- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
premete
veterán
Te jól leírtál mindent, 2 akadály lehet, amikor klónozol, a cél lemez jóval kisebb lesz, tehát alapból arányosan csökkentené le a méreteket (ez a biztosabb klónozási módszer) célszerű előtte a forrás meghajtót már úgy átalakítani, hogy menjen auto módban. Például, ha 1024 GB a forrás, akkor legyen a negyed része rendszer, a többi egyéb, így az eredmény például 128 Gb-os ssd-nél lesz 32 GB rendszer, a többi egyéb. Ha egy partició van csak, akkor ráér utólag a zsugorítás.
(Ha van) recovery partició, én azt ki szoktam menteni dvd-re, vagy pendrive-ra, hogy a klónozásnál már ne is menjen át a szűkösebb helyre. Eddig mindig sikerült, én esatap kábellel szoktam, az a leggyorsabb (ha van esata port a laptopon).
A másik megoldás, true image backup készítése a rendszer (és a recovery particióról esetleg), majd ennek visszaállítása az ssd-re. Ha elmented valahova, akkor erről a hdd visszaállítható gyári állapotra, ha szükséges.
Ez utóbbi másik gépre is visszaállítható, ha úgy van beállítva. -
premete
veterán
Keresel egy klónozó programot és átklónozod rá, én Acronis true image home-mal szoktam csinálni.
Látom, közben a link is sikerült, szívesebben segít az ember, ha a kérdező is megfelelően jár el.
Olyan kérdések, mint például, hogy "vettem egy Golf 3-ast, és a benzinkútnál 12 féle üzemanyag van, melyiket tegyen bele" vagy "alacsony a Suzukim olajszintje, szintetikus, vagy ásványi olajjal töltsem fel" nehezen értelmezhetőek, vagy lásd a tegnapi, "milyen wifi van a laptopomban?"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Interactive Brokers társalgó
- Spórolós topik
- Filmvilág
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- További aktív témák...
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 7480, 14" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- Precision 7510 15.6" FHD IPS i7-6820HQ FirePro W5170M 16GB 500GB + 1TB HDD gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged