- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
GypsFulvus2 #576 üzenetére
Elég jól fut high beállításokkal (60+ fps), de időnként lemegy 60 fps alá a városban nagy tereknél, viszont nem vészes. Eddig DX12 módban ment, de egy ideje gyönyörűszép artifactokat rajzol random, sz'al átraktam DX11 módba és reménykedem. A saját benchmarkja szerint futási sebességben semmi különbség nincs. Nálad viszont lehet, hogy lesz, állítólag az AMD kártyákat jobban szereti.
Olyan rosszul azért nem lehet (már) optimalizálva, mert egész pontosan így néz ki a benchmark eredmény:
avg.: 55,7
min.: 45,7
max.: 68,3 -
Én nemrég vettem meg a játékot és próbálnám a telefonon a Deus Ex Universe-t, de az istennek se hozza a statjaimat. Mintha még nem játszottam volna semmit. Működik ez még vagy lelőtték? A Deus Ex GO-t érdemes végigszenvedni 1db Praxis-ért? De tartok tőle, hogy így azt se fogja érzékelni, hogy végigvittem. Pedig a profilban látom, hogy hozzá van rendelve a Steam fiók.
A játékról meg... áhh... mit nem adnék egy Witcher 3 szintű Deus Ex-ért. De ez így még a 2000-res évek elején elment, meg a HR-nél megbocsátható volt, de ugyanazt eladni ismét... inkább tényleg szüneteltessék és alaposan gondolják át az egészet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Gitáros topic
- Viccrovat
- Macska topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest