Hirdetés
- Két új egyszerűbb Qualcomm rendszerchip érkezik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Felfrissítette magát a Galaxy Watch4
- Egykezes zongoradarab a Vivotól
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi74
őstag
Hú köszönöm.
Most éjjel beillesztettem egy elég profit. Néztem a hozzászólásod, az alapján tényleg ment.
Innen töltöttem le:
Bővebben: link
Be is illesztettem, és a memo-ra vonatkozó dolgokat kiszedtem, mert
az én formjaimon nincs memo.
Most akkor ez forrásmegjelöléssel maradhat benne, mert ez a kód bárki részére hozzáférhető, és a program nem kerül kereskedelmi forgalomba?
Vagy rosszul gondolom? Ugyanígy beillesztettem egy olyat, hogy a StringGrid cellái, ha rákattintasz, akkor comboboxok lesznek. Az is szabadon hozzáférhető volt.
Most tartok ott, hogy fut a program, minden funkcionál, csak a help hiányzik. Megvettem neten a HelpScribble-t, csak nem nagyon megy még vele, de próbálkozom.
Addig eljutottam, hogy be tudom venni a témákat, de hova teszem a szöveget. A másik: Hogy csinálok altémát?
Na meg persze a dolgozat, amire maradt 2 hetem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jabra Evolve2 40 headset
- Xbox Wireless Controller - Gold Shadow Special Edition (2023) 2025.12.17.MS jótállás
- GIGABYTE RTX 5090 32GB GDDR7 AORUS XTREME WATERFORCE - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS RTX 5090 32GB GDDR7 ROG ASTRAL LC OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Lenovo IdeaPad Pro 5 (14") újszerű állapot, garanciás
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest