Hirdetés
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Aktív témák
-
dragonfx
veterán
válasz
dragonfx
üzenetére
Az isminek csak addig volt nagy as zája amíg cselekedni nem kellett..

csajommal együtt vagyok, de.....tovább nem folytatom.aki olvassa tudja mi van.
műszaki megvan fékbetét jah..de lámpái cinkesek voltak mind1 megoldva..szép kék matrinya
....brembo betét kivi vok mit tud.vazz lekorlátoztk a netem....egy isminek lehet át tudom adni nekem meg jöna digi kábel..persze ha kijöttek volna amikorra megbeszéltük a beszerelést

Sens záró fain volt, voltka események egy havercsajszninak eltört a keze...de keményyyyyy....méghozzá barátnője miatt.szóval emlékzetes volt...én annyira nem vágtam oda mint ők valszeg azért történt.
....a zenék nagyon fainok.pecázni még mindig nem voltam...faxom már letépem a tapétát úgy hiányzik közbe meg itt amájus pontyszezon...faxom.jövő héten akármi van lépek el tóhoz.
átigazoltm a másik terembe egy haver befolyása miatt nincs gond az uj hellyel összeségében talán még jobb is.koksz lassan elfogy nem jó hír.együtt megyünk edzésre így jobb.
pénz nuku mert melo nuku, kéne a 2 pusztulat disznó tényleg mindig eszembe vannak.
stradnidő van de kiba drága valami megoldást kiötlök.keveset tok menni kocsival pedig lenne kedvem.
billiárdba lassan bajnok vagyok senki nem tud megverni...hát aki jár folyamatosan.hehe.pokerba is 1-1 nyertem vesztettem...nehezen ismerik el tudok csak más a taktikám.dög meleg punnyadás......csácsumicsá.......

Aktív témák
- Highguard - Küszöbön a megjelenés, mégsem tudunk róla szinte semmit
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Cyberpunk 2077
- Interactive Brokers társalgó
- Végre hivatalos: májusban jön a Forza Horizon 6
- TCL LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Eladó teljesen újszerű 4k 32 " Samsung S32A700NWP
- AMD Ryzen 5 7600 6-Core 3.8GHz AM5 Box (100-100001015BOX) Processzor új, bontatlan
- Western Digital Purple Surveillance 3.5 2TB 5400rpm 64MB SATA (WD23PURZ) új
- Western Digital Purple Pro 10TB (WD102PURP) új, bontatlan
- Western Digital Red Plus 3.5 2TB SATA3 (WD20EFPX) új, bontatlan
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

....brembo betét kivi vok mit tud.
....a zenék nagyon fainok.