Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Íme az új Android Auto!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
OldAkita
aktív tag
válasz
nyikszi
üzenetére
Ha el kell vágni a kábelt akkor vágd el és ITT leírják miképpen tudsz egy CAT5 kábel végére csatlakozót szerelni krimpelő fogó nélkül. Kipróbáltam, tényleg meg tudja csinálni az is aki soha ilyet nem látott életében. Tény hogy nem biztos hogy az első csatlakozó tökéletes lesz. Ennek kiküszöbölésére javaslom vegyél pár csatlakozót hogy ha nem sikerül elsőre akkor legyen tartalék. Kellhet még egy toldó A toldóba meg bedughatsz olyan utp kábelt amit 1, 2, 5 10, 20 m hosszban vehetsz.
Természetesen hívhatsz szakembert is de az többe fog kerülni.A Wifi-s ONT témához az a véleményem hogy mindenkinek más az igénye, és ez rendjén van. De talán nem butaság mindenkihez olyan ONT-t telepíteni amilyet kíván. Ha Wifit akar és router módban működő ONT-t akkor kapjon olyat, aki meg bridge módban működőre vágyik mert saját routerével szeretné kezelni az internetkapcsolatát az meg kapjon olyat. Az eddigi kommentekből abszolút nem derül ki milyen megfontolás alapján kap valaki ilyet vagy olyat. Ugyanez érvényes a publikus IP címre. Ki ilyet kap ki olyat. De ki dönti ezt el?
Ma voltam a Váci úti ügyfélszolgálaton ahol érdeklődtem mikor jönnek telepíteni hozzám, de persze fogalmuk sincs. Akik érdemben nyilatkozni tudnának, azokat elérni lehetetlen, nem adják meg az elérhetőségüket. Amikor kértem hogy én publikus IP szeretnék, az egyébként igen bájos és kedves hölgy jelezte hogy FIX IP-t már csak üzleti előfizetéshez adnak. Szóval gyakorlatilag fogalma sem volt róla mit jelent a publikus IP. Ez nem feltétlen baj, de akkor valami elérhetőség csak kellene olyan szakemberhez akitől érdemben lehet kérdezni.
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Bérelhető csúcskategóriás PC RTX 5090-vel - Ryzen 7/9, DDR5 ram
- ASRock Radeon RX 9060 XT Challenger OC 16GB - INGYEN FOXPOST
- Picit hibás - iPhone 12 PRO MAX 256GB - Grafit - Új 100% akkuval
- Normál állapotú Galaxy S25 DS 256GB Navy Blue
- Bowers & Wilkins 702 Signature Datuk Gloss Karcmentes, hazai darab
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron! Garancia Számla!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 27% - GIGABYTE RX 7900 XTX GAMING OC 24GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest