- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fm!
tag
válasz
Frawly #59159 üzenetére
Köszi a tippet, könnyen lehet, hogy élnem kell vele, mert végül cserélik a gépet egy ugyanolyanra, és hát 50%, hogy ez is ciceregni fog.
Aki még követi a sztorit: sikerült átlépni a mysoft felett, a disztribútor intézi a cserét!
Holnap jön két futár, az egyik viszi a régit, a másik hozza az újat. Meg se kell várnom míg elviszik, kivizsgálják, rögtön küldik az újat.Így kellett volna a mysoftnak is intéznie, a jótállási jegyen rajta is van, hogy ha 3 napon belül jelzem a hibát, akkor nem hivatkozhatnak a megadott jogszabályra. Na mindegy, ha lesz kedvem, akkor az árukeresőn és a többi oldalon írok egy szép véleményt, nehogy mások is beleszaladjanak egy ilyen (finoman fogalmazva) rugalmatlan cégbe... Ti már úgyis tudjátok, hogy honnan nem szabad venni!
-
fm!
tag
válasz
Frawly #58898 üzenetére
Sajnos nem segített, módosítom a hiba paramétereit: ha hálózati töltőről megy a gép ÉS elérte a BIOS-ban beállított maximális töltöttségi szintet, akkor cicereg. Nem számít, hogy az 100% vagy 90%...
Nekem ez amúgy inkább töltő hibának tűnik, de 3 különböző, gyári DELL töltővel is próbáltam, a ház szinte összes konnektorában, de ugyanúgy cicereg. -
Frawly
veterán
válasz
Frawly #58783 üzenetére
Azt még kifelejtettem, hogy olvastam róla, hogy Bitlocker esetén nem működik a frissítés. Bitlockert ugyan nem használok, de használok SSD-n ATA-jelszós titkosítást (ami transzparens, bootkor bekéri a jelszót).
Szerk.: nem ez az oka. Kivettem a titkosított SSD-t, így nem kér be a rendszer bootkor ATA-jelszót. Megint megpróbáltam frissíteni, így belső SSD nélkül csak a FreeDOS-os módszer játszik, de épp ugyanaz az eredmény. Prepare csík végigmegy, újraindítja a gépet, de nem történik semmi a normál rebooton kívül. A BIOS marad a régi
-
Vartanus
őstag
válasz
Frawly #58665 üzenetére
Igen én is az ODD ki SSD caddy be opciót vetem be. Sebbességben pont semmi különbség nem lesz az mSATA-hoz képest (M.2-es port meg nyílván már csak a Latitude új 7xxx és 5xxx-es szériákban van,bár lehet ott sincs PCI-Exp. csak SATA) és olcsóbb is egy sima 2,5-ös SSD. Ha néha meg kell az ODD a Dell zseniális megoldása miatt fél pillanat alatt cserélhető.
De még mindig érdekel mi lehet másik port a WWAN alatt. Ahogy néztem a 6440-es is szinte ugyanazt a felépítést kapta, mint a 6430-as alaplapja. Szemből nézve az alaplap bal felső sarkán ott is ott egy 2. port a WWAN alatt és a specifikációban a bővítőhelyeknél ez szerpel: 1 Full (WWAN) and Two Half (WLAN, DDPE1) Card Slots, tehát a 2. port a WWAN alatt lenne ezek szerint a DDPE1 Card Slot, dee mi az a DDPE1 Card és mit tud???? Én a neten semmi használható infóra nem bukkantam.
-
Frawly
veterán
válasz
Frawly #58529 üzenetére
Közben megfejtettem, hogy nincs a különböző kódú alaplapok között különbség. Legalábbis abból a szempontból, hogy bármelyiknek jónak kéne lennie bármelyik E5430-ba. Szerintem azokon a képeken, ahol eltér az alakja, ott csak lebontottak róla néhány további alkatrészt, és nem teljes alaplapot árulnak.
Egyelőre megrendeltem egy 34C90-s alaplapot hozzá. Mindössze 30 font volt ingyenes kiszállítással.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest