- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Re-Tech
aktív tag
válasz
sumdudum
üzenetére
fhr= faster hit recovery, ha megütnek hamarabb magadhoz térsz
wt= War Traveller MF bakancs akár 50% mf
rw= Runeword
ias= inreased attack speed, gyorsabban nem varázslat alapú támadás
Sok karit kell csinálni = sok HF. Nekem dobott már 2x Gult meg 2x Istet előző szezonban. Szerencs is kell hozzá, esett már Sur és Ohm is Act1-ben különböző helyeken. Egy jó csarm több Istet is ér, nekem 3,5 Ist a rekordom, de vannak amik többször ennyit érnek. Ja és sokat kell kockulni hozzár relatív. -
sumdudum
tag
válasz
sumdudum
üzenetére
és honann van neked Tal set?? gondolom vetted csak azt nem mondta még meg senki hogy honnan van nekik millijónyi Ist rúnájuk meg gul meg vex meg ijesmi? szal neked honnan van? mer countess semmit nemdob hellen EL meg ELD rúnákat dob Nightmaren meg Ral körülieket.. hel rúnát meg általában frigidben találok az első juniknál kábé 15 játékból 1szer.. és mefistó sem dobott nekem semmi rúnát hellen ladder reset előtt szal sztem most sem dobna.. a jórúna lelőhelyet megköszönném..

Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gumi és felni topik
- Battlefield 6
- Anime filmek és sorozatok
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Windows 10
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Autós topik
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Dell Precision 5560 i7-11850H FHD+ 100%sRGB 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest