- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mylenovo
csendes tag
Sziasztok! A bátyám kapott céges laptopot, ezért nekem adta a Dell Precision laptopját (év elején vette használtan a Laptopszalontól). Azért, hogy tiszta lappal induljak, tegnap csináltam egy visszaállítást/újratelepítést (Win10 van rá telepítve).
Nagyon jól működik a gép, felmásolgattam rá mindent, amin nekem fontos. Viszont most látom, hogy a Windows kigyűjtögette nekem a törölt programok listáját, köztük ilyeneket is: "Dell Command Update", "Dell ControlVault Host", "Dell System Detect", "Intel Control Center", "Intel Management Engine", "Intel Processor Graphics".
A kérdésem: ezek mennyire fontos dolgok? Muszáj ezeket valahogy visszatelepítenem a gépre, ha amúgy nem érzem a hiányukat? Milyen probléma lehet abból, ha ezek nincsenek a gépen?
Egyelőre csak annyi különbséget látok, hogy a bekapcsolás után nincs Dell logó és sokkal gyorsabb a belépés.
Elnézést, ha nagyon dilettáns dolgot kérdeztem, de most telepítettem újra Windowst az életemben először.
-
mylenovo
csendes tag
Sziasztok! Elnézést, ha nagyon dilettáns a kérdésem, de a Dellen belül a Precision család milyen kategóriának számít? Úgy értem, hogy azt tudom már, hogy az Inspiron a hobbi, a Vostro a kisüzleti, a Latitude pedig az üzleti, de erről a Precisionról még nem is hallottam. Azért kérdezem, mert az egyik üzletben ajánlottak használt Precisiont elég jó áron... Eléggé masszív gépnek tűnt ránézésre.
-
mylenovo
csendes tag
Sziasztok!
Új laptopot szeretnék venni és a nicknevemmel ellentétben egy Dellt (a Lenovóval sajnos rossz tapasztalatom volt). Ami biztos, hogy "hobbi" kategóriájú gépet még egyszer nem vennék, mert ezek nem nagyon bírják azt az igénybevételt, aminek nálam ki vannak téve (gyakorlatilag folyamatosan használom a laptopot), ezért az "üzleti" kategóriában nézelődöm, mert ezek ha minden igaz, akkor strapabíróbbak.
S ha jól tudom, akkor a Dellnél az Inspiron a "hobbi", a Latitude pedig az "üzleti". Viszont több helyen is látok egy Vostro típust. Ez melyikbe tartozik a kettő közül? -
mylenovo
csendes tag
Sziasztok! Van egy pont egyéves M5115-es laptopom. Mostanra teljesen tönkrement az egyik zsanérja, pedig semmi extra igénybevételnek nem volt kitéve a gép. Ez típushibának számít? Ugye ezt javítják garanciában?
-
mylenovo
csendes tag
válasz
Chaser #33151 üzenetére
Köszi az infót!
A boltba sajnos nem tudom visszavinni, mert egy budapesti webáruházból rendeltem a gépet és messze lakom onnan. Közben visszaolvastam a fórumot és a Humansoftról jót írtatok, úgyhogy szerintem felhívom őket. A garanciajegyem ugyan CHS-es, de nekik nincs veszprémi szervizpartnerük, hátha a Humansoftnak lesz.
-
mylenovo
csendes tag
Sziasztok! Elnézést a hülye kérdésért, de azt honnan lehet tudni, hogy a Dell laptopomhoz (3 éves garanciás) házhoz jövős, vagy szervizbe vivős-e a garancia?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 840 G8, I7-1185G7, 32 GB RAM, 512 SSD (MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET)
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- LOQ 15IRH8 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP EliteBook 840G10 - i5-1350P!!!! nem U!!! Vadiúj!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest