- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
InfiniteReality
őstag
POP3-al kapcsolódsz a postafiókhoz? Mert akkor csak letölti a leveleket, de fent a szerveren attól még fenthagyja.
Ha IMAP, akkor csak a kukából kellene kiszórni a már törölt leveleket (de előtte a folderlistában összepárosítani a szerveren lévő "kuka" foldert a kliens kukájával). -
sittes79
addikt
köszi, jah nem vágom, mert most valami optikai hálót építenek...ahhoz akkor nem kell
modem, utp az a sima háló kábel és megy bele a routerbe. köszi és mennyire hozza
ezeket az óriási számokat, mert nekem az 5 mbites net után biztos nézek majd mint
hal a szatyorban a sebesség láttán...40/20 nekem elég, Hál Istennek sok a nyugdíjas nálunk is, szóval mehet a torrent ezerrel
-
sfdrakex
nagyúr
Nálunk én vagyok a "torrentkirály panelproli"
Nem tudom mi a fenére használnék itthon ekkora sávot torrenten kívül, asszony szokott képeket küldeni ismerősöknek, meg webre feltölteni tárhelyre pár képet, de ahhoz lassabb net is elég lenne bőven, meg arra is hogy játszak, de ha már van széles sáv menjen egésznap fullon
Na jó nem megy fullon csak seedelgetek, de ezzel legalább lehet.
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest