Hirdetés
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sok földi jó került a Redmi K90-be is
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dvix
senior tag
Gyerekek és megvettem leárazva plusz kiegészítőkkel ezt a játékot. Eddig vártam. 3+4 Euró. Gondoltam mostmár egye fene mert a HR vége igenis egy s#&@ volt, de szerettem.
Mivel ott a boss fightok gagyik voltak ezért megvettem a HR directors Cut ot is 3 Euróért 
Szóval ez a játék ahogy kezdődik, ahogy játszol benne, ahogy mész előre. Rájössz hogy az előző rész jobb volt....nem csalódás...inkább mély sajnálat a játék iránt.
Egy Deus Ex game, úgyhogy menjünk előre, fedezzünk fel a környezetet, videó, beszélgetés, videó, kúszás a szellőzőben, videó, egy kis lövölde, videó, megyünk a metrón két miniatűr pályarész között, videó, még tölt, még tölt, és crash-el a játék
...szeretnék egy DLC tárgyat használni, DE csakis egyszer használhatom fel.
...Ez minden tekintetben rosszabb mint az előző rész aminek volt stílusa, és nem volt ilyen unalmas. Ebben semmi újítás azon kívül hogy Jensen kapott egy két csili-.vili augmentációt.
Ettől függetlenül végig tolom, de ez egy munka ez a játék, a "világa" még tartja bennem a lelket. Ez a játék maga egy rossz DLC, és érthető hogy miért bukott annak idején.
Hagyjuk meghalni. Regélhetnék még arról h mi minden a hibája de fölül mások már részletezték.
És visszatérek a HR Directors cut-hoz utána
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Battlefield 6
- BestBuy ruhás topik
- Asztrofotózás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
- Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
- Asztali PC , R5 8400F , 1660 super , 16GB DDR5 , 512GB NVME
- ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Asztali PC , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 500GB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Mivel ott a boss fightok gagyik voltak ezért megvettem a HR directors Cut ot is 3 Euróért
...szeretnék egy DLC tárgyat használni, DE csakis egyszer használhatom fel.
...Ez minden tekintetben rosszabb mint az előző rész aminek volt stílusa, és nem volt ilyen unalmas. Ebben semmi újítás azon kívül hogy Jensen kapott egy két csili-.vili augmentációt.