Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tele von Zsinór
őstag
Ahogy a kollega is mondta, ha telnettel e-mailezel jól jöhet

A mime-nek nem az a célja, hogy kisebb legyen (filekódolás, nem filetömörítés), hanem az, hogy az e-mailekben szabvány 7 biten is ábrázolni lehessen.
Amikor TClientSockettel akartam levelezőprogramot írni elkezdtem én is írni egy kódoló/dekódoló algoritmust. Jó móka volt .) -
yksz
aktív tag
1.: project->options->application->Load icon...
2.: nem, teljes forráskódot nem. De van egy program: DeDe (delphi decompiler), ami ha nincs besurítve az exe akkor megmutatja, h mi található a formon, meg ilyesmi ha jól tudom, még nem használtam. De ezt nem is mondtam, mert tudomásom szerint ez cracker tool, vagy ha nem akkor is azok használják
de nekem segítsen valaki pls!
-
föccer
nagyúr
Amikor kérsz egy futtatást a megírt progira, akkor a debugger felügyeli a fordítást, és a program futását. Pl ha írsz egy végtelen ciklust, akkor a debugger szól, hogy végtelen ciklust akartál indítani, és leállítj a futtatást, mielőtt még bármi baj lenne. Vagy ha a nem használt deklarálások vannak, akkor figyelmeztetést küld. Meg ilyenek. Hogy érdemes-e lecserélni, azt nem tudom, mert nem ismerem hogy melyik debugger mit tud.

Új hozzászólás Aktív témák
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- El sem merte árulni két új SSD-családjának árazását a Kioxia
- Pánik a memóriapiacon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fotók, videók mobillal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Xiaomi 13 256/8GB 2024
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Beast Black RGB XMP/EXPO - 2 év gari!
- Új, felbontott Kingston FURY 16GB (1 modul) DDR5 5200MHz CL40 Beast Black - 10 év bolti garival! -
- Xbox Series X /// 2 TB Model! // Számla + 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
amúgy én se tudtam, csak tippeltem