Hirdetés
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akita
tag
Köszönöm Athos, magam is így gondoltam,de megerősítésed végképp képbe helyezett. Persze azért a "csicskának" se mindegy mit hord. Mivel nekem a sorci a szívem közepe, úgy vigyázok emberemre mint a szemem fényére, tehát egyáltalán nem sajnálnék ráadni akármilyen aranyat érő plate-t. Már ha van rá fedezetem
. Na de hamarosan lesz, mert ha beindul az Überirtó kis paladinom, akkor térdig fogok gázolni a torch-okban
Ehhez még annyit tennék hozzá, erősen izgat az a rúnaszavas plate amit ajánlottál Athos, mert jelenlegi felállásban 60% az incease attack speedje paladinomnak. Ha ehhez hozzáadódna annak a platénak a 40%-a az eszméletlen lenne 
Az egyetlen probléma hogy kb egy hete csak gondolatban diablózok itt a fórumon veletek, mert azzal vagyok elfoglalva hogy életben maradjak itt a való világban, ahol kevésnek bizonyul elhalálozásom esetén egy "ESC" nyomása
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- BESZÁMÍTÁS! Lian Li Galahad II 360ARGB white bontattlan vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- 27% - ASUS TUF VG249Q3R Gaming IPS Monitor! 180Hz / 1ms / 1920x1080 / FreeSync
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4684
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Na de hamarosan lesz, mert ha beindul az Überirtó kis paladinom, akkor térdig fogok gázolni a torch-okban
Ehhez még annyit tennék hozzá, erősen izgat az a rúnaszavas plate amit ajánlottál Athos, mert jelenlegi felállásban 60% az incease attack speedje paladinomnak. Ha ehhez hozzáadódna annak a platénak a 40%-a az eszméletlen lenne