- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaZse
őstag
Még a SATA 1-es sebességet se hajtja ki a HDD. SSD-nél a lényeges, mert ha az alaplap támogatja a SATA3-at, akkor észrevehető a különbség.
B-L-A-C-K :A 72 elég jó. Persze az attól is függ, hogy milyen mesze van a router. Ha közvetlen mellette van (10 cm), akkor kellene tudnia a maximumot. A 300-at semmi se fogja tudni. Tudom miről beszélek, mert direkt most próbáltam ki. 2 cm-re volt a 2 eszköz egymástól.
-
mghltm
addikt
a cache merete nem szamit. a 1520-ban vagy Intel GM965 chikeszlet van, vagy PM965. tortenetesen nekem mindket fajtabol van 1-1 ( 1525 inspiron es d630 quadroval ). mind a ket gepemben tutira mukodik pld a t2390, a t6600, a t7300, a t8300 es a t9300. ha procit veszel, azt kell nezned hogy max 800-as legyen az fsb-je es socket p ( ppga478 ) a tokozasa, a tobbi adat mellekes.
-
mghltm
addikt
helo
memoriabol 4g a maximum ( 2x2g ddr2 667mhz ). hdd-bol vinnie kell a mai modern sata2-es vinyokat ( 320/500/640/750g ), de a legbiztosabb ha kiprobalod valamelyiket mukodes kozben a gepedben
-
gilfoyle
őstag
Sziasztok! Vostro 3500 van valakinek? Érdekelnének első kézből a tapasztalatok.
Kinéztem én is egy ilyent (i5, 4G, 500G, nv310).
Főleg munkára lenne (programozás), de net zene és filmnézésre is használom persze. Az asztali gépet váltanám ki vele. Főként linuxot használok. -
Intel GM965-ös chipset.
Támogatja a 800-as FSB-s procikat is, érdemes beletenned nagyobb procit, sokat fog gyorsulni. Támogatott legnagyobb procik ezek:
http://ark.intel.com/chipset.aspx?familyID=28117
Bal oldalt a "Compatible Products"-ra kattints.
De ezeken kívül kezeli a T6ezres procikat is, a P8ezreseket is.Socket P-s foglalttal keress procit (újabb, 45nm-es Core 2 Duok):
http://hu.wikipedia.org/wiki/Socket_PMennyit szánsz procira?
Keress hozzá itt az aprókban:
hardverapro.hu/aprok/hardver/processzorok/egyeb_processzorok/listaz.php
Esetleg itt is:
hardverapro.hu/aprok/hardver/notebook/tartozekok_alkatreszek/listaz.phpItt van egy lista a procik teljesítményéről:
notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.htmlMemória:
DDR2 533/667MHz-es ramokat kezel a chipset, 2×2GB nem is drága hozzá.Milyen kiépítéssel vetted a notit, VGA milyen van benne?
Boxi88:
Az itthon kapható legújabb Dell n5010-es notikban is csak 2GB ram van, de ettől függetlenül némelyik kiépítésben nagyon jó CPU/VGA párossal rendelkeznek. Hiába a kevés ram, érdemes megvenni, (és venni még hozzá 2GB-ot később), mert ezek most a legjobb ár/érték arányú gépek 3 év garival. -
Boxi88
őstag
Nem értem miért vettél olyan gépet amit egyből bővíteni akarsz, miért nem egy olyat amihez már nem kell nyúlni... de ez nem az én dolgom!A ramot cseréld kapásból, és nézd meg hogy a T7500 lekezeli e a lap ami benne van, mert az már egy egész jó kis proci lenne bele! Persze csak ha kezeli....
-
nVIPER
senior tag
Én úgy gondolom, hogy ilyenekkel nem kell foglalkoznod, csak nálunk divat átba..ni a másikat. Ha belegondolsz egy töltőt simán el tudsz hagyni, ha sokat hurcolod a gépet, elfelejted valahol egy kávézóban beletenni a táskába a gép mellé. Teszteld le, ha jó, venni kell egy töltőt hozzá és örülsz, hogy van egy jó laptopod, jó áron!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- E-roller topik
- Minecraft
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Micro Four Thirds
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest