Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dvix

senior tag

Gyerekek és megvettem leárazva plusz kiegészítőkkel ezt a játékot. Eddig vártam. 3+4 Euró. Gondoltam mostmár egye fene mert a HR vége igenis egy s#&@ volt, de szerettem. :P Mivel ott a boss fightok gagyik voltak ezért megvettem a HR directors Cut ot is 3 Euróért :P
    Szóval ez a játék ahogy kezdődik, ahogy játszol benne, ahogy mész előre. Rájössz hogy az előző rész jobb volt....nem csalódás...inkább mély sajnálat a játék iránt.
    Egy Deus Ex game, úgyhogy menjünk előre, fedezzünk fel a környezetet, videó, beszélgetés, videó, kúszás a szellőzőben, videó, egy kis lövölde, videó, megyünk a metrón két miniatűr pályarész között, videó, még tölt, még tölt, és crash-el a játék :((( ...szeretnék egy DLC tárgyat használni, DE csakis egyszer használhatom fel. :(( ...Ez minden tekintetben rosszabb mint az előző rész aminek volt stílusa, és nem volt ilyen unalmas. Ebben semmi újítás azon kívül hogy Jensen kapott egy két csili-.vili augmentációt.
    Ettől függetlenül végig tolom, de ez egy munka ez a játék, a "világa" még tartja bennem a lelket. Ez a játék maga egy rossz DLC, és érthető hogy miért bukott annak idején.
    Hagyjuk meghalni. Regélhetnék még arról h mi minden a hibája de fölül mások már részletezték. :F
    És visszatérek a HR Directors cut-hoz utána :B

Új hozzászólás Aktív témák