- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Netfone
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
gery5
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is hasonló a problémám, nekem egy 1520-as inspironom van. Eleinte nem csinálta, de utóbbi 2-3 hónapban kb 1-2 hetente megesik.
Úgy hallatszik, mintha a vinyó felől jönne, állandóan a szívbaj kerülget, hogy mikor vész el az egész adatmaszlag.... idegesítő :STudja valaki, hogy mi lehet ez az éles hang? Netán a vinyónak van valami hibája, és érdemes volna cseréltetni?
Köszi előre is (Gudy nevében is
)
Üdv! -
blackmoto
senior tag
Hali!
Egyelőre nincsenek. Maradjon is ez így.Nagyon meg vagyok vele elégedve.
Ezzel a négycellás akksival (29Wh) 1,5 órát ment el folyamatos böngészéssel több tabon és háttérben Winamppal, a fényerő 1-es fokozaton.
Egyetlen ''hibát'' fedetem fel: a DVD-író nem mindig nyílik ki a kattanás után. Nem mindig dobja ki a tálcát egy centire. Ilyenkor meg kell nyomni, mint a memóriakártyákat kivétel előtt, és kiugrik. De ez szerintem ennek az írónak a hibája csak. Csak ezért nem lesz szervíz, mert annyit nem ér, és nem is akadályozza a használatot. Más negatívumot nem tudok írni. Tökéletes masina. Leginkább a halksága tetszik. nagyon keveset megy a venti benne.SZERK: (Murphy él: Most kinyitottam az Fn+F10 bill-kombinációval 20-szor, és mindannyiszor kinyílott, szóval lehet akkor produkálja, amiko használatban bemelegszik, nme nyúzom annyit, hogy annyira figyeltem volna.
Egyébként egy TSST darab van benne. Ez valami Samsung nem?
Az Asus-ban a cerka nem tud energiagazdálkodást, szóval szerintem az se megy túl sokat akksiról, ill. nem tudom mennyire lehet halk. Kipróbáltam egyet itt Baján, de nem győzött meg. Nekem a 3 év gari fontosabb volt, plusz, hogy ennek a gépnek a formatervébe és színeibe beleszerettem. Persze,utóbbi erősen szubjektív...
A kártaaolvasó nem tudom mennyier fontos neked, de ez csak SD/MMC-t olvas, míg az ASUS MS Pro-t is. De nem hinném hogy ez a vízválasztó. Ami még fontos lehet, hogy a Dell-ben levő ATI Xpress 1150 400MHz-en ketyeg, míg az ASUS 1100-ja csak 300-on.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asztalos klub
- Építő/felújító topik
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Béta iOS-t használók topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest