- MIUI / HyperOS topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
somasz
addikt
válasz
castiels #54465 üzenetére
Semmilyen körülmények között nem éri meg belépő konzumert venni. Se újonnan, se használtan.
A nagyobb konzumereket is kb. csak akkor lehet ajánlani, ha adott összegből a max. hardvert akarja kihozni a delikvens, néha mozgatni akarja, és semmi más nem számít (szigorúan max. 3 évre tervezve).
Az, hogy rengetegen vesznek csak azzal magyarázható, hogy új, 3 év gar, 4GB videó szerepel a plakátokon. Az nem szerepel, hogy tejfölös műanyag, 5400-es vinyó, fényes, silány HD kijelző, hullámzó billentyűzet, vinyócseréhez alaplapot kell kiemelni, stb.
Én személy szerintem nem akarlak meggyőzni, írtam pár típust, nézegesd őket, nyugodtan tudjom őket ajánlani.
Ha ragaszkodsz a belépő Inspironhoz, vedd meg nyugodtan, de hogy ajánljuk, azt ne várd!
-
Magnum_
nagyúr
válasz
castiels #54465 üzenetére
figy már. nem volt 4-500k-m jó laptopra (ma már azok sem jók egyébként).
de találtam itt a fórumon megbízható eladótól (és azért vannak itt pára, pl neked is válaszolt olyan, akitől bármikor vennék gépet, sőt, szerintem fogok is) 3éves kotta, baba, felújított, fóliás Dell E6230-at talán 90k körül. Kapott SSD-t, +4gb ramot és ezzel vagizok a Starbucksban a sok hipszter almás mellett, mert nem csak jó gép, de szép is.
JA! és szerelhető + alkatrész ellátás is van hozzá. -
somasz
addikt
válasz
castiels #54445 üzenetére
Nézd, ha a válaszokból enm jött le, akkor az összes kérdésedre válaszolok.
Nem éri meg ilyet venni.
Nem éri meg a 60-at.
Nagyon gagyi.
Videókártyát tekintve 3 évnél tovább ne tervezz egy integrált amd-vel, utána minden perc ajándék.
Igen, hülyeség.Ha nem szeretnéd figyelembe venni az ajánlásokat, akkor nem értem, miért kérdeztél minket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- X1 Carbon 10th 14" FHD+ IPS i7-1260P 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" FHD IPS Touch, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS Touch, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvasd v
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest