Új hozzászólás Aktív témák
-
petro3
csendes tag
Sziasztok!
Hogyan lehet a DELLUTILITY partíción lévő fájlokat, vagy magát a partíciót adathordozóra lementeni?
Dell Vostro 2521 laptopom van. Ez év februárjában vásároltam. Oprendszere Ubuntu volt, ami föl is települt. De mivel folyamatosan és nagy fordulaton üzemelt a hűtőventillátor Ubuntu alatt, meguntam, és WIN 7 lett rátelepítve, de a DELLUTILITY partíciót meghagytam. Ameddig működött az Ubuntu elfelejtettem a DELLUTILITY-t lementeni.Üdv: petro3
-
petro3
csendes tag
A válaszokat mindenkinek köszönöm!
BBéci:
Win 7 tálcán jobb klikk az akkumulátor-hálózat ikonra, majd a listából ki kell választani a Dell kiterjesztett akkumulátor élettartalmának beállításait. -
petro3
csendes tag
válasz
soldi3r #40608 üzenetére
Szia! Sziasztok!
Dell Vostro 2521-es laptopom van és érdekel engem is az akkumulátor élettartamának meghosszabbítása.
A Dell kiterjesztett akkumulátor élettartalmának beállításainál, az akkumulátormérő lapon, Hosszú élettartam mód fül alatt, az Engedélyezés (javasolt) beállításnál a következő leírás olvasható:" Használja ezt az üzemmódot, hogy megóvja az akkumulátort a gyakori töltés-lemerülés ciklusoktól. Az akkumulátor csak 88% és 100% között tölt."
Hát, nem igazán értem a én sem, hogy mit jelent ez a 88% - 100% közötti töltés.
Néhány nappal ezelőtt 46%-ra merítettem az akkut-t, a töltés 100%-ig meg sem állt.
Az akkumulátormérő lapon van még az Aztali üzemmód fül. Az Engedélyezés (javasolt) beállításnál a következő leírás olvasható:
"Ez a mód az akkumulátor élettartamának maximálisra növelése érdekében használható. Az akkumulátor csak 50% és 100% között tölt."
A két beállítás közül melyiket érdemes használni?
Ha megkérhetlek, lészíves írd le, hol lehet beállítani manuálisan az akkumulátor töltés kezdetét (%) és végét (%) ?
Köszi.
Üdv: petro3
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest