-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
neverDell #11121 üzenetére
Szerintem felesleges, sokan túlzásba viszik a biztonsági dolgokat aztán meg semmi nem akar menni a gépükön és csodálkoznak. Sokáig routerem se volt, csak egy vírusirtó, de semmi baja a gépemnek, évekig használom újra telepítés nélkül, nincs lassulás nincs semmi gondom. Időnként lefuttatok pár vírus/spy/trójai kereső progit, amik nem találnak soha semmit, és így jól elvagyok. Nem hiszem hogy a családi képeimet akarná valaki ellopni, ha meg igen egészségükre, zombit meg nem csináltak eddig a gépemből, rmeélem ezután se fognak. Viszont működik a gépem jól, nem szarakodik semmi rajta.
Viszont a te esetedben tuti valami biztonsági program fogja a torrentet, de gondolom értesz hozzá, biztosan megtalálod mit kell beállítani hogy tudjon a kliens aktív módban működni.
Egyébként simán Upnp bekapcsolásával nem megy? Comodo mellett megy Windows tűzfala is? Vírusirtód van fent? Sok biztonsági progi ha telepítve van összetudnak akadni egymással szépen.
-
maláj
addikt
válasz
neverDell #11090 üzenetére
hát izé
nem az én gépem, mail accom hanem ismerősé
pps-eket szoktak küldözgetni egymásnak a barátnőivel, sztem imap-ra van állítva, "c" partíció 15 GB rajta xpsp3, office, stb. programok, napi update megvan, lomtár eleve tiltvaennyi rémlik de este otthon lesz a tulaj és ránézek VNC-vel - csak nagyjából tudni akartam, hogy tényleg hely hiánya áll -e fenn vagy valami komolyabb dolog
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4600M I 8GB I 180GB SSD I NVIDIA i 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged