- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dvix
senior tag
Gyerekek és megvettem leárazva plusz kiegészítőkkel ezt a játékot. Eddig vártam. 3+4 Euró. Gondoltam mostmár egye fene mert a HR vége igenis egy s#&@ volt, de szerettem.
Mivel ott a boss fightok gagyik voltak ezért megvettem a HR directors Cut ot is 3 Euróért
Szóval ez a játék ahogy kezdődik, ahogy játszol benne, ahogy mész előre. Rájössz hogy az előző rész jobb volt....nem csalódás...inkább mély sajnálat a játék iránt.
Egy Deus Ex game, úgyhogy menjünk előre, fedezzünk fel a környezetet, videó, beszélgetés, videó, kúszás a szellőzőben, videó, egy kis lövölde, videó, megyünk a metrón két miniatűr pályarész között, videó, még tölt, még tölt, és crash-el a játék...szeretnék egy DLC tárgyat használni, DE csakis egyszer használhatom fel.
...Ez minden tekintetben rosszabb mint az előző rész aminek volt stílusa, és nem volt ilyen unalmas. Ebben semmi újítás azon kívül hogy Jensen kapott egy két csili-.vili augmentációt.
Ettől függetlenül végig tolom, de ez egy munka ez a játék, a "világa" még tartja bennem a lelket. Ez a játék maga egy rossz DLC, és érthető hogy miért bukott annak idején.
Hagyjuk meghalni. Regélhetnék még arról h mi minden a hibája de fölül mások már részletezték.
És visszatérek a HR Directors cut-hoz utána
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest