- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
Aktív témák
-
Krusty
csendes tag
Hát szerintem egy mezei edit mezőt nem tudsz közvetlenül adatbázishoz kapcsolni semmilyen módon, ki kell szedned a tartalmát a text vagy milyen property-n keresztül és begyógyítani kézzel a megfelelő rekordba. A DBakármi komponensek meg pont azért jók mert megadhatsz egy adatforrást, és ha a buta user update-eli a komponens tartalmát akkor neked csak egy post eljárást kell hívnod (vagy még azt se, nemtom) és ez bekerül az eredeti adatbázisba mindenféle kódolás nélkül. A kérdés ugye az volt hogy mi van ha az adatforrás nem egy statikus adatbázis tábla, hanem egy dinamikus sql lekérdezés eredménye, amit beraksz a rá hivatkozó DBbiszbasz komponensekbe (az végülis lényegtelen hogy dbgrid vagy dbedit vagy nemtom mik voltak még), és ezt vissza lehet-e írni ha változik. Na szerintem ezt csinálja a RequestLive, de már engem is érdekel úgyhogy remélem holnap találok egy Delphi-s gépet valahol :)
Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Synology NAS
- Futás, futópályák
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest