- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
koszonom a segitseged, viszont ha nem gond kerdeznek meg parat:
-a tform1.displayv1tag metodusban megcsinaltam, hogy handler := t_handlerv1.create;, eddig ok, mukodik -- meg kell ezt szuntetni? ha igen, akkor handler.destroy?
-olyat lehet (elvileg lehet, mert ugy csinaltam es mukodik, inkabb az erdekelne, hogy szabad-e), hogy csinaltam egy constructor t_handlerv1.create-ot, es abban van egy tdata:=t_charray.create; sor (tdata az t_charray tipusu), majd egy data=tdata (ezesetben a t_handlerv1.data lesz)? es akkor igy a t_handlerv1.data akkor most lathato es elerheto lesz, amig meg nem szuntetem? (tehat a creat konstruktoron kivul is)
koszonom
p.s.: haat, a parameterlista hianya engem is zavar idonkent, csak sajnos legtobb esretben annyira atgondolatlanul kezdek bele egy-egy programba, hogy a fuggvenyek (hat meg a parametereik) eleg surun valtoznak, s miota rajottem, hogy igy eleg egy helyen atrini, ezt hasznalom
mondjuk eleg sokan panaszkodtak, hogy atlathatatanok a pascal kodjaim is
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest