Hirdetés
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilvásbukta
tag
Na pont az előbb jött egy ajánlat, miután írtam ide.
7 Ist-ért kínálta valaki, belementem. Így meg lett a Nova sorcim segítőjének az armor.
A baset a bocik dobták pár napja. Túl értékesnek találtam, hogy cube-ban kísérletezzek, hátha ad 4 socketet, inkább beleütöttem Larzuk-kal. És tök jó, csak 108 strength kell hozzá.

Andy sisakot kapott Ral-lal, igaz nem eth, de így is jó. Az Insight viszont eth, igaz csak lvl 15 az aura. Majd ha találok még eth baset, akkor kísérletezek, hátha kijön a lvl 17. Azt annyira nem nehéz boci pályán találni.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Slim 1TB HDD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- Otthoni AI Workstation (E5-2697 v3, 32GB RAM + 2x RTX 3060 12+12GB VRAM)
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
7 Ist-ért kínálta valaki, belementem. Így meg lett a Nova sorcim segítőjének az armor.
A baset a bocik dobták pár napja. Túl értékesnek találtam, hogy cube-ban kísérletezzek, hátha ad 4 socketet, inkább beleütöttem Larzuk-kal. És tök jó, csak 108 strength kell hozzá.