Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- A Samsung bemutatta a világ első 2 nanométeres mobilchipjét
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Jövő héten indul a Xiaomi kameraforradalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alan
aktív tag
Elvileg szerintem nem neked kell bizonyítanod, hogy jó, hanem nekik, hogy rossz. A programod ott lesz mellékelve, az a bizonyíték, ha akarják, kipróbálhatják.
Tudom, hogy egy kicsit elvetettem a sulykot, de mit csináljak, belelkesedtem, mert tetszik a munkád. De szerintem sincs már idő arra, hogy mindent teljesen végigcsinálj, csak az a lényeg, hogy te ismersz tesztelési módszertant és ezt ők is lássák. Szóval nem kell annyira aprólékosan, mint amit itt írsz (16 -> 17), hanem inkább olyanokat írj le, hogy a bonyolultabb SQL utasításokat milyen tesztadatokkal próbáltad ki, a futási időben felépített SQL-ek minden ágát kipróbáltad-e és ha igen, milyen paraméterekkel. Aztán egyszerűen megállapítod, hogy erre is, arra is működött. S persze képernyőfotók mindig jól jönnek
, ha még van idő a cicomára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Gari 2035.10.08. -ig -
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 95%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
, ha még van idő a cicomára.