-
Mobilarena
Destiny 2
(Xbox One, PS4, PC)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
válasz Jack Oneill #8870 üzenetére
Kicsi az a content mennyiség, ami ingyenes, hamar repetitív lesz a játék.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
-
Bad Pritt
félisten
válasz Mr Bond 007 #8763 üzenetére
Ezt most nem teljesen értem, a D1 nem fog bekerülni a D2-be.
A D2 alapjáték három kampányát és sok hozzájuk kapcsolódó egyéb dolgot raktak a vaultba és raknak majd vissza, ha optimalizálták.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
Főleg mert amúgy a hozzájuk kapcsolódó kontinuitást meghagyták, szóval a Forsakent úgy kezded, mint "hero of the red war", de a New Lightban mégis úgy éledsz újra a Cosmodrome-ban, mint egy új guardian. Szóval újonc veterán hős vagy.
Tudom, hogy looter shooter, a sztori nem prioritás, stb, de ez így átgondolatlan.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
válasz l.skywalker #8758 üzenetére
Nekem is üres mindkét konzolon.
-
Bad Pritt
félisten
válasz AMD Power #8749 üzenetére
Szerintem keress rá neten ezekre: Forsaken campaign missions, Shadowkeep campaign missions és Beyond Light campaign missions.
Itt látni fogod a küldetések neveit, mert néha több külön küldetést is adnak egyszerre és akkor azokat aktiváld csak a listából.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
válasz redhunter #8654 üzenetére
A sütik leadásától függ, mikor odaadod az ajándékot az adott karakternek, akkor ad valamennyi dawning spiritet.
Szerintem azért megy most lassabban, mert az egyéni küldivel nagyjából most végezhetnek az emberek, én is megcsináltam és azóta nem nagyon sütögetek.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
válasz l.skywalker #8630 üzenetére
Ahhoz mindenhol 1250 light kell minimum, nem? Attól messze vagyok még.
-
Bad Pritt
félisten
Hawkmoon quest csak a szezon alatt érhető el, vagy utána is lehet folytatni? Én nem tudom, hány száz ellenfelet kell pvp-ben kinyírni hozzá, de el fog tartani egy darabig...
-
Bad Pritt
félisten
válasz l.skywalker #8617 üzenetére
Home társ. Ez számítana?
-
Bad Pritt
félisten
válasz birorichard #8615 üzenetére
Megtörtént, Store-ban azt írja mindre, hogy fel van telepítve, a menüben is azt írja, hogy installed, de ingame nem akarja elindítani a kampányt, illetve a többi Shadowkeep-es dologra (raid, strike-ok) is azt írja, hogy meg kell vegyem hozzá.
Kiléptem, beléptem, töröltem a Shadowkeep kieget, vagyis ez szerintem csak a kulcs hozzá, mert 10MB-nak írja, majd újraraktam, újraindítottam a konzolt is, de nem segített semmi. Most töröltem az egész játékot és újra leszedem, hátha.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
Másnak volt olyan gondja a Shadowkeeppel, hogy úgy érzékeli az Xbox, mintha nem lenne telepítve?
Game Pass-ból leszedtem egyben az összeset, szóval a game+add-ons menüben ott a játék, és alatta ki van pipálva a három kieg is, de mikor kezdeném az első küldit Eris Mornnál, akkor feldobja a weboldalt, hogy meg kéne vennem.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
válasz l.skywalker #8610 üzenetére
Jaja, leadtam, újra felvettem Petrától, most jó.
-
Bad Pritt
félisten
válasz l.skywalker #8592 üzenetére
Megcsináltam mégegyszer, most se adta be.
Valami más kritérium is van a bounty-hoz? Mert csak végigrohantam rajta, a végén a bosst kinyírtam, lootot összeszedtem és vissza a portálon.
-
Bad Pritt
félisten
válasz l.skywalker #8592 üzenetére
Jaja, 1060-as titan armort adott.
-
Bad Pritt
félisten
válasz l.skywalker #8590 üzenetére
Aha, ott végigmentem a pályán (a végén meghaltam azért párszor a hülye lebegő sziklás ugrálós részen), kinyírtam a bosst a végső arénában, megvan a loot, vissza a portálon át és nem adta be.
-
Bad Pritt
félisten
Felvettem Petrától az Ascendant Challenge bounty-t, meg is csináltam a Chamber of Starlight sectorban, de nem adta be a bounty-t, valamit kell még csinálni ilyenkor?
-
Bad Pritt
félisten
válasz l.skywalker #8577 üzenetére
Hát el tudom képzelni.
Nekem most is borderline brokennek tűnik ezzel az ammo visszatöltéssel, de majd pvp-ben megnézem, milyen, eddig csak mobok ellen próbáltam.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
Xurnál vettem egy engramot, dobott egy Prometheus Lenst, kipróbáltam gyorsan, mondom holeeee shieeet, mi a franc ez, gyorsan felpattantam ide, hogy ti miket írtatok róla, nem csalódtam.
Nem tudom, milyen volt nerf előtt, de most is brutál erős minden máshoz képest.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
Sziasztok,
mikor van nap váltás a játékban? Elkezdtem a Forsaken kampányt, 5 bounty-t kell Spidernek megcsinálni, de csak 4 van nála egyszerre, ezeket megcsináltam tegnap, viszont még mindig mutatja őket és nincsenek újak. Azt hittem, reggel van itt is reset, de ezek szerint nem.
-
Bad Pritt
félisten
De pl ha megnézed a második képen Zavala alatt a Vanguard háttérikonját az teljesen ugyanolyan, mint a főtérkép bal felső ikonja, ezért gondolnám, hogy innen is elérhető lesz.
Ami a Föld fölött van az meg lehet itt is a hub, mint a Tower volt az egyben (bár picit messze vannak egymástól).
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
Vagy csak várták, hogy mit mutat a játék, de kicsit kevésnek érzik és ennek hangot mernek adni.
Amúgy a PvP rész tetszik, ez a CS-szerű defuse játékmód biztos nagyon jó lesz, meg a fegyverek közti változás is előnyére válhat majd.
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
Jónak tűnik, de a gameplay zavaróan ugyanolyan, mint az első volt. Azért a Halo-k között elég durván fejlődött a játékmenet anno (nekem főleg a 3 és a Reach között tűnt fel), de ez kb mint egy CoD, kicsit más, kicsit jobb, de semmi reveláció.
Viszont ezzel, hogy 3+1 képességet adtak a karaktereknek érdekes lehet a fejlesztés majd.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
Hát már az se volt szimpi. Nem tudom, nagyon érdekelne a játék, mert a Bungie baromi jól képes hasznosítani a felmerült ötleteket, szóval ha nem teljesen ignoránsak (miért lennének, régen se voltak), akkor egy hihetetlen jó játékot rakhatnak össze az első rész pozitív és negatív visszhangjai alapján, de ennyi pénzért... hát nem tudom.
-
Bad Pritt
félisten
Azt jól gondolom, hogy az Expansion I és II a House of Wolves meg Dark Below méretű DLC-ket jelent? 30K-ért megy PS Store-on az alap+Exp I II, az azért kicsit borsos szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hamarosan...
- Posta, csomagküldés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 11
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amazon Prime Video
- Házimozi belépő szinten
- MIUI / HyperOS topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ASUS ROG Ally
- Playstation 5 Drive Edition 825GB, dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Wireless Controller Forza Horizon 5 Limited Edition
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- Gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 lego és egyéb gyerek játékok
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest