- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
gyolas1990 #105875 üzenetére
Ha jól emlékszem régen úgy volt, hogy 60 vagy 90 nap is lehet. Ahogy írják az évnek semmi köze hozzá, mindenhol kevesebb emberrel akarják ugyanazt a munkát elvégezni, ami így tovább tart.
-
pjen
félisten
válasz
gyolas1990 #105875 üzenetére
Az évszámnak mi köze hozzá? Inkább a fizetés, munka körülmények, szervezés, létszám ami befolyásolja.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
gyolas1990 #105872 üzenetére
Gondolom benne van, hogy így mindenképp ki kell fizetni a bekötési díjat, ez mellett ha gond van az optikai kábellel, akkor ott a szerelő, aki tudja cserélni, ami szereld magad csomag esetében 72 órán belül kellene javítani, míg a jelenlegi esetben csak, akkor amikor ráér a szerelő bekötni. Illetve benne van, hogy volt e előtte tv előfizetés és az új előfizető kéri e, mert a szűrőt ki illetve be kell kötni, amit megint csak a szerelő tud megcsinálni.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
gyolas1990 #101501 üzenetére
Hát, most, hogy kiesnek a román szerelők lesznak bajok...
-
Qtya123
őstag
válasz
gyolas1990 #101501 üzenetére
Biztató...
-
b0rZ
aktív tag
válasz
gyolas1990 #101490 üzenetére
Mi mindenben? Én internet terén csak javulást tapasztalok mindenütt.
-
válasz
gyolas1990 #100864 üzenetére
Dragon3000 leírta a mondókámat ( #100867). Én annyit tennék még hozzá, hogy amit kihoznak ONT, azt be is kell regisztráltatni. Nyilván nem fognak telefonon keresztül vadidegeneknek ilyet csinálni.
Tegnap kérdeztem az ügyintéző hölgyet ONT ügyben, azt mondta, valószínűleg újat kapok majd. (Most a 2 antennás, csak telefon+internet képes Huawei van.)
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
gyolas1990 #100864 üzenetére
Kérdés milyen csomag volt előtte, ha kell tv is és előtte csak net volt, akkor újra kell forrasztania, mert ki kell szednie a szűrőt, ez mellett kérdés, hogy nem sérült e az optikai kábel..... sok hiba lehet, ami nem olyan egyszerű, mint régen a szereld magad csomagok ADSL és koax esetében.
-
válasz
gyolas1990 #100859 üzenetére
Én tegnap voltam a pesterzsébeti Digi Pontban, hogy az eddigi "csak" net előfizetésemet variáljuk át erre a Digi Nekem csomagra.
A hölgy nagyon készségesen segített, kinyomtatta az új szerződést, aláíratta velem, majd tájékoztatott, hogy az ünnepek miatt meg van nyúlva a szerelési idő, 15 napon belül... Namost gondolom ez munkanapban értendő, úgyhogy nincsenek nagy elvárásaim...
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
gyolas1990 #100859 üzenetére
Gondolom nincs szerelő, aki bekötné, így csak várni tudsz, esetleg másik szolgáltató vagy digi mobil igénylés, amit bármikor le lehet mondani.
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Óra topik
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest