Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Katonai strapabírással futott be a Moto G67 és Moto G77
- iPhone topik
- Macrodroid
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
dragonfx
veterán
válasz
dragonfx
üzenetére
Megvan az uj digis net faintos majdnem 2megával töltők lefelé.
Most egy másik ismi próbál egy helyre bevinni meloba kíváncsi vagyok mi lesz belőle nem ártana már
Csajommal a helyzet a szokásos...inkább már szót se érdemelne a dolog.Kocsi megvan, voltam 2x pecázni azóta.
3 ill. 4 ponty a zsákmány most ez az uj joker tó nekem szimpatikus.ide fogok járni.közel van.csak kiba szeles...majd írok beszámolót a pecatopikba csak oda képeset akarok
Kéne bulizni de nincs zseton tegnap is haverrel lepangottunk rioba de minek...akkora egy zsák fos, halk zene, és ilyne lassú tempotlan számok, a mixelés minősége meg hulladék.......engem ott nem látnak, és még belépő is van már...nyithatnánaka balcsis helyek már....nincs is hova menni így nyáron pesten tiszta szégyen....csak hajógyári...igaz bejön mostanába egyre jobban az a zene.
Amugy meg jól elvagyok., edzegetek 5x igaz eredménye nem nagyon van kéne whey pro amint lesz kess jön is.
pokerba 3. ként szálltam ki legutobb de 2. lehettem volna.csak már nem érdekelt.hála égnek látják hogy fejlődők.
Aktív témák
- !!ELADO!! New Nintendo 3DS XL Monster Hunter Generations Edition
- Samsung UE55KU6670 55 Curved 4K UHD Smart TV távirányítóval
- Dell R730xd 2U Xeon 2650v3 CPU 80GB RAM 2x400GB SAS SSD 12LFF+2SFF
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Cosmic Orange ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ Garanciában cserélt HONOR Magic V2 512GB Purple ! 1ÉV Huawei Jótállás
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs