Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
-
Mobilarena
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
ogs
csendes tag
válasz
banuszzs79 #28283 üzenetére
Én átérzem, mert feleslegesen kerestem újra a csatikat, az csak arra volt jó, hogy újra sorba kelljen rendezni. 1 óra volt mire rájöttem, hogy festéskor mozgattam a kábelt és hátha az a bűnös (+1 óra sorba rendezgetni).
Ha nem akarod te vadászni a hibát, akkor a DIGI szakszerűen 2500 Forintért megkeresi és kijavítja. Vagy ha nem akarsz fizetni, akkor bejelented, hogy az analóg xar (mákos), ha azt megjavítják, akkor a digitális is jó lesz.
Más frekire nem fogják átrakni mert a közszolgálati csomag miatt vannak elég alacsony frekin, hogy egy sima szűrővel ki lehessen iktatni azt, aki nem vett drágább csomagot.
Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Futás, futópályák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Micro Four Thirds
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest