Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali!
Nem tudom, milyen verziójú a Delphi, amit használsz, Én amit írok az a Delphi 7-re vonatkozik.
A Destroy parancs gyönyörűen működik, gond csak avval van, hogy hibát dob ki, ha nem létező komponensre hívom meg (pl: program indításnál).
Nem létező komponensnél persze hogy mindig hibát dob, ezért javasolnám a statikus megoldást. Tudod, hogy max hány kép szerepelhet egy autóról, a többi dolgot meg rábízod a az adatbázismotorra. DBImage komponenst kiraksz, amennyit maximalizáltál, aztán az autók képeit tartalmazó táblából meg betöltögeted a képeket.Kellene még egy olyan adatbázis formátum ami tud több mint 255 karakternyi string mezőt tárolni (
Paradox7 táblákkal szoktam dolgozni(hacsak az ügyfél nem ragaszkodott valamiért máshoz).
MEMO field a megoldáskésőbb megoldani hogy egy autóról több képet is be tudjak drag&droppolni
Bár azt nem igazán értem, hogy honnan-hova akarsz drag-drop, de az autók fényképeinek a tárolásához Paradox7, BINARY field. Ahogy a nevéből adódik, bináris adatok, amik lehetnek, kép, hang, program, weblap, stb....., tehát bármi.Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Horgász topik
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest