- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
shabbarulez
őstag
Nem használtam még PPPoE-t de szerintem ilyenkor elég lenne ú kapcsolódást kreálni, esetleg a régiben újra beállítani mihez kapcsolódjon. A Cfos csinál egy saját virtális hálózati kapcsolódást amit rácsatlakoztathatsz a beállításoknál a megfelelő fizikai hálózati kapcsolatohoz. Amikor csináltál egy új PPPoE kapcsolatot akkor az ehhez a virtuális csatolóhoz kapcsolódott. Miután uninstalláltad a cfost, ez a PPPoE kapcsolat így a semmibe mutatott, mert hihúztad alól a cfost. Biztos van olyan beállítsa ahol át lehetett volna irányítani más fizikaie eszköz felé, esetleg egy újat kreálva az már jó helyre kapcsolódna. Nem hiszem hogy ezért újra kellett volna telepíteni az egész win-t.
A cfos újratelepítés azért nem segít mert akkor az létrehoz az újabb virtuális csatolót, de az nem ugyanaz lesz mint ami az uninstall előtt vol, ahhoz megint hozzá kellene kötni a PPPoE kapcsolatot hogy megfelelően működjön. -
BoSSanCS
aktív tag
Kilehet azt használni, hidd el
Amúgy meg a DIGI esetében teljesen nyilvánvaló, hogyha valami hiba van, legyen az 678-as, vagy hogy a távoli számítógép nem válaszol, akkor bizonyára a szolgáltatónál van a hiba és nem nálad.
Az XP reinstall nálam tényleg a legeslegutolsó dolog, amit megcsinálnék, de még akkor is átgondolnám, hogy érdemes-e újrarakni. Azok szokták ilyenkor egyből újrarakni a rendszert, akik nem értenek annyira hozzá, ilyenkor az első inkább az legyen, hogy áthívtok egy havert, akinek pl. van laptopja és azon is megnézitek, hogy ott esetleg nem megy-e a net, ha ott sem, akkor nem a gépekben van a hiba, hanem a szolgáltatónál.
A digi supportja meg amilyen jó, nem kell elhinni olyanokat, hogy biztos nálad van a hiba, mert általában ők csinálnak rosszul valamit
Éjjel amúgy nálam fél1 körül meghalt a net, nem tudom, hogy mikor lett újra jó, de mire felkeltem szerencsére már működött.
[Szerkesztve]
Aktív témák
További kérdésekkel a DIGI LAN (PPPoE) topikba fáradjatok!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest