Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • samu2062

    aktív tag

    Sziasztok!
    Bújom itt az összefoglalókat, de nem jutok dűlőre.
    Full hülye vagyok az egészhez.
    Eddig FTTB-m volt itthon. Egy TP-Link TL-WR841N routerrel használtam.
    Jött a Digi, átkötötte FTTH-ra és berakott egy routert az előszobába. Ennek típusa ZTE ZXHN F618. Most mindkettő router üzemel, az új az előszobában, a régi a szobában a gépnél.
    Én hülye meg sem kérdeztem a szerelőket, hogy hogyan kötik be. Abban voltam, hogy az új router, nem lesz kábelesen összekötve a régivel, de össze lett.
    Az lenne a kérdésem, hogy ezt az 1000-es netet, hogy tudnám a legjobban kihasználni?
    Úgy, hogy ha kiiktatom a régit routert és az új routerből jövő kábelt dugom a gépbe, majd beállítom az új routert, hogy az működjön, vagy pedig így hagyom, és a régi TP-Link routert kicserélem egy újra, ami sokkal gyorsabb? Ha hellyel-közzel elég a Digi routere, mert esetleg
    az gyorsabb , mint a régi és csak az fogja le, akkor fölöslegesnek érzek két routert. Akkor az első verziót preferálnám.
    Jelenleg hiába az 1000-es net, ugyanakkora sebességet mérek a Digi tesztjével, mint eddig. KB. 100-at, vagy még annyit sem. Nem tudom kihasználni ezt a nagy netet teljesen, azzal tisztában vagyok, mert a gépem nem egy erőmű, de a jelenlegi net sebességemnél többet szeretnék kihozni belőle.
    Remélem nem fogalmaztam hülyén és elnézést, hogy hosszú lett.
    Köszönöm előre is a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák