Aktív témák
-
Integra
titán
-
Haart
addikt
Azért sztem az mindenképpen számít, nem is kicsit, hogy páldául a bevezető trailer ahol játszanak 1x sem szaggatott/lassult be. Míg a korábbi verziójú crysis trailereknél látszott hogy kevés volt alatta a vas. Ez sztem elárul valamit a hw igényről. Pl azt hogy a mai hardveren is fut, nem kell hozzá 2-3 évet várni hgoy legyen alá hw.
-
Muton
addikt
[OFF]akkor elég rossz a szűrőd
engem pl. meg az nem érdekel, h hány kaszt lesz (főleg, h így kezdik összemosni az eddigiek tulajdonságait), szóval nem kellene senkinek sem játszani a nagy megmondó szerepét, h mi az adekvát téma a topikban és mi nem
PEACE ÉS RÍSZPEKT...
[/OFF]
más (csak akit érdekel
): azzal tényleg csinálhatnának valamit, h ne csak pár skillre gyúrjon az ember
-
wmarci
senior tag
-
-
wmarci
senior tag
Diablo 3 a csattanó. Elképzelhető. Egyébként nem is értem, hogy ez idáig miért nem jelentették be. A Diablo 2 Expansion kieg óta sok év eltelt, és azóta nem foglalkoztak szegény Diablóval? Nehéz elhinni. Remélhetőleg a 28-ai konferencia, bemutató cáfolja az általam elmondottakat.
Én is elteszem magam holnapig. Az idő úgyis nekünk dolgozik....
-
wmarci
senior tag
Ebből a képből, hogy jöhetne ki egy Diablo vagy egy Mephisto arc?
Igen. Itt olvasztás van. Diablo pedig a tűzzel bánik. Bár ez a két szem a Lich-et sugalja.
Holnap úgyis fog változni még.Wolverine
Ennyi showder egy nyavajás kieg miatt?
( Bocsánat a Wow fanoktól, hogy a lelkükbe gázoltam)
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest