- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
Hirdetés
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
törölt tag
-
Beniii06
addikt
válasz
rothfb #36362 üzenetére
"mert semmi értelme az árérzékeny magyar felhasználókat egy komolyabb áremeléssel pl a Telekom felé irányítani."
Innentől kezdve a lakossági előfizetők csak grátisz, lesz elég állami/önkormányzati cég mint megrendelő, amik 100% biztosan maradnak hosszútávon és nem érdekli őket az ár, mert ki lesz adva, hogy kivel kell szerződni. Flotta ajánlatok kialakítása lesz az első lépés szerintem cégek szamára az új Digi mobil részéről.
-
-
MadMancs
veterán
-
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
rothfb #33291 üzenetére
Miről beszélsz?
Megvalósult: Mészárosé lett a kelet-magyarországi áramhálózat -
4Grider
félisten
válasz
rothfb #32746 üzenetére
Rengetegen vállalkoznak ma hazánkban, így nem mondanám, hogy különleges eset vagyok. Rengeteg fizetendő számlám van nekem is, mint mindenkinek, és ezeket a fizetési határidő szerint lehet legegyszerűbben teljesíteni. Én pl. előtte néhány nappal/max. egy héttel fizetek, nagyon ritkán utolsó nap, késedelmesen meg soha. És biztos, hogy ezzel nem vagyok egyedül.
-
4Grider
félisten
válasz
rothfb #32737 üzenetére
A könyvelésünk agybajt kapna, ha most adnék le nekik április végű teljesítésű számlákat amik mellé március közepén kell keressék a bankszámlakivonaton a kiegyenlítéseket.
Nem mellesleg nekem még nincs is e-számla feltöltve emellé a számla mellé, tehát nem is tudnám most mivel igazolni a kifizetést.
És mi olyan terméket forgalmazunk, amiben kb. pont másfél hónap alatt fordul meg a pénz (ennyi idő alatt adjuk el kb. 20% árréssel). Szóval én nem fogom a cég pénzét azelőtt elkölteni mielőtt szükséges, mert ez idő alatt is tudjuk a pénzt forgatni...
Viszont mindenki azt csinál a pénzével amit akar... -
dethroner
veterán
válasz
rothfb #32252 üzenetére
A VOLTE akkor lenne csodafegyver, ha csak 4G-n szolgáltatna a Digi. De mivel nem így van, így nem sok értelme van. Sőt, külön hibalehetőségre ad esélyt, nem véletlenül szedte ki pl a Xiaomi is a régebbi rendszerekből. Muternéknál pl annyira gyenge a lefedettség, hogy szinte pillanatokra tud csak a mobilnetre csatlakozni, vagyis nem lehet beszélgetni rajta. De hagyományos gsm hívás jól megy még így is.
-
baly81
aktív tag
válasz
rothfb #32179 üzenetére
rothf, Igazmondo
Köszi, hogy megnéztétek. Nekem valamiért nem működik ez, csak megjelenik középen az elfoglaltságot jelző körkörösen mozgó ikon, és a végtelenségig folytatja. Nem tölt le semmit sem. Engedélyt kapott a tároló elérésére. Még nem jöttem rá mi lehet a gondja! A webes felületen meg nem elérhető ez a funkció... 😞 -
válasz
rothfb #31990 üzenetére
Közben megtaláltam a számlákat. A sorrend változott, a 2020.06 hónaptól egészen a legutolsó számláig a sorrendben a leghátulra (a honlapon sz ügyfélkapuban a 3-ik oldalra, az applikációban pedig egészen az lista aljára görgetve) kerültek valami érthetetlen módon. Tehát nem dátum szerint vannak meg sorrendben. Anomália. Még jó, hogy a végére is ránéztem a számláknak.
-
sifarr
senior tag
válasz
rothfb #31469 üzenetére
Ha jól gondolom, adatvesztés történhetett ...
Kizárt.
Nem számlázási okokból, de kötelező loggolni minden adatkapcsolatot (időpont, időtartam, IP cím, adatmennyiség), ahogy minden kimenő és bejövő hívás paramétereit, de pl. azt is, hogy a sim mikor melyik cellára csatlakozott fel. Ezeket az adatokat minden szolgáltatónak kötelessége évekig megőrizni. Ha itt adatvesztés történne, annak nagyon súlyos következménye lenne a DIGI-re nézve. Kizártnak tartom, hogy itt probléma lenne.
Ezekből az adatokból viszont - ha adatvesztés történt volna a számonkénti nyilvántartásban - bármikor helyreállíthatók az appba vagy a számlázáshoz szükséges adatok.
Más lesz a gond, nem adatvesztés. -
baly81
aktív tag
válasz
rothfb #31282 üzenetére
Egy üzemelő szolgáltatásról beszélünk, amiben több tízezer ember forgalmát mérik/kezelik/számolják. Biztosan lehetne az ilyen módosításokat úgy is elvégezni, hogy egyik ügyfélnél se jelenjen meg semmi. Pl. "A rendszer fejlesztés alatt" üzenetet dobna fel... Biztosan elegánsabb lenne mint ez.
De, ennek lehet akár akadálya is.... Ezt csak ők tudnák megválaszolni miért így csinálják...
Egyetértek, majd belejönnek! -
baly81
aktív tag
-
AtHoS
nagyúr
válasz
rothfb #31227 üzenetére
Milyen jó is lenne, ha értelmezni is tudnák a számlákat és csak akkor lenne reklamálás, ha valóban van eltérés a vélthez képest.
Persze ehhez az is szükséges, hogy ne csak az összegeket nézegesse az ember és a hozzá tartozó díjtétel megnevezését.
Nem is értem, korábban sem láttak még telefonszámlát? (már nem a Digi-ét, hanem úgy alle zusammen) -
arnoka
tag
-
baly81
aktív tag
válasz
rothfb #30915 üzenetére
Köszönöm! Sajnos ott nem mindegyik telefon van fenn tesztben. A következő verzióban lesz magyar oldalra mutató link is tesztekről. A mostani táblázaban olyan oldalakra mutató linkek vannak, amelyek mindegyik telefont vagy SoC-ot tartalmazza. Ez alól kivétel a Snapdragon 615, mert az nincs fent az oldalon, így nincs is hozzá link. Az antutu pontszámok is mind egy oldalról (kimovil.com) lettek jegyezve...
-
baly81
aktív tag
válasz
rothfb #30907 üzenetére
Köszönöm! Köszönöm az észrevételt, ellenőrzöm és javítom!
Mint a táblázat felső részén is olvasható, tartalmazhat hibákat, mert nem minden adat érhető el, illetve sok oldal egymásnak ellentmondó adatokat ír. Szóval a hibák felkeresésében, javításában segíthet minden fórumtárs!A VoLTE / VoWiFi kérdésben én is vakartam a fejemet... Szerintem a három Nokia kivételével mindegyik tudja mindkét funkciót. De nem merném biztosra kijelenteni... Az ajánlott készülékek oldalán az olvasható, hogy a VoLTE/VoWiFi kihasználásához mit ajánlanak... Ebből az következne, hogy mindegyik tudja... De nem tudom biztosan...
-
so_ha
senior tag
-
válasz
rothfb #30326 üzenetére
Nem ismerem a gyakorlati lefedettséget, de egy hívásátirányítással megoldható, hogyha nincs térerő valahol, akkor is elérjenek. A 30-as számod is lehetne DIGI-s hordozással.
De ezen nem fogunk összeveszni.
Az biztos, hogy a DIGI + Domino maratonnal nagyon sok embernek jó választás lehet. Remélem ez végre elindít egy árversenyt.
Érdekes lesz, hogy a flottákra milyen hatással lesz ez. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
rothfb #29968 üzenetére
Tipikus esete inkabb annak mint ahogy latszik nem normal szoftvert hasznalt a masik kollega rajta hanem a weekly beta verziót ami egyertelmuen nem rendes hasznalatra hanem elsosorban hibakeresesre adnak ki. :] Jelen esetben pedig egy régebbit és nem a legutolsó elérhetőt.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
rothfb #29948 üzenetére
Nem, nem engedtem rá, mert a topikban olvasható negatív tapasztalatok az OTA elérhető gyári global 12.0.2 és .0.3 verziókkal visszatartott tőle, így most az elfogadottan utolsó valóban stabil és használható, jelentős 12-es problémákat(akkuidő, memória, stb.) elkerülő 11.0.5.0 van rajta. Ezzel ment a vowifi, görög profillal. Utóbbi most sem változott.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
rothfb #29941 üzenetére
Fttb van, nincs előfizetői ont. Router újra volt indítva, telefon is. Telefon újraindítás után mindent végigcsináltam ami előtte is ahhoz kellett, hogy legyen vowifi. Kóddal be van kapcsolva, sim beállításoknál be van kapcsolva, wifi a preferált hívásindítás.
(A telefonspecifikus MBN beállítás is maradt, amivel az alapból gyárilag nem működő vowifi életre hívható volt, korábban.most nem) -
sifarr
senior tag
válasz
rothfb #29836 üzenetére
Szerintem jobb az a számlázási rendszer, ami időben előre kiszámlázza a fizetendőt ...
Nincs köztünk vita, egyetértek veled.
Én csak arra reagáltam, hogy a "3 fő szolgáltató" utólag számláz. Ez nem igaz.
Lényegében a DIGI-re sem igaz, hogy előre kell fizetni.
A DIGI adott hónapban előre leszámlázza a következő hónap havi díjait, de azt a következő hónap végéig kell kifizetni. Azaz akkor, amikor az előfizető már a szolgáltatást felhasználta, lényegében utólag.
Az esetleges forgalmi díjakat pedig a tárgyhót követő hónapban számlázza (utólag), és a következő hónap végéig kell kifizetni. Azaz lényegében 2 hónappal később.
Ez az eljárás az előfizetőnek rugalmas lehetőséget ad a kifizetésre és kedvező.
Aktív témák
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- TCL LCD és LED TV-k
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest