- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Apple Watch
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali!
Nem tudom, milyen verziójú a Delphi, amit használsz, Én amit írok az a Delphi 7-re vonatkozik.
A Destroy parancs gyönyörűen működik, gond csak avval van, hogy hibát dob ki, ha nem létező komponensre hívom meg (pl: program indításnál).
Nem létező komponensnél persze hogy mindig hibát dob, ezért javasolnám a statikus megoldást. Tudod, hogy max hány kép szerepelhet egy autóról, a többi dolgot meg rábízod a az adatbázismotorra. DBImage komponenst kiraksz, amennyit maximalizáltál, aztán az autók képeit tartalmazó táblából meg betöltögeted a képeket.Kellene még egy olyan adatbázis formátum ami tud több mint 255 karakternyi string mezőt tárolni (
Paradox7 táblákkal szoktam dolgozni(hacsak az ügyfél nem ragaszkodott valamiért máshoz).
MEMO field a megoldáskésőbb megoldani hogy egy autóról több képet is be tudjak drag&droppolni
Bár azt nem igazán értem, hogy honnan-hova akarsz drag-drop, de az autók fényképeinek a tárolásához Paradox7, BINARY field. Ahogy a nevéből adódik, bináris adatok, amik lehetnek, kép, hang, program, weblap, stb....., tehát bármi.Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Pro 2019 // i5 // 1TB // Számla+Garancia //
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest