- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
c4-eXp
aktív tag
Igen? Hát ezt nem tudtam. Mindensetre amikor még játszottam, láttam jó pár cheatert, akik naponta visszatértek, és nem úgy nézett ki, hogy global bant kaptak volna. Nah mind1.
Olvassátok Bővebben: link ezen belül a nagytermet. Van ám felháborodás. -
c4-eXp
aktív tag
Na b@ssz@meg, az enyémet is zárták. Tegnap használtam életemben először qrva maphacket, erre be is szoptam. Azért a blizzard is jó nagy buzeráns, pl. a cs-ben, hogyha valaki cheatel, azért nem kap egyből global bant.
-
c4-eXp
aktív tag
Nah, a mai nap (pontosabban a tegnapi, mivel már elmúlt éjfél
) termése egy lvl43 sorc.
Bár gondolom Ti már hellen nyomjátok az ipart, de majd megpróbálok belehúzni.
A lvl40-es amával most nincs nagyon kedvem játszani, úgyhogy azt szüneteltetem.
-
c4-eXp
aktív tag
Hát igen, az egy ágas sorc nagyon erős, viszont cserébe csak csapatban tud játszani. Egyébként két ágasból is lehet olyat csinálni, ami használható hell fokozaton is. Asszem ilyen lesz a következő karim is.
Frozen orb, icebolt, cold mastery max. Thunder storm, lightning mastery szintén max. Telére 1 pötty, meg talán mana shieldre is. Ez elég jó, mivel a thunder stormnak maxolt masteryvel brutális sebzése van, valamint használható párhuzamosan a frozen orbbal.
-
-
c4-eXp
aktív tag
22. szintű vagyok, és lower kurastban tartok, szóval már nincs olyan sok act3-ból.
Duriel megölése nagyon komoly volt.
Becsatlakoztam egy szerverre, aminek a neve ''KILL DURIEL'' volt. Gyerek tp-jén bemegyek durielhez, aminek annyi élete volt, hogy kb. 10 lövés után meghalt.
-
c4-eXp
aktív tag
Nah akkor most melyik?
MOD: Ok, értem.
[Szerkesztve] -
c4-eXp
aktív tag
Nah mi van, már mindenki játszik? Azért egy game nevet meg jelszót mondjatok már.
-
c4-eXp
aktív tag
Nah, nekem már bejön a realm, és nem ladderek a karaktereim.
Ki kreál? -
c4-eXp
aktív tag
Nah asszem én is behűtök pár sört, meg megnézek pár happy tree friends részt, amíg végre reset lesz.
-
c4-eXp
aktív tag
Szerintem ez az egész azért van, mert a blizzard magasról sz@rik az egészre. Egyszerűen nem foglalkoznak vele, mert már nincs benne igazán pénz. Ott van neki a WoW, meg mittudoménmégmi, amiből dől nekik a lé. A diablo játékosokra meg már tesznek nagy ívben, mivel ez nem havidíjas.
-
c4-eXp
aktív tag
-
c4-eXp
aktív tag
Ok, még fel kell telepítenem a diót, aztán majd este felé akkor leszek. Nevem még nem tudom mi lesz, de majd szólok. Egyébként nem csinálunk egy ph-s klánt?
Úgy gondoltam, hogy mindenkinek a neve előtt ott lenne a ''PH'', mint ahogy pl. a ''HUN''-t szokták odaírni.
Asszem amazont, vagy druidát indítok, de még eldől.
-
c4-eXp
aktív tag
Hát szerintem open bnet tele van csíterekkel (mondjuk sajnos closed-on is előfordulnak). Az a gond az opennel, hogy a karidat nem a szerver tárolja, hanem a te gépeden tárolódik. Tehát egy karieditorral úgy változtatod, ahogyan akarod. Sajnos ezzel nagyon sokan élnek is. Gyakorlatilag pár kattintással lehet egyből egy lvl99 karid, olyan cuccokkal, amilyeneket csak akarsz. Nos ezt closed bnet-en nem tudod megcsinálni, mert a szerver tárolja a karaktert, tehát ehhez fel kéne törni a szervert.
-
c4-eXp
aktív tag
Hmmm, nézem a topikokat, erre mit látok? Két diablo van az élen.
Remélem jó ez az új patch, asszem fel is rakom a játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Grim Dawn
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest