Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
-
Mobilarena
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
N3gro
aktív tag
Sziasztok!
Egy már meglévő analóg kábeltv szolgáltatás szeretnék cserélni digitálisra kábelra, egyúttal internetet és telefont is rendelek. Az lenne a kérdésem, hogy ilyenkor is kapok valami akciót, mert ugye már nem új előfizető vagyok? Nem tudom, hogy a TV-hez settopboxot a digitől rendeljek-e, vagy boltba vegyek egyet. Nem lenne rossz médialejátszóként is használni, de nem létszükség. Ti mit ajánlanátok?
[ Szerkesztve ]
-
N3gro
aktív tag
Ebből következtettem, hogy az SD nem tudja fogni a HD-s adásokat:
Idézet a digi honlapjáról:
SD típusú berendezés - kábeles digitális adások vételére alkalmas
HD típusú berendezés - kábeles digitális és HD adások vételére alkalmasNekem még mindig nem tiszta az SD-s és a HD-s beltérik közti különbség. Valaki írta, hogy most csak SD típusú beltériket ad a digi.
Nekem fontos lenne, hogy foghassam a HD adásokat is HD minőségben. Szerintetek érdemes inkább egy HD típusút megvásárolni a bótban, vagy jó lesz-e a digi által adott beltéri is HD adásokra?
-
N3gro
aktív tag
Sziasztok!
Jelenleg analóg digikábeltv van bekötve a lakásba, amit át szeretnék állítani digitálisra.
Fizikailag a diginek át kell akakítani a lakásban valamit, hogy digitális legyen? Vagy csak rádugom a DVBC vevőre (ha már meg lesz) a kábelt, és digitális lesz? A beltérit majd megveszem boltban, mert a digi által adottakról sok jót nem hallottam, és a HD adások is fontosak nekem. Esetleg tudnátok ajánlani egy megbízható beltérit, amin bejönnek a HD adások is? -
N3gro
aktív tag
Erről az olcsó Techwood beltériről van valami tapasztalat? Látom, hogy van rajta LAN csatlakozó, ez hogy működik? Meg lehet-e oldani, hogy routerre rákötöm, és a gépen megosztott filmeket lejátssza? Esetleg, ha mégsem, valami drágább beltéri meg tudja oldani?
-
N3gro
aktív tag
Szerdán én is vettem egy Techwood beltérit, és nagyon meg vagyok elégedve vele. Az üzletben az eladó srác kérés nélkül beüzemelte, megmutatott rajta mindent. Ennyi pénzért szerintem nagyon megéri, pláne hogy viszi az mkv-t is, és baromi gyorsan vált csatornát, ami nálam nem utolsó szempont.
-
N3gro
aktív tag
Sziasztok! A közszolgálati tévék beállításával szenvedek már napok óta. A beltéri egy TechWood HD vevő, amin már frissítettem firmwaret. Az általatok és a [DigiTV] beállításait is már végigpróbáltam.
ezek semmit se találtak:
-manual search: 1215000kHz, 256QAM, 6000Sym
-manual search: 1215000kHz, 256QAM, 6900Sym
-manual search: 1285000kHz, 256QAM, 6000Sym
-manual search: 1285000kHz, 256QAM, 6000Symez tegnapelőtt megtalálta a csatornákat, de töküres volt a kép:
-manual search: 378000, 256QAM, 6900SymCsináltam már teljes újrahangolást is, ami a közszolgálatikon kívül mindent megtalál német beállításon.
Van esetleg valami ötletetek, hogy mit kéne még megnéznem?
Előre is köszönöm: N3gro
-
N3gro
aktív tag
Én már lassan 1 hete sz*rakodok a köszszolgálati tévék miatt, mindkét frekvencián maximális jel van, a Techwood beltéri viszont nem talál rajta csatornát. Visszaolvastam már, és [itt leírtam] hogy miket csináltam. És holnap reggel F1, nézhetem analóg gány minőségben. Szerintetek érdemes hívni a Digit?
Szerk.: Gondolom nem is a kábel a ludas, mivel max. jel van, ill. csak egy tévé üzemel, elosztó nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
N3gro
aktív tag
Techwoodon nincs fingország, de én reménykedve végigkerestem az összes országot 6000/6900-al, de így se találta meg a közszolgálatikat.
-
N3gro
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Techwood HD beltérim, amin az új közszolgálati adók nem jönnek be. Az ÜSZ azt mondta, hogy mivel nem tőlük vásároltam/béreltem, így nem fognak kijönni hanem béreljek tőlük egyet. Nagy valószínűséggel valóban az én beltérim a ludas, mivel jelet lát viszont nem hozza be a csatornákat, ill. itt valakinél ugyanez a probléma a Techwooddal. A digi HD beltérijét eléggé sokallom (32.000Ft), ill. a havi 1.000Ft díja is elég húzós. Ti milyen HD beltérit ajánlanátok, amivel biztos hogy bejönnek a közszolgálati csatornák, és olcsóbb mint a digié?
Köszönettel: N3gro
-
-
N3gro
aktív tag
válasz ronson #10433 üzenetére
Szia! Végre majd 3 hét szarakodás után sikerült a "fórumtársnak" is!!! Tök véletlen jöttem rá, leírom hogyan: az installation menü alatt van egy network search opció, kezdő frek. 1215000, step:8000, sym: 6000/6900. A stop frek.-re nem emlékszem, de szerintem az nem is lényeges.
Érdekes módon a fenti beállításokkal se automatikusan, se pedig manuallal nem találta meg. Remélem hogy Nálad is megoldódik, írj majd ha kipróbáltad.
Üdv: N3gro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Subaru topik
- Autós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Assetto Corsa Competizione
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gumi és felni topik