Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
veterán
válasz HellGreg #592 üzenetére
Persze.
A "zokni, sál, szemüveg" helyett.Nyilatkozta a Blizz valamikor, hogy játszottak hasonló játékokkal, amik a piacon vannak.
Ennek alapján Titan Quest/Grim Dawn módra:
Medál, Relics (az utóbbi nagy hatalmú kraftolható tárgy, aminek be kell keríteni a receptjét. A Relics több szintűek. Össze lehet kraftolni őket magasabb szintűvé, ami más tulajdonságokkal rendelkezik és erősebb. Nem lvl szint, hanem kategória).De nem feltétlenül a viselhető cuccok a kérdés, lehetne az augmentációkon is fejleszteni ahelyett ami most van a Diablo 3-ban.
Gyűjtögethető, bizonyos monsterekből eső/esetleg ládából eső komponensek, amikből össze lehet illeszteni az azonos darabokat (mondjuk 3-at eggyé), és akkor kapunk egy erősebbet. Utána ezt augmentálod.
Elhiszem, hogy sokaknak ez nem jönne be, de nem ez volt a kérdés , de szerintem így még mindig jobb, mint a Paragon rendszer.
Még a fejlesztés elején járunk, nem tudjuk mennyire lesz fapados vagy komplex a krafting, és az itemezésről sem tudunk mindent, csak a szintrendeződést. -
saelin
veterán
válasz HellGreg #8200 üzenetére
Mi haverokkal elvagyunk vele. Eddig egyikünk mondta hogy 70-80 között már kezd kicsit monoton lenni, mert az ilvl 800 felé nem igazán megy már, így a gear sem akkora izgalom ezen a szinten. Unalmasnak meg hogy nincs hangulata azt nem mondanám. A második rész óta ennek van a leghűebb képi világa a diablo lore-hoz mérten.
Ha nagyon úgy érzed kiégtél, akkor kezd új karit vagy tedd félre a játékot szezonig, mert majd azzal felrázzák a játékot!
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
kicsako
őstag
válasz HellGreg #22405 üzenetére
Először is felejtsd el az Icy Veinst, úgy tudom hogy a legalja guideok kerülnek csak fel oda.
Thorns barbar tudtommal sosem volt nagy boss killer, de próbáld meg a buildet Rob táblázatából.
Ránézésre elég nagy különbségek vannak, valószínűleg erősebb leszel vele. -
faragojof
őstag
válasz HellGreg #23046 üzenetére
Ne reménykedj. Amit mondasz nem trendi. Az alapjátékot megvettük. A +pénz a szezonban van. Az alapjáték akkor érne valamit, ha minden karakter külön történetet kapott volna. Az meg nem a Blizz játéka.
Szerintem!
Egyébként én is most lettem százas. A kukikám kivolt, mire rájöttem, hogy a lvl100 az még csak tier21. Ha grTier1-et akarok indítani, akkor nagy Tier46-ot kell teljesíteni, ami kis tier100. Ugyanúgy mint a lvl.100. Csak másképp számolva! Ez pont jó szmájli ide."Formicate Under Command of the King,,
-
MegalodonS
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Rog XG43UQ 4k Gamer Monitor!43"/VA/10bit/144hz/1ms/G-sync-Freesync/HDR1000/KOnzolhoz is!
- Bontatlan vadiúj! 15" MacBook Air M3 16GB 512GB CTO GAR
- Lenovo LOQ (i5 12th, 16 GB, 512 M.2, 4050 RTX 6 GB) gamer noti 1 év garanciával!
- Apple Watch Series 5 44 mm GPS+Cell
- PANASONIC TOUGHBOOK CF-54 7. gen. I5 katonai laptop (4X2710 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD, WIN10)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest