- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
tudom hogy nem kell mana ...
már volt vagy 4-5 Barbim amiből 3 hellen is helyetált de olyan rég játszottam hogy mindent elfelejtettem
Annyi mana kéne hogy a Frenzyre elég legyen...mondjuk gondolom ugy is meglehetne oldani hogy olyan gyürüt használok ami ad egy manat ütésenként vagy mittomén... -
Shoo
senior tag
vistaval nyomulok és ati kártyával
esetleg ha passzív a vga akkor lehet melege van akkor lecsökkenti a teljesítményt....
talán 1.12 patch kéne mert lehet vmit nem kezel a játék, vistara sp1, és ugye vista miatt min. 1 giga ram
én nem nézem az fpst szépen folyamatosan megy...remek kis gépem lett...1000hála dieghoéknak hogy volt türelmük a hülyeségeimhez és kitartóan ajánlották a cuccokat(már csak uj memória kéne)
még talán annyit hogy torrentezés közben jáccom és full le és feltöltéskor is folyamatos ez nálam 1megabájtot jelent le és fel másodpercenként -
sumdudum
tag
asszem az insight (ami a palás manna regenerációt adja) bár már régen játszottam vele mer elvett kábé 2 évet az életemből az magic find-olásos idegesség..
3 sockos sisak nightmare-től van, monjuk a peasant crow biztos hogy az, és a szarvasos sisak is(ennek viszont nemtom a nevét)
ezta energy shield-es dolgot nem igazán értem hogy fognak 50%ot adni, vagy mire ad 50%ot?
bocsi csak van bennem két sör mer pub ból írok..Battle.net -en játszol? ha igen mire adtál pontokat illetve mire szakosodsz jég, tűz, vellám? (mer ugye battle.neten teljesen máshogy kell fejleszteni a karit)
-
sumdudum
tag
hali!
ha battle.net-en játszol akkor simán tudsz venni a kovácstól általában mindég van neki.. wiszont a pike max 4 sock-os lehet, a war scythe meg 5 (mivel hogy nightmare-es fegyver), viszont a normálos és nightmare-es kovács nem adja meg a max slot számot, csakis a helles szal sztem inkább tálálni fogsz olyant, mondjuk a baal trónterme előtti szinteken.
amúgy mihez kell? insight?egyébként a act 5 asszem malah küldije (amikor kikell szabadítani a csajt) is ad egy tekercset ami minden resist-hez ad +5öt^^
-
-
Muton
addikt
na igen, warmthból sohasem elég
minap nézem a 87-es sorcomat. hát nőni a legújabb karakteremnek hozzá még egy kicsit
csak röpke 77 szintet. amúgy azon pár skillpont el van cseszve, tehát lehet, h erősebb is leszek, ha megérem (mert most hc-vel tolom)
én meteorral sohasem játszottam. hidra, tűzfal, frozen orb és thunder storm amivel operálni szoktam. gép ellen elég hatásos, de lehet, h multiban ez egy men gépi ellenfélhez kevés lenne
-
Shoo
senior tag
hehe...én csak infernora gyúrtam eddig....14+3as mikor visszaléptem elfelejtettem beírni a players8at és ugy mentem be inner cloisterből a kápolnába egyből észrevettem mikor az a főnök támadott...1 mp alatt meghalt
mondjuk mpként 280-300 között sebzek
...nemsoká andariel előbb players8 majd simán
-
Shoo
senior tag
hmmmmmmm fagyasztós varázsló? most nem vok képben hogy mire gondolsz
hol lehet olyan zsoldost szerezni?
magyarítás: hát ehhez a játékhoz nem nagyon kell magyarítás a start gombot szerintem mindenki megtalálja...amiket meg rizsáznak az felesleges, a tárgyaknak meg olyan magyarítása van hogy hajaj...bár ez is egy megoldás ha röhögni akarunk a játékon
-
Shoo
senior tag
hehe nálam meg fordítva. zsoldos fagyaszt én meg "megyek" és lehányom
nem kell sokat menni mert a 15"os moncsin az inferno csóvája már végigér
ha igy haladok diablot már a kapuból fogom támadni
szerencsére olyan nagy a sebzése az infernonak hogy még kitudom vele védeni a multitámadást
. jól néz ki amikor jönnek vagy 10en én meg fogom és meglóbálom a csóvát azok meg egyből hullanank
majd igyekszem megtartani az amazont csak félek gyenge lesz:S
-
Shoo
senior tag
hogy kell beírni? mert beírtam és nem nagyon vettem észre különbséget csak mondjuk talán több volt az ellenfél...
"F:\RPG\Diablo II\Diablo II.exe" /players 8 -direct -txt most igy néz ki a cussosmert gondoltam kipróbálom amit elóbb linkeltem...vagy vegyem ki mert azzal nem megy? -
Shoo
senior tag
hát én ma kezdek egy uj varázslót...hangyányit korcs lett szegényke és normálon tal rasha tombjaiban percenként hal meg...ami tuti: ne lightningos legyél, cold vagy fire mindkettőben a 6os szintü varázslatok között van brutális sebzésű skill(inferno pl) most majd azzal próbálkozom csak előtte megnézem mivel is kezdjek hogy ne legyek gondba a rezisztens főnökökkel...csak akkor van gáz ha közelharc van pl act 2 "maggots lair" vagy hogy írják...hivatalos oldalon hol vannak a rúnaszavak?
találtam egy ilyet hátha kell vkinek
-
Shoo
senior tag
köszi...utána már én is találtam egy működőt..de nagyon vadállat dolgokat lehet vele művelni...nekem meg egy olyan kellett volna amivel hasonlóan lehet osztani a skileket mint a játékban...de mind1 mert igy is meg lehet csinálni csak kicsit jobban oda kell figyelni hogy miből mennyi lehet
-
Finwe
őstag
Hero editor. Én régebben töltöttem le, nem egyszerű beszerezni. Mindent lehet csinálni vele, eddig 1.12-vel is működik. Főleg ökörködésre és cheat duelre van. (Legalábbis én erre használom)
a link lemaradt...
Finwe
-
Muton
addikt
akkor az nem egyedi
én act2 után újrakezdtem, mert semmi unique, semmi set, gondoltam, h hiba van a matrixban, erre a set 2 végénél megint ott vagyok, h eddig egy unique balta, és egy set barbár páncél az össz. varázslónőnek meg nem jó. meg rare-kből is olyan gayikat dobnak, h az eszem megáll.
régen azért nem volt ilyen. jött minden féle karakterhez cucc rendesen -
Shoo
senior tag
az én véleményem az hogy ha elindul a nem eredeti kóddal akkor esetleg hálózatban vagy hamachival talán lehet sikerül de még nem próbáltam soha, de sok ember szerint a hamachival minden ilyen dolgot meg lehet oldani
ha sehogy se megy akkor meg szerintem nem tul sok pénz az a 3k az eredetiért kieggel együtt -
Shoo
senior tag
hali diegho!
én csak 1x használtam modot és szerintem nem jó modolni...de amit használtam az a seven lances(sevenlances.com) egész jó volt és ugy emlékszem nagyon sok szett cucc van benne
Fuck3r:nem müxik ez az infos oldal...nemtom de vmiért nem lehet megnyitni a linkeket nemtok regelni se csak a főmanüben tok kolbászolni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Eladó Gopro Hero 10 Black edition sok tartozékkal!!
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Simrig eladó PS5/PC kompatibilis. (olvass leírást.)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged