- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
qpido
csendes tag
sry dupplaért még annyit fűznék hozzá hogy nem mindenki csak le feltölt..
4 digis haveromból1.ritkán tölt, szinte csak játszik
2.alig ül gépnél,ha tölt akkoris letölt vagy 10gb egy hónapban
3.töltöget,hónapban kb 30gb-ot
4.egyáltalán nem tölt semmit csak játszik és oldalakat nézzegetszerintem ilyen felhasználókkal nem döglene ki a digi
-
bambano
titán
És ha nem jön be, mennyi meló visszavakarni a régi internetemet?
20 megabites sebességnél 50 user már képes kisámfázni egy gigás drótot. Ha híre megy, hogy nincs torrent korlátozás meg ilyenek, akkor 1 gigás hiper super kapcsolatot nagyjából annyi user fog porbadönteni, amennyi új előfizetőt 1 nap alatt összeszed a digi. Vagyis ha nagyon bejön a szolgáltatás, akkor egyik napról a másikra lehet a csúcsszuper netből hulladékot csinálni.
Pár napja bekötötték üveggel a Borbíró 5,6,8 épületeket, darabja 14*8 lakás, összesen több, mint 300. Abban a nem nagyon valószínű esetben, ha mindenki rámozdul, két nap alatt padlón van a drót. Abban a nagyon is valószínű esetben, hogy azokon a területeken, ahol már október óta megy a fotnoknak földművelő szemébe juttatása és most végre megcsinálták, csak a lakások 5%-a mozdul rá az olcsóbb netre, akkor is lehetnek bajok.
Nem árt néha előre gondolkodni.
-
bambano
titán
Úgy, hogyha kiépít mondjuk egy egy gigás linket a debreceni központjából Pestre, és a szolgáltatás kezdetén van rajta 20 user, akkor menni fog, mint a villám. Majd a szóban terjedő reklám után ráugrik 2000 új előfizető és akkor már kevés lesz az a városok közötti drót, amin korábban 20 user virgonckodott.
Magyarul jó lenne látni a szándékot, hogy a kezdetekkori szolgáltatás minőséget később is fenn akarják tartani.
Szerk: mert egyébként azt számolgattam, hogy van egy tegnaptáv telefonom valami havi 3.5 rugó körül és havi 2-3 hívást bonyolítunk rajta, meg van 9.5k-ért tonlány adsl-em. Na erre a kettőre nincs szükségem ennyiért, úgyhogy lépni kellene. Ha lemondom a tonlány adsl-t és beköttetem helyette a digit, meg veszek a telefon helyett egy isdn-t, mert arra meg szükségem lenne, akkor is olcsóbban kijövök, mint most.
-
Scoobyka
addikt
,de a tvnetworknél van 30-as ami a diginél még nincs.....kinek mi kell(nekem kell a gyors le)......amúgy eleinte én is digi akartam lenni,de hát nem kapkodták el a behúzást a tömbe...pedig oktoberre már igérték és még most kerülnek mégcsak ide(azért 4 hó elég sok csúszás)....ezért lettem inkább tvnetwrokos..
-
Scoobyka
addikt
azért én nem mondanám,hogy 1:0.
az én évfolyamtársaim meg mondják,hogy sosem hozza a rendes beigért értéket torrent alatt a digi...szóval ez megint olyan,hogy szerencse is kell hozzá.sztem tvnetwork digi 1:1.....mind2 oldalon van előny és hátrány.... mindenki ízlése szerint választ és hogy hova rakja le a voksát...tvnetwork nálam 100%ig hozza amit igért...
egy kis speedtest akkor én is dlink router mögül:[link]
-
Flashget
félisten
nálam nem
akiknél szakadozik a következőket tehetik a hiba bejelentésen túl:
próbáld meg a hálókártya beállításoknál kilőni az energiatakarékos részt( ne kapcsolja ki a gép energiamegtakarítás miatt a karit...)aztán lehet maga a kábel rossz amit a szerelő tákolt össze (elkötés)
Aktív témák
Hirdetés
További kérdésekkel a DIGI LAN (PPPoE) topikba fáradjatok!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Trollok komolyan
- Hővezető paszták
- Magisk
- Windows Insider Program
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HMD Skyline - jó szerelés
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest