271 üzenetére
Tudod mit mondok erre ebböl nem lesz semmi. 2 óriási hiba van a logikusan gondolkodsz ha vissza olvasol látod nem kellett volna meg venni az Invitelt igy a mobil szolgálatás elinditani nem szabad mert ez csak a pénzt visszi mmost már nagyon sok helyen szabadul az inviteles terülten a szolgáltatástól. A digit nem lehet össze hasonlitani a 3 másikkal akikenek az árbevétel sokszorosa a diginek.Itt nem az van hogy nem jön be mint a Mátrai erömü és az állam vissza veszi itt arra megy ki a végjáték hogy a digi minden fronton be dobja a kulcsot .Elöbb utobb ez fog következni .Ha 2022 ig fent tudnak maradni és ha fordul a kocka van esélyük amugy rolo le huz amilyen jó kapcsolatunk van a románokkal Ök itt labdába nem rugnak Még azt is bukják ami volt nekik mert rá fogják öket kényszeriteni. Saja ezt a világot éljük.
-
-
válasz
snooze #29230 üzenetére
A lakcímem Kerepes és ott van is vezetékes előfizetésem. A pontos címemen a térkép szerint nincs ugyan lefedettség, azonban a településlistában szerepel a DIGI lefedettségi oldalán. Remélem ez nem lesz gond.
Egyénként maga a SIM a XVII. kerületben lenne használva, ott a térkép szerint van lefedettség.Ha elfogy mondjuk a MAX csomagban a 30 GB adatkeret, akkor mi történik? Lekorlátozzák 0/0-ra a sebességet?
-
domper2015
senior tag
válasz
radio100jozs #29233 üzenetére
216 99 a MÁV.
Digis számot külföldi számról nem lehet hívni ( lengyel Orange) , de a Digis számról lehet hívni azt.
-
csacsi67
addikt
Azért probáld ki elötte mert nálam még az oldalt sem hozza be a digi 50 stickel skypot avval meg el lehet felejteni .Vagy a szüleid elszaladnak a digi toronyhoz. Nem rossz indulatbnak szántam. Mert az ln szüleim ugy tudnak telefonálni digivel ha kimennek a kert közepére .Ez télen meg nem ildomos ki be szaladgálni meg mobilon elérhetetlenek a lakásban.
-
Sziasztok!
Szüleimnek tabletbe szeretnék DIGI-s SIM-et vásárolni Skype-ozáshoz. Néztem, hogy van csak mobilnetes SIM, de ott 15/2 a max. sebesség, a DIGIMOBIL MAX-nál pedig 29,3/11,2.
Igaz, hogy előbbinél 50GB az adatmennyiség, viszont szerintem a havi 30GB is elég lenne a skype-ozáshoz.Mi a véleményetek, melyik szolgáltatást rendeljem meg?
Ha bemegyek egy DIGIPONT-ra, akkor azonnal megkapom a SIM kártyát és élni fog a szolgáltatás?
Köszönöm
-
csacsi67
addikt
Én meg azért nem váltottam mivel minimálisat tartozkodom idehaza .Tv kb 3 hete nem volt bekapcsolva . Nekem a voda korlátlan csomag mindent megold. Europában.
Többször le irtam itt a topicba hogy nagy hiba volt az invitelt meg venni. Gazdásagi szakemberi egyelök a 0 val a Diginek.Elösször fel kellett volna mérni mit veszünk meg .Ott van pl 4 évig csak fizettek a frekiért. Vannak érdekes dolgok csak gondolokdni kell logikusan. Miért tart itt a digi.
-
csacsi67
addikt
Ennyit tud a vezetékes net ha a tv nem megy ez 15/1 nek van hirdetve a másik szolgáltató ugyan ennyi pénzért 500/60 netet ad tehát van még itt a diginik mit fejleszteni vezetékes téren is . 90 % a falunak a másik szolgáltatonál van. [kép]
-
válasz
csacsi67 #29217 üzenetére
Mi értelme két Digis kártyának egy telefonban?
Nekem is az elsődleges a Telekom domino, a második a Digis kártya. Telekom mindenütt van szinte. Digi azért még erősen korlátozott, de komolyan javuló a tendencia. Viszont két Digis kártya értelmetlen számomra egy telefonban. Főleg, amíg a lefedettség nem javul tovább. -
csacsi67
addikt
Sziasztok egy gyors kérdés galaxy a51 mind 2 slotba digis kártya wifi hivás engedélyezés min2 nél térerö nuku nálam csak az egyik slot megy fel wofira másál is igy van?
-
kdennis
aktív tag
Sziasztok, nekem van egy Huawei E5577 digivel. Nem tudom hol irhatnék ilyet, csak ezt a fórumot találtam.
Szerintetek valahogy meglehet piszkálni a modemet hogy 10 -nél több eszközt is bírjon kezelni? Sajnos elértem a maxot es úgy megszerettem, már vettem hozzá szupi antennát is és tök jól megy vele a diginet. -
Tudja valaki, hogy ha már az ügyfélkapun beállítottam csomagokat a január elsejétől lévő időszakra vonatkozóan és belépés után is látszanak a beállítások, akkor vajon a Digi miért küldözget erről ennek ellenére sms-t? Arról, hogy milyen lehetőségeim vannak a díjcsomagbeállításra. Vagy ez csak amolyan sablonsms, mindenki kap függetlenül adtól, hogy már beállította?
-
domper2015
senior tag
Hordoztam a számom a Digihez a Telenortól, remélem nem zár be a bazár.
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- OLED monitor topic
- World of Tanks - MMO
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
- MacSzerez.com - iPhone 12 Pro Max / 128GB / Asztro / Új gyári akku! / Garancia!
- MacSzerez.com - 2017 MacBook Pro 15" / i7 2.9GHz - 4 Mag / 16GB RAM / 512GB SSD / Radeon Pro 4GB
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- PS Plus előfizetések
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest