- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung SmartTag2 teszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Aktív témák
-
Nordic
Közösségépítő
-
Wolverine
félisten
Szvsz mindre együtt: skillek, tree-k, itemek, bónuszok, balance. Gyanítom, ez a két bemutatott class sincs kész, épp csak annyira meghegesztették őket, hogy lehessen harci bemutatót tartani
(kb. mint tavaly a SC2-nél; a protossok voltak nagyjából bemutatható állapotban - de messze nem készen -, a terran/zerg erők meg ágyútölteléknek jók voltak
)
Ne legyetek ennyire optimisták. Simán lehet, hogy jövőre sem lesz a Dio3 karácsonyi ajándék. Szerk: bármely másik fejlesztő/kiadó cég esetében egyetértenék (talán a Bioware kivétel, esetleg a Bungie), de a Blizzard biztosan nem ad ki a kezéből mást, mint durván precíz munkát.
szerk2: nézzétek meg a tavalyi első Starcraftos videókat. Az is súlyos volt, kiadhatónak tűnt - és a mai napig nincs dátum. -
Fuck3r
aktív tag
nah hát ez Fuuuu de fuu de Fúúúúú de yó VAGY!!!!
programfüzet vagy valakinek a személyes kis naplója?Amúgy jah, sárgábbak a szemek elöbb én is azt figyelgettem...
talán lesz még sárgábbis aztán narancs, aztán vöröses... ámen, ebben a sorrnedben kérjükbár ha a half jelző van a kép nevében akkor már csak 1 frissítés lesz, remélem 1 óra körül, ahogy én gondolom
-
Fuck3r
aktív tag
nem biztos... half = vagyis fél, a runák is beizzottak, szóval valószínü, hogy a másik fele ma délután fog frissül a sajtótájékoztatóval egy időpontban...
most már azt hiszem kijelenthetjük, mivel most már egyértelműen látszik hogy ki fog újra a felszínre törni a jég fogságából:
A sötétség fejedelme ala DIABLO papiAmen
-
Vistaboy
veterán
Igazad legyen, tényleg annak néz ki. Bár a GameSpy-on sokan a World of StarCraft bejelentését várják, ettől én speciel nem esnék hasra. Bár jó volt játszani a WoW-al is egy pár hónap erejéig, két fizetős online játékot tutira nem fogok venni. Ha valaha lesz annyi pénzem, hogy megvegyek egy online játékot plusz egy-két havi játékidőt, akkor inkább a WotLK-t venném meg a WoW-hoz és egy GC-t.
-
Wolverine
félisten
Lehetséges magyarázat a 4-5-ös rúnára.
-
wmarci
senior tag
Hát már elvileg reménykedni sem lehet a mostani Diablo 3 bejelentésre, ugyanis eléggé Lost-os szagú a dolog. Vagyis majdnem minden jel erre utal.
Humor vagy.....?
A Diablo3.com még mindig halott, aztittem ebből lehet már következtetni.
Azért még nem vetem el a Dio3 bejelentését. Várjunk....... -
Vistaboy
veterán
Ebből csak annyi derül ki, hogy lesz Diablo 3, WotLK és Starcraft 2. Azt pedig eddig is tudtuk. Persze attól még lehetséges, hogy pont azért került ki a kép a netre, mert ugye a háromból már kettő be van jelentve, és most jelentik be a Dio 3-at.
De én még mindig azt mondom, jobb félni, mint megijedni. Egyenlőre maradjunk annyiban, hogy KÉSZÜL a Diablo 3. Így jobb lesz meglepődni, amikor bejelentik, hogy idén Karácsonykor már kint is lesz.
-
Vistaboy
veterán
Nem magát a kiegészítőt fogják bejelenteni, hanem vele kapcsolatban valamit. Ha új bejelentés lenne, akkor nem lennének ott a régi játékokra való utalások.
Még az is lehet, hogy a WotLK után megkapja a WoW a harmadik kieget, ami az alvilágban fog játszódni, és az utolsó 40-fős instance főbossa Diablo lesz...
-
alien_
őstag
Korrekció.
A SC2 kódneve, a Medusa Karrigan-re utal, a haja, és ez a mondat a kapcsolat:
"I am the Queen of Blades. And my stare alone would reduce you to ashes."A Diablo3 - Hydra kapcsolat pedig egy D2 skill:
-------
HYDRA
-------
Required level: 30
"Summons a multi-headed beast of flame to reduce your enemies to ashes."És a fenevad fejeinek száma három..
A két mondatot is érdemes összevetni.
-
Vistaboy
veterán
Na, ha szívatást akarsz, akkor olvasd el ezt.
Idézet:
"I contacted PC Gamer the same day the rumor started circulating our forum with a scan image of the latest PC Gamer, and got reply today, May 22, in the afternoon:"Sorry to get your hopes up, but we can officially deny that Diablo is on our cover next month. We’re announcing something big and exciting and exclusive (actually, there are two big exciting exclusive announcements in this issue!), and we had to go a long way to get it, but it’s not from Blizzard." - said Dan Stapleton (PC Gamer Magazine, Senior Associate Editor)."
Durva fordítás (Bocs, ha néhol tévedek):
"Kapcsolatba léptem a PC Gamer-ral aznap, amikor a hír elkezdett a fórumunkon keringeni egy szkennelt képpel a legutolsó PC Gamer-ből, és ma. Május 22.-én délután megkaptam a választ:
"Sajnáljuk hogy felélesztettük a reményeket, de hivatalosan tagadjuk hogy a Diablo lenne a borítónkon jövő hónapban. Bejelentünk valami nagyot, érdekeset és exkluzívot (valójában két nagy érdekes exkluzív bejelentés lesz ebben a számban!), és nagy utat kellett megtennünk, hogy megszerezzük őket, de ezek nem a Blizzard-tól vannak." - mondta Dan Stapleton."
Nesze neked, szívatás...
-
Vistaboy
veterán
"Az a fanatizmus jele lehet, hogy mindig nagyot dobban a szívem, amikor felbukkan a Diablo3 topic a lista elején?"
Jaja, ez már klinikai eset...
Nálam is... Nekem már be van kötve az infúzió...Amúgy inkább azt tanácsolnám, hogy még ne kezdjünk túlzott örömködésbe, hiszen akármi lehet a dolog vége. Bár azóta nem is tudom, hányszor volt már "Na most már tuti hogy a Diablo 3-at jelentik be"-érzésem...
-
Vistaboy
veterán
Ja, idő kell. Elvégre az első és második rész között csak egy év telt el, a harmadik pedig már hét éve készül, és még idén 1.000% hogy nem jelenik meg, és még jövőre sem. Szerintem maximum 2010-ben számíthatunk az új részre, a játék első része megjelenésének 10. évfordulóján. Mint anno. a Tomb Raider - Annyversary. Majd itt is kiadják az első részt újrafeldolgozva 3D-ben.
-
Vistaboy
veterán
"Pár napja, a Diablo3.com fanoldal visszaszámlálást indított el, amelynek lejártával világrengető bejelentést ígértek. A sok kiéhezett rajongó már egyből egy mennyei Diablo 3. bejelentést prognosztizált, de mindannyian tudjuk, hogy egy ilyen atomvillanás értékű hírt a Blizzard nem egy rajongói oldalon tudat a világgal, hanem saját rendezvényén, csinos felhajtás közepette. A nagy bejelentés most megtörtént: a Diablo3.com domain név mostantól a Blizzard tulajdona és a fanoldal a továbbiakban diablofans.com-ra költözik. Júniusban várható, hogy a Diablo3.com-ot a Blizzard élesítse, egyelőre még a "az átállás segítése érdekében" a fanoldalra mutat.
Tavaly, amikor a Starcraft 2-t bejelentették már szinte biztos is volt mindenki, hogy mi várható, annyi apró jel utalt erre. Idén is valami hasonló a helyzet, szinte minden arra utal, hogy a júniusi World Wide Inventational alkalmával lerántják a fátylat a várva várt folytatásról. Csak emlékeztetőül:
Diablo II megjelenés: 2000. június 29.
Diablo II: Lord of Destruction megjelnés: 2001. június 29.
Blizzard Worldwide Invitational utolsó napja: 2008. június 29.
Véletlen lenne? Lehetséges, de nem valószínű az egyéb Diablo 3. bejelentésre utaló jelek mellett"
Forrás: Hardwired.Lehet benne valami. De ha nem, akkor mi lesz? Mindenki azt várja hogy a Diablo 3-at jelentik be. És ha ne adj' isten, csak egy új MMO lesz a Diablo világában?
Nem akarom a falra festeni az ördögöt, csak szkeptikus vagyok már ezek miatt a nagy bejelentések miatt.
-
.:T.H:.
aktív tag
Háát elég kétes ez a videó.. Java része hellgate london trailerből van(már ez is teljesen hiteltelenné teszi, mivel köze nincs a diablo világához,legalábbis úgy tudom hogy North-os skacoksaját világot generáltak) a világkő terme még-még hasonlít, de a csóka legörbülő szarval, fehéren világító szemekkel a trónon meg nem köthető semmihez.
Sztem fake az egész..
Mod: most olvastam az egyik hsz-t:
''I KEEP SAYING IT's...ah well.
I used Hellgate London, Ninty Nine Nights, The Di Vinci Code, Eragon, The Matrix Revolutions, and Underworld Evolution (for the dialogue)as well as brief footage from Doom 3, Warhammar Mark of Chaos, and certain selections from Diablo 2 expansion: Lord of Destruction. The title sequence I made myself on Livetype. It was great fun.''
[Szerkesztve] -
oxox
addikt
Hát ha fogadnom kéne arra tennék, hogy nem fogsz látni d3 lógót...ha rajzolsz magadnak akkor persze láthatsz....de ezek a morzsák szerintem öngeneráltak....lásd stalker, duke nukem, (persze ezek nem blizzard termékek), de mennyi morzsa volt rólúk éveken keresztül (dukeról meg még sehol), és a Bliz még nem ejtett el egyet sem nekünk.... Ne nagyon éld bele magad, hogy 2009-ben már játszani fogsz vele, szerintem (de ne legyen igazam)
oxox
Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Villanyszerelés
- Autós topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Jövedelem
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Milyen házat vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- További aktív témák...
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest