- Krikszkraksz? Nem, X Max!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
dragonfx
veterán
Na minden igaz holnap kapok zsetont...
Hát mit ne mondjak az uj csajsziról tehetséges
...de ez a kisebb jó....úgy érzem szerelmes vagyok belé
...de ma bevallotta ő is belém
....csak a sok bukolap meg akadályoztató tényező áhhh mér kell nekem ilyen nőt kifognom....de azért nagyon happy vagyok hogy így hozta a sors, csak összejött ünnepekre egy kis szívmelengető boldogság.
...szerintme rászolgálók már a családom miatt pláne.
.
Gyúrás kiba xarul megy látszik beteg vagyok,meg nem ott vagyok fejbe januárba jön a whey proff. talán visszahoz megint meg a maradék HB..de lehet csak februártól nyomom meg addig pihen a szervezetem szinten tartunk.Fax ki van az itthoni létből el akarok. húzni mihamarabb ahogy az ujabb melokeresés is már ideje lenen hosszútávú sikerrel zárúlna.
Szilveszter haverokkal póker egyenlőre azért be lehet ám ott piázni igaz spontánba változhat lehet legurulok/unk egy buliba ha olyan kedvem lesz haver ilyenkor találók 2 perc alatt.
..ugyis valamelyik megy valahova,pia meg van itthon most dögivel. 
Kocsi megvan egész okésan megy de a fogyi..gyáááááááá...hát nem tom ha lesz rá megnézetem, igaz amíg megy le benya ára annyira nem bax földhöz ugysem megyek sokat.
Szerintem idén már nem írok, mindenkinek BOLDOG ÚJ ÉVET aki téved és olvassa a blogomat, köszke az érdeklődést nem gondoltam volna statisztika szerint 1 év alatt a legtöbbet nézett blogok közt lesz az enyém, 1 évecske alatt kb 11.000 lekérdezés...ez azért jól eső érzés vannak itt jófejek, akik nem elsőre ítélnek.

Aktív témák
- Gigabyte Geforce RTX 3090 Eagle OC
- Budget Gamer - i5 7600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Eladó Apple Watch SE 2 Rose Gold
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Lenovo Yoga 7 2in1 OLED FHD+ Ultra 5 125H 16 GB DDR5 7467 MHz Magyar helyszíni garancia 2028.06.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
...de ez a kisebb jó....úgy érzem szerelmes vagyok belé
...de ma bevallotta ő is belém